Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staniczka..........

jak mnie wnerwiają te idiotki, które ciągle gadają, że stanik za mniej niż 100

Polecane posty

Gość staniczka..........

zł jest do dupy. Mam mnóstwo tanich staników kupionych na allegro za ok. 20 zł i wszystkie są genialne, służą mi wiele lat, ładnie podtrzymują biust, a że trochę mogą być za luźne pod biustem to żaden problem bo sama sobie zwężam i mam ciasno. Różne są i push upy i bardotki i zwykłe i wszystkie są super, druty nie wychodzą z nich, biust ładnie się trzyma w górze. Jakbym miała dać za głupi stanik 100 zł to bym chyba miała nasrane we łbie jak te kretynki, które ciągle z uporem maniaka pieprzą po blogach jak to tanie staniki są do kitu. OK kretynki kupujcie sobie staniki i za 1000 zł ale nie pierdolcie bzdur, że te tanie są złe!

Gość cooc
zapodaj fotę :classic_cool:

Gość Jola Kałów-.-
ja mam na sobie za 12 zł i jest zajebisty

Gość tłuszczyk
nie masz większych problemów??

Gość _atomówka10142
zależy od tego jaki kto ma cyc. Jeśli ma ktos obwisły to sie musi naszukac zeby znalezc dobry, a jesli cycki sa jedrne to załoysz byle jaki i jest ok.

Gość proekozielona
no jak masz rozmiar a lub to ok ale np dla E juz nie da sie kupic za tak cene

To chodzi raczej o białą bieliznę. Te markowe drogi staniki nie żółkną nawet po paru latach noszenia. A te tanie, niestety tak. Co nie znaczy, że biust źle w nich leży.

Gość musztarda, klimakterium?
Parę lat Ci służą?! Kasia Cichopek ze swoją przyjaciółką brafitterką przewracają się w swoich skórzanych fotelach :classic_cool: Ostatnio mówiły, ze po pół roku ramiączka się wyciągają i na dobrą sprawę biustonosz należy wyrzucić :classic_cool:

Gość ja tam
kupuje tylko axami albo konrada są piekne i wygodne do tego długo służą nie kupiłabym taniego badziewia

Gość Nigdy nie wiem co tu wpisać
Zwężony stanik ma kompletnie rozwaloną konstrukcję, inny rozstaw fiszbin i inaczej wyprofilowaną miseczkę, zwęzone 80A to nie to samo co 65D. Ale Twoja sprawa, że sobie niszczysz cycki :D Ja wolę szukać na Allegro/Ebayu tanich ale dobrych staników do około 50zł, czyli cena jak za te H&Mowe i niższa niż wspomniane wyżej gówniane Axami czy Konrad ;)

Gość anna balerinnka
pewnie masz mały biust i co to znaczy - samej sobie zwężać ? szyjesz to nicią i igłą ? paranoja :O też uważam że za 20 zł to badziew chiński ja wydałam na stanik 180 zł itp