Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie zona21

tlusta kuchnia meza a moje gotowanie-klotnie, klotnie, klotnie

Polecane posty

Gość anka z lubelskiego
A przed ślubem jak jedliście? Nagle Ci się odmieniło?

Ty gotujesz, Ty rządzisz. A jak mu nie pasuje, to niech gotuje sobie sam.

Gość taka sobie zona21
szkoda ze niektorzy nie czytaja ze zrozumieniem:( wyraznie napisalam na czym polega problem!!!

Gość jugrgh
Masz rację, nie gotuj!!! Niech mu mamausia gotuje! I jescze mu powiedz, że jest tłustym, leniwym wieprzem:-0

Gość jugrgh
Ty jesteś taka wspaniałą, wysportowana, zdrowa, a masz w domu spaślaka, co nie chce pływać :-0 i jeszcze wymaga kolteta! Powiedz mu, by sobie sam gotował!!!

Gość taka sobie zona21
przed slubem on jadl tak samo chcialam na niego wplynac przeciez on moze sobie jesc jak jadl do tej pory, dlaczego mnie atakujecie ze czegos mu zabraniam?????? ja mialam prawo przezucic sie na inna kuchnie po slubie, kazdy ma takie prawo ale zaczely sie awantury dlaczego normalnie nie gotuje!!! czyli waszym rozumowaniem powinnam gotowac tak jak dawniej aby dopasowacsie do meza i nadal palic papierosy

Gość taka sobie zona21
dobrze ze chcoiaz kilka osob mnie rozumie:( powiedzialm mu ze niedlugo zrobie zapieknake z baklazana i cukini i czy to zje, zrobil mine i skomentowal: wole tradycyjna kuchnie, kiedy w koncu zrobisz schabowego

Gość bsfs
nudna jesteś :-0

Gość taka sobie zona21
widiocznie musze wstawac o 5 rano i gotowac dwa obiady

Gość taka sobie zona21
wiem ze nudna:) dlatego idz na kanal : erotyczny i tam sie udziel:)

Gość bsfs
Twój mąż będzie w końcu chodził na obiady do matki o to Ci chodzi? matka mu tak ugotuje, jak lubi ona zje i pochwali ona będzie zadowolona i on będzie zadowolony a Ty nie będziesz musiała smażyć kotletów

Cóż... Ja mam nadzieję, że pytałaś go tylko po to, żeby mógł sobie wcześniej kupić mięso i nastawić psychicznie, że będzie go miał, jak sam sobie zrobi.

Gość bsfs
on zje - miało być

Gość uyrydrye
jemu kotleta smaz sobie gotuj albo piecz. jemu ziemnaiki z tluszczem a tobie bez, jemu salata ze smietana a tobie z jogurtem.

Gość taka sobie zona21
czy o to mi chodzi? czyli co mam zrobic? mam jesc tak jak on, moze powroce tez do fajek i przestane chodzic na basen i wtedy wszyscy beda happy? mam dosc jego wypominania

Gość tytytyt
Popieram to, co ktoś wcześniej napisał - smaż mu tych kotletów na 3 dni, a przez resztę tygodnia niech je warzywa. Może z czasem mu przypasuje.

Gość taka sobie zona21
on odmrozonych kotletow nie zje- bo niedobre on tylko bigos odmrozony zje

He? Ludzie, bez przesady! Kobieta ma stać cały dzień przy garach i robić dwa obiady, bo księciunia brokuł w zęby kole?! Przecież jest mięso, 3 dni w tygodniu, Autorka pisała. Tyle, że nie jest smażone i ociekające tłuszczem!

Gość bsfs
Autorko, czy jesteś głupia czy jaka? Nie chcesz, to nie gotuj i nie zawracaj głowy:-0 Co chcesz, by Ci napisać?? Każdy ma własne smaki kulinarne i niech każdy je, jak lubi.

Gość taka sobie zona21
ide wlasnie do sklepu, narobie mu kotletow i zamroze, jak mu nie pasuje to niech spada

Gość bsfs
Wierz mi, rób tak dalej, a szybko Ci mąż "spadnie" gdzie indziej ;)

Gość do bfs
tlusty wieprz meski ?????

Gość do bfs
zadnej strary nie bedzie, znajdzie sobie przystojnego wysportowanego a kochanka jej meza zostanie wdowa bo ona padnie na zawal serca nie podniecaj sie wieprzu meski lub matko tereso polskiej kuchni ,kurko domowa

Gość kasieńka z okienka :)
Ja też lubię mięso i jem je codziennie. Dla mnie obiad, to obiad z solidną porcją mięsa. Kotletem nie pogardzę. Warzywka na parze, to mogę zjeść na kolację;)

Gość do bfs
bo on padnie na zawal serca- mialo byc heheh tez mi strata, w postaci otylego meza z zalazkiem raka pluc bfs skad w tobie tyle zalosci?

Gość bsfs
W domu lubię spokój, lubię, by każdy czuł się dobrze, swobodnie. Dotyczy to także jedzenia. Żona gotuje głównie, ja czasem. Ja i żona lubimy mięso, syn nie. Żona dla dziecka czasem gotuje osobno. Ale moja żona jest niezwykłą kobietą :)

Gość do bfs
ty lubisz mieso zona tez a jak jedna osoba nie lubi miesa to ma dostosowac sie do jasnie krola ?

Gość do bfs
nieczytasz na dodatke ze zrozumieniem aby byl spokoj, autorka ma sluzyc mezowi na kolanach i zajadac sie wolowinaokraszona skwarami i wtedy bedzie sielsko cudnie i dom bedzie pelen milosci a po obiadku razem zapala sobie po 5 papierosow i popija fanta i on powie kolegom w pracy : mam fantastyczna zone

Gość bsfs
Syn nie lubi mięsa, przeciez pisałem. Żona gotuje mu osobno, nik dziecka nie będzie zmuszał do jedzenia czegoś, czego nie lubi. Zresztą lekarz nie kazał go zmuszać do mięsa.

Gość ;/lkjhgfdfghj
ja nie lubie tlustej kuchni maz uwielbia schabowe...ale ja mu ich nie robie, jak mu cos nie smakuje zawsze odpowiadam MOZESZ NIE JESC, NIE ZMUSZAM CIE. dzieki Bogu robilam tak od poczatku zwiazku i nie musze gotowac dwa razy.