Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhfhdhagch

Dużo młodsza dziewczyna mojego syna.

Polecane posty

Gość dhfhdhagch

Mam 29 letniego syna. On ma własne mieszkanie, jest trenerem na siłowni, dobrze zarabia. Od roku spotyka się z 18 letnią dziewczyną! Od samego początku nie byłam za tym związkiem ale syn się twardo uparł i oświadczył mi, że ona jest warta kochania i będzie jej wierny. Wczoraj około 17:00 pojechałam w odwiedziny do syna. Zawiozłam mu ciasto. Gdy otwarł mi drzwi był bardzo zdziwiony i zaskoczony moją wizytą. Na sobie miał szlafrok. Po chwili z jego sypialni wyszła jego dziewczyna. Również w samym szlafroku. Przywitała się. Nie trudno było się domyślić, że uprawiali seks. Mojemu synowi się w ogóle nie dziwię, że to robi. Jest dorosłym facetem i ma swoje potrzeby i pragnienia ale ta małolata? Jak się ciąża zdarzy to co? Przecież przed nią klasa maturalna w liceum. Mało to. Zaprosili mnie na kawę i oznajmili, że od jakiegoś miesiąca mieszkają razem. Jestem tą sytuacją skołowana. Co o tym myślicie?

Gość babeczka z lukrem
jego dziewczyna, jego mieszkanie, jego pieniądze, jego życie

Gość dzesia
czsy są cięzkie i niektóre matki sprzedają swoje córki dobrze ustawionemu facetowi do ruchania w końcu będzie ją utrzymywał i karmił i pewnie dzieciora niedługo urodzi

Gość dhfhdhagch
Podszywacz -.-

Gość judytawilk
Droga autorko jak kto mówią miłość nie wybiera . Ja sama mam 19 lat a mój obecny partner ma 28 . Nie powiem że moi rodzice i jego byli przeciwni temu związkowi ale my wytrwaliśmy do dziś . Może oni naprawdę się kochaj a i powinnaś to zaakceptować ?

Gość Lucky.girl
Ona też jest dorosła i ma swoje potrzeby i pragnienia. :D

Gość babeczka z lukrem
to może autorko ty mu znajdziesz odpowiednią dziewczynę?

Gość judytawilk
żadne prowo tylko prawda ;)

Gość knbnmm
dhfhdhagch dziewczyna ma 18 lat,wiec pełnoletnia ejst. Obawa przed ciazą jesta,le nawet dojrzała kobieta wpadkę zalicza,nie tylko młodziutka. Ja bym sie bardziej obwaiał,ze ta dziewczyna zechce z nim zamieszkac i on ja bedzie utrzymywał,a potem ona kopnie gow tyłek.

Gość dobtavva26
faceci sa głupi że wiąża się z osiemnastką bo mloda i doopy daje czy nie ma w tym kraju mężczyzn porządnych ? którzy zwiążą się z dziewczyną samodzielną, po studiach która zarabia i ma auto ? żenada

Gość hehehehehehehe
Nie wiem po co się wpierdzielasz w zycie syna, ty za niego życia nie przzyjesz.Popełni bład to sie nauczy.

Gość Lucky.girl
To jest już duży chłopczyk i sam wie najlepiej jaką dziewczyna będzie dla niego najlepsza. :)

Gość dhfhdhagch
nie po to zmarnowałam tyle lat na jego wychowanie zeby utrzymywał jakąs gówniarę zamiast mnie !

Gość xvzc.88
Co jest złego w tym że uprawiają sex, że zrobili sobie dobrze? Ty w jej wieku nie miałaś swoich potrzeb i pragnień? Nie chciało ci się ruchać? Nie miałaś ochoty poczuć w swojej cipuni kutasa?

Gość nadciąga banda dyslektyków :)
Nie widziecie że to prowo ?

Proponuje nie wtrącać sie w te sprawy ponieważ syn jest już dorosły a dziewczyna pełnoletnia. Sa sprawy w których lepiej dać dziecku wolną rękę tym bardziej jesli chodzi o jego życie z dziewczyną, moze sie mu pani narazić i odsunie sie od pani bo jest slepo zakochany.

O ile to nie prowo to facepalm dla autorki. 11 lat różnicy to nie jest wcale aż tak dużo. Teraz może się tak wydawać, ale za jakieś chociaby 6, 7 lat nie będzie odczuwalne. Znam pary, między którymi jest po 17, 18 lat różnicy i żyją, rodzice obu stron się pogodzili widząc szczęście swoich dzieci :o Zresztą miłości się nie wybiera. Pozatym nie każda 18 latka jest głupia i nie każdy 29 latek idzie na łatwiznę. Nienawidzę takiego generalizowania

Chylę czoła w pani strone . Z tego co napisałas to urodziłaś i wychowałas syna tylko po to zeby cie utrzymywał. Daj mu żyć czemu matki ( nie każde) maja tendencje do wpierdalania sie w dorosłe życie dzieci? Co cie to obchodzi on ci mowi z kim ty masz sie zadawac? Znajdz se jakiegos fagasa sponsora zamiast dreczyć syna, ktory chce se ulozyc zycie. Nie nawiedze tak nadgorliwych matek ktore potrafia wsadzic kazdemu palec w dupe.

Gość Supremus Dux
Fajnie zrobił po co ma się użerać z jakimś staruchami ?

Gość xoxoxoxoxox
Ty w jej wieku się nie ruchałaś?

Gość hff8s98f98e98gr
Jezeli jedziesz w odwiedziny do syna, to nalezaloby przedtem zadzwonic i zapowiedziec sie / umowic sie. Z tego wynika, ze nie reespektujesz prywatnosci twojego 29 syna. On jest dorosly, ma swoje zycie, rowniez seksualne (cale szczescie), a twoim jako matki zadaniem jest akceptowac i respektowac go takiego jaki jest, niezaleznie od tego, czy ci sie to podoba. Tylko tak mozna mowic o dobrych ukladach z doroslymi dziecmi (mam 56 lat i dwojke doroslych dzieci)

Nie rozmumiem takich matek . Syn jest dorosly i sam decyduje o swoim zyciu . nie bedzie pytal mamusi z kim ma sie wiazac . Jak nie mozesz przebolec dziewczyny syna to juz twoja sprawa . nie wtracaj sie bo syn moze sie wypiac i olac Cie sikiem prostym i wtedy dopiero bedziesz zalic sie na kafe ..