Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniutek__

no mnie oszukał! ;/

Polecane posty

Weźcie mnie pocieszcie... Poznałam fajnego faceta (!)... wszystko ładnie pieknie, czułe słowa itd... powiedział że nikogo nie ma - że rozstał się z dziewczyną miesiąc temu (byli krótko 2 mies niby)... I co się okazało? że chuj mnie oszukał. Nie dość, że ma kogoś nadal to jescze od ponad pół roku... ;/

nie wiem bardzo co powiedziec na ten temat..chcial cie wykorzystac i teraz masz..ja mam znajoma ktora tez byla w takeij sytuacji jak ty..wszystkie pieknie bylo i nastepnego dnia zewral z nia przez telefon pozniej okazalo sie ze jest z nim w ciazy..lepiej zaoszczedze szczegolow chyba ze chcialabys wiedziec wiecej..

Gość dsaaaa
następnego dnia z nią zerwał a ona już była w ciązy? To ile ze sobą byli jak poszła z nim do łózka? 2 dni? Dziewczyny, rozumu trochę, a będzie wam łatwiej w życiu

chyba dwa miesiace byli razem..nie wiem nie pamietam bo ona duzo mi nagadala o swoich bylych ze ja nie jestem w stanie wylapac kto z jakim co..

Najlepsze jest to, że on nadal do mnie pisze. Zresztą my nie jesteśmy parą... Zaczęliśmy się dopiero spotykać...! Ale on twierdził, że nikogo nie ma.... :( Smutno mi, bo zaczęło mi zależeć..

No zamierzam, ale strasznie mi zalezy.. Czemu każdy mój związek konczy się porażka? Ostatnio sie rozpadł mój 6 letni związek;/

współczuję...jak tak bardzo ci zalezy na nim to mozesz sprobowac ale pokaz jemu ze nie dasz sie tak latwo omotac..bo z tego co widze on zobaczyl ze uwierzylas mu i oo..

Gość GretaBarbo
bo 99,9% facetów to chuje i ćwoki, oszuści i kłamcy W kontakcie z każdym z nich należy stosować zasadę BARDZO OGRANICZONEGO zaufania. No, ale bez nich świat byłby całkiem do dupy :-)

Gość jaki wiek takie myślenia
kylie2585 - co do twojej kolezanki, jak powiedziałaś że już się sama gubisz co do chronologi jej byłych, a teraz jest w ciąży to chyba daj do myślenia co nie? ;) A autora niech oprzytomniejej trochę bo miesiąc znajomości to tyle co nic :)

nie będę się mścic.. No wiem, że tyle co nic, ale jednak zaczęlo mi zależeć.