Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie zona21

tlusta kuchnia meza a moje gotowanie-klotnie, klotnie, klotnie

Polecane posty

Gość weniowefhuipf
uprawiasz seks z tym leniwym wieprzem?

Gość moja jedna rada
nie wiem w czym masz problem. ty gotujesz - ty wybierasz dania. Jak mu sie nie podoba, to prosze bardzo kuchnia stoi otworem, niech bierze gary w łapy i działa! dala bozia rączki? kobiety same sie zamykaja w tych kuchniach a potem wielkie halo, ze baby to tylko do garów!!! ;/ Jak mu nie smakuje, to niech sam sobie ugotuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość chyba jesteś leniwa i
niezorganizowana :O jakie pół dnia w kuchni? ja codziennie gotuję 2 różne obiady, bo też z mężem lubimy inne rzeczy, i NIGDY nie zajęło mi to dłużej niż godzinę

A dlaczego niby tylko kobieta ma gotować? a co to facet nie ma rąk? jak ma pretensje to niech sam gotuje. Naprawdę nie widzę w czym masz problem.

Gość wiem cos o tymmm
Moj maz jest podobny ziemniaczki schabowy tluste zupy miecho Ja mam na to prosta odpowiedz "NIE LUBIM"?(tak moja 3 letnia siostrzenica mowi na kazda rzecz podana do jedzenia) to wiesz gdzie jest kuchnia. Nie przejmuje sie niech je kanapki albo cokolwiek sobie wymysli przewaznie konczy sie na tym ze je to co jest ugotowane. Nie raz bylo tak ze jak siedzial przy stole i gderal to podchodzilam i zabieralam talerz spod nosa.Na szczescie nie mieszkamy w Polsce to do mamusi na obiad nie poleci. Nie przejmuj sie gotuj jak gotujesz. Ja np robie schabowe z ciemnym ryzem i kupa salaty zielonej. Ja zjem ryz i salate a on ma wybor schabowe i salata i ryz moze polaczyc jak chce

hgg - widać, żeś młoda i rodziny nie masz... skoro facet ma sobie sam gotować, to niech kobieta dźwiga ciężkie zakupy, robi remonty i naprawia auto. Poza tym już widzę, jak w środku zabieganego dnia najpierw kobieta wchodzi do kuchni i gotuje dla siebie i dzieci, jedzą, potem ona zmywa, po tym wszystkim wchodzi facet, gotuje dla siebie, je i zmywa i po dniu :D

nie jestem już taka młoda a i faceta mam, jemy inaczej, ja bardziej tłusto, on zdecydowanie lżej. To że facet naprawia auto i dźwiga zakupy to OCZYWISTOŚĆ. no jeszcze czego żeby kobieta dźwigała ciężary?! A do zmywarki naczynia można włożyć po przyrządzeniu obu posiłków

Aha, ale ty żadnych kobiecych obowiązków nie musisz spełniać, tak? :D

gotuję nieraz, piorę ;) jak facet pogotuje krzywda mu się nie stanie

Gość Alusreggg
rób 2 obiady na 2-3 dni

Gość upupupupupupaka
wole nawet nie wiedziec jakie baki sadzi ;O