Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vnnbnbjjfjfkkdk

U kobiety najwazniejsze jest ciało. Twarz może byc byle jaka

Polecane posty

Gość vnnbnbjjfjfkkdk

Dzis szłam za jedną panienką , okolo 20-23 lat, biała miniówka, biały top, biała torebka i do tego białe buty i biale okulary :O figure miala zajebistą, długie mocno opalone nogi ,cyce niemal na wierzchu ale twarz okropna, wielki garbaty nochal, wstrętny makijaz, tłusta skóra, wąskie usta, jajowata głowa, włosy farbowane na czarno - po wieśniacku szłam tak za nią z 15 minut do pracy i faceci w samochodach za nią sie ogladali :O na swiatlach jeden usmiechnąl, robotnik kolo 40stki na budowie gwizdał, nikt nie patrzyl na jej twarz tylko te długie nogi.. zresztą to by sie zgadzalo bo nawet pasztety mają facetów, ktory facet patrzy na twarz? wazniejszy jest ladny tylek gadam głupoty przez ten upał :O

Gość 09876
białe buty,padam:P

hah a mi sie przypomnialo .. wczoraj szlam za kobieta w krotkich szortach i klapkach i obislej bluzce na ramiaczkach i przysiegam! ze myslalam ze przede mna idzie dziewczynka z podstawowki mloda skora, ciało gladziudkie bez celulitu itd, drobna budowa.. a w koncu przed przejsciem stanela i sie obejrzala za siebie i zobaczylam twarz 40latki, moze wiecej mogla miec lat, kto ja tam wie..

masz racje - dla facetow bardzo wazna jest figura i jesli dziewczyna ma sredno ladna twarz ale swietne cialo to i tak powiedza, ze to zaje***** laska. sytuacja sie zmienia jesli dziewczyna jest brzydka ale zgrabna- wtedy juz jej tak nie chwala. natomiast jesli kobieta ma piekna twarz a niezbyt piekne cialo to tez uważana jest za przecietna. ogolem faceci w pierwszrej kolejnosci patrza na cialo potem na twarz.

a mnie sie wydaje,ze faceci patrza wlasnie na twarz... bo bardzo brzydka i tandetna dziewczyne w gruncie rzeczy maja gdziesz,na taka moga ewentualnie gwizdnac widzac ja od tylu natomiast kiedy zobacza twarz juz sobie tam swoje pomysla:) zreszta nie sztuka uwodzic facetow majac piekna buzie i super figure,ja podziwiam te przecietne,ktore rozkochuja w sobie wielu;D

Gość prawiczek 28 lat
warz a niezbyt piekne cialo to tez uważana jest za przecietna z tym sie nie zgodze .

nikt nie jest idealny. a mezczyzni oceniajacy kobiety i sliniacy sie na ich widok: spojrzcie w lustro i sprawdzcie czy aby przypadkiem nie macie w tej chwili sandalow i skarpetek,przykrotkich spodni i brzuchow piwnych. ot co!

Gość espresso z mlekiem
A mi sie wydawalo ze twarz jest dla nich wazniejsza :D Bo ja mam ladna, figure byle jaka ale mam powodzenie wlasnie ze wzgledu na ta twarzyczke :D

Gość espresso z mlekiem
bużke mam tak slodka jak Jola Rutonowicz

Gość Wisieńka 88
To fajnie, że tak piszecie, bo ciało mam o wiele lepsze niż twarz :)

Gość macie żywy przykład
spójrzcie na jennifer przeciętna twarz ,zajebiste ciało i kogo ma gostka zarabiającego 30tys miesięcznie coś w tym jest jednak prawdy...

Gość daeop
zgrabna musi byc .Twarz ,rzeczywiscie nie musi byc rewelacyjna

,,A mi sie wydawalo ze twarz jest dla nich wazniejsza Bo ja mam ladna, figure byle jaka ale mam powodzenie wlasnie ze wzgledu na ta twarzyczke '' też mi się wydawało, tak jak Tobie

to zalezy od faceta czy ma dziewczyne dla siebie ,ktora moze idealna nie jest ,ale ja kocha czy wazny jest dla niego tylko wyglad :) nie ma tutaj chyba reguly twarz czy cialo:) zreszta kobiety tez maja swioje wymagania:)

Gość qweqe
Myślę że właśnie u kobiety ważniejsza jest buzia. Nawet wciąż to powtarzał słynny Komiczne :) Figura jak figura - są różne gusty, niektórzy lubia np. duży biust, duży tyłek, inni wszystko małe. Ale piękna twarz jest czymś niezależnym od gustów, jest uniwersalna. Mi się wydaje, że kobiety z extra figurą ale brzydką twarzą są często traktowane przez facetów "na jeden raz". Te z piękną buzią, niezbyt dobrą figurą łatwiej znajdują kogoś na stałe. To u facetów właśnie jest ważniejsze ciało. Facet z ładną buzią ale pokracznym ciałem z trudenm znajdzie laskę. Ale ten z extra ciałem, ale zakazaną mordą - szybko znajdzie.

Gość ijiojoij
Dopiero teraz to odkrylas?:D Oczywiscie, ze liczy sie cialo. Znam sporo samotnych ladnych z twarzy dziewczyn o przecietnych cialach, za to te najwieksze laski nigdy nie sa same....

Gość lonty
najwazniejszy u kobiet jest intelekt i duze cycki :)