Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maskoleda

MAM 21 LAT, CHCĘ IŚĆ DO PRACY A NIE MOGĘ !!!

Polecane posty

jasmina, co Ty do mnie mówisz.. " pozycz od rodziny, znajomego " gdybym mogła to bym to zrobiła dawno .. !! pomgałam biednym psom to mnie rodzina od konfidentów wyzwała itd i nie gadam z nimi, moi znajomi mature pisali, a wyniki byly w pt , wiec jeszcze nikt nie pracuje, poza tym sa to ludzie na stopie CZESC- CZESC, a nie przyjeciele.. przyjaciół nigdy nie miałam, bo moja matka nie umie sie zahcowac jak ktos do mnie przyjdzie, potrafi kurwowac do rodzenstwa, drzec sie, albo nie odpowiedziec DZIEN DOBRY i ja się wstydzę

Gość 787394
porabalo cie chyba, w zadne chwilowki ani providenty sie nie baw, moi znajomi maja teraz przez to ponad 600 tys długu!! to szybko rosnie a wzieli 1000zł. spytaj sie matki czy masz isc pod latarnie?

Gość Zawsze możesz z Providenta
pożyczyć, chociaż te 300zł. No, ale najpierw to znajdź pracę!

chyba z 5 pozyczek takich próbowałam wziac w roznych oddziałach, nie ma opcji bez dochodów.

W Providencie nie trzeba mieć dochodów, żeby wziąć:o. Brałam, kiedy nie pracowałam 1000zł.

Gość Mcjdjdjdj
Napisz do siepomaga.pl, zbiórkę się zrobi to będzie, sama bym dała na takie coś.

Gość nastepna-- jezdem piekna--
na wsi może i tak, matura ,,, jak ktoś napisał wyżej, no ale ty z tych co to mam aspiracje 3 tysie na dzień dobry bo żyję i JEZDEM PIEKNA I MUNDRA ajajaja, na produkcje raczej z matura biorą teraz, po studiach ludzie też pracują ,,, zyczę szczęscia,,,, z takim podejsciem

Możliwe, odpukać mam już pracę:) I ogromnie się z tego cieszę:) To załóż konto w banku, z linią debetową, weź na busa, po miesiacu się wyprowadź, spłać, wynajmij pokój... Może praca bliżej i dojażdżanie rowerem? Ktoś mi kiedyś tak doradzał, na szczescie udało sie za ostatnie pieniądze znaleźć pracę..

Gość 787394
chodz po swojej wsi od odmu dod omu i pukaj i pros o prace, mow jaka jest sytuacja ze matka ci pieniedzy nie daje itp. zrobisz suce "opinie"

Gość czy ktoś wie moze
" 600 tys długu!! to szybko rosnie a wzieli 1000zł" niezły kit Ci wcisneli, zapożyczyli się pewnie w iluś bankach na kilkadziesiąt jeśli nie więcej a potem płaczą, że z tysiąca zrobiło się 600tyś sytuacja z tematu kiepska, bo pracę jest trudno znaleźć pomijając wszystko, lepiej zadbaj o kondycje i pomyśl o tych dojazdach rowerem

hmmm .. dobra, widze ze nie ma opcji tutaj znalezc zrozumienia.. " idz na wies, po domach i pros o prace, mow jak jst " myslisz, ze ja wstdu nie mam milego wieczoru wszystkim pa

Gość 787394
zadnego kitu mi nie pocisneli, w ktoryms momencie przestali splacac i po paru latach maja taki dlug, tylko debile zapozyczaja sie w provedentach

Nie wiem, czy ktoś już Ci to doradził. Poszukam jako opiekunka z zamieszkaniem, bądź jak znajdziesz prace jako opiekunka to dogadaj sie z rodzina, czy nie pomogą Ci znaleźć pokoju gdzieś i z góry zapłacą - Ty dostaniesz mniej wypłaty.

Gość Ogórek_pisiureK
jak twoj chłopak nie ma 100zł ci dać czy nawet pożyczyć to z was dwóch niezłe nieudaczniki :( Porada: zmień chłopaka, ale zrób mi loda dam ci stówe :)

mój chłopak miała raka i nie moze teraz tak pracowac jak zdrowy czlowiek !!!!!!!!!!! poza tym dojazdu to min 200 zł, minimum jacy ludzie taki kraj żegnam wszystkich "życzliwych"

Gość Ogórek_pisiureK
w sumie nie wiem na co liczyłaś zakładając tutaj posta ?

Gość 787394
dam ci 250zl jak mi dasz polizac swoja pusie

na jakieś kontruktywne pomysły. jesteś obrzydliwy, ale sądzę, ze Twoja suczka chetnie da CI polizac "pusie" ignor

787394 Ej, ty, nie obrażaj mnie, ok? Ja nie jestem debilką! Byłam kiedyś w podbramkowej sytuacji, a potrzebowałam gotówki "na wczoraj", więc Provident okazał się moją ostatnią deską ratunku. Fakt, że z pożyczki 1000zł, musiałam spłacić 1700zł, ale wszystko o czasie, pracę znalazłam i nie mam u nich długu. Ogólnie pożyczki omijam szerokim łukiem, jakiekolwiek i skądkolwiek, jednak czasem sytuacja może zaskoczyć i nie ma innego wyjścia. Dziś pracuję na 1,5 etatu i żyję Bogu dzięki bez pożyczek!

Gość Mcjdjdjdj
Maskoleda,Ty się wszystkiego boisz. Siepomaga się boisz, a nawet nie doczytałaś co to jest, wyjechać się boisz, widać nie masz motywacji.

czego się boję ?? na siepomaga.pl byłam własnie przed chwila, chciałam sie zarejsetrowac, ale tam jest jako pomagający i nie wiem jak to załozyć :O

Gość Mcjdjdjdj
Nie masz inicjatywy dziewczyno, przecież nikt za Ciebie nie będzie czytał jak to działa!

Gość amelicja
To glupie, ale na prawdę łatwiej by Ci bylo gdybys znalazła sponsora, na 1 raz podjechalby gdzies kolo wsi zabralby Cie, 300-500 zl za jedna noc i juz masz na dojazdy ....

Gość rafał91
Poczekaj aż zaśnie i spuść kurwie łomot !!!

cizia mizia a przeciez ja pisze, ze szukam caly czas byla raz taka oferta, ale chcieli pania po 40stce, ciezko!