Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak tak można??!!

Moja koleżanka jest z facetem, ale otwarcie mówi, że to na jakiś czas.

Polecane posty

Gość sens nonsensu
byłam z facetem, w którym byłam bardzo zakochana, ale on chyba szukał kogoś innego-tak zrozumiałam przynajmniej. nie raczył mi powiedzieć o tym sam, musiałam to z niego wyciągać. było mi bardzo przykro :(

Gość sparki,,,,
A ja autorke rozumiem, tepic kurestwo!! tu raczej same takie dla ktorych to normalne, sam plebs.

Gość fererooo
jaki masz problem? Podejdz do niej i powiedz ze zabraniasz jej tak podchodzic do związkow bo ty myslisz inaczej i nie zyczysz sobie takiego zachowania. Czy tylko w necie taka wyszczekana jestes na temat cudzego zycia?

Gość jaki wiek takie myślenia
Uspokoić się morhery ;) Autorka jest chyba jeszcze dziewicą, bo ludzie bez doświadczenia oburzaj się na takie rzeczy. Inaczej wygląda rzecz jak ktoś spotkał od razu miłośc a inaczej jak szukał a potem został oszukany. Kiedyś też mnie coś takiego by zszokowało, bo to nie jest związek a układ na zabicie samotności i ulżenia sobie w łóżku. Ludzie w takich układach przeważnie się nawet nie znają powieżchowanie- tojest ciekawostka! Sam też nie mam zamiaru się teraz hajtać, jak kogoś spotka to pewnie nie potraktuję tej osoby poważnie - z wiekiem zmienia się punkt widzenia ;)

Gość No właśnie... wrrr!
...wy jesteście durne, po co sobie brać garba che che, a facet tymczasowy to nie garb? To MOJE ŻYCIE to mogę w ch walić, zwodzić i cyganić. Znam mnóstwo lasek co są z takimi tymczasowymi, nie garbami, skomplikowało się, przeciągnęło, nawet mają śluby i dzieciaki... bo tak wyszło :-/ Teraz płacz i zgrzytanie zębów, zjebałam sobie życie, nie tak miało być... dlaczego mnie to spotkało, czym zawiniłam :-( CHE CHE! :-)

Gość fererooo
ale to chyba dorosłe osoby i same kieruja swoim zyciem - mniej lub bardziej przemyslanie ale jednak Ty rowniez uzurpujesz sobie prawo do decydowania jak powinny zyc zupelnie obce ci osoby bo cos nie jest zgodne z twoim przekonaniami? Niech moralizatorzy zaczą od prostytutek, matek tłukących swoje dzieci, złodziejek i pijaczek. Skoro wiecie lepiej jak powinno sie zyc i uwazacie ze macie prawo wpierdalac sie doroslym ludziom z buciorami w ich prywatne zycie to dlaczego nie zaczniecie od takich ludzi? Jednak nie, takie problemy to delikatna natura, lepiej nie ruszac, prawda? Lepiej przypierdolic sie do dziewczyny ktora zyje i sypia z jednym facetem, ale kurwa jej mac przeciez jej długoterminowe plany wobec niego nie są zbiezne z waszym swiatopogladem i trzeba jej dupe obrabiac dookoła. A jak taka przytepawa autorka jest tym problemem az tak zaaferowana ze musi zalic sie na necie, to nie watpie ze o sprawie wiedzą wszystkie sasiadki, kolezanki z pracy, sklepowe i listonosz. Tylko szkoda ze tamta dziewczyna ne wiedziala ze zdobyła sie na szczerosc wobec zwyczajnej społecznej mendy

Gość No właśnie... wrrr!
Wrrrr! Dlaczego menda, bo potępia fałsz i egoizm? Jak baba trafia na takiego faceta to zgodnym chórem wrzeszczycie że gnój, świnia i kurwiarz fałszywy a tutaj problemu nie widzicie, to jej życie... hipokrytki posrane! >:(

Gość fererooo
w dupie mam co kto uwaza za stosowne, co kto popiera albo i nie. Taki doskonały jestes ze rzucasz kamieniem? Mowic mozna sobie rozne rzeczy, ze jest sie niezalezną kobietą sukcesu podczas gdy siedzi sie pod rzadami mezusia, mezus moze opowiadac ile kochanek nie miał podczas gdy wraca biegiem na obiad zeby zonka krzywo nie spojrzała. I zasada jest prosta - nie siedzisz im pod łozkiem - nie wpierdalasz sie w cudze zycie z osądami i moralami nieskazitelny czlowieczku

Gość fererooo
i ani ona, ani tym bardziej ty nie wiesz jakie ta dziewczyna ma plany, czy go kocha, czy jest mu wierna, czy powiedziała tak bo sie z nim pokłociła, czy chciała pokozaczyc. A przez jedno zdanie, skretyniała autorka zrobiła pewnie z niej w jej srodowisku jakas kurwe

Gość To okropne.
Jak można tak żyć. :(