Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula873585425

Doszłam ostatnio do takiego wniosku. Wejdź i przeczytaj to koniecznie i odpisz.

Polecane posty

Gość Paula873585425

Żadne diety zgodne z grupą krwi, dukana, optymalne. Trzeba jeść wszystko w umiarkowanych ilościach, bez liczenia kalorii, po prostu nie brać tak wszystkiego na poważnie, bo to tylko doprowadza do wszelkich chorób, nie tylko psychicznych, ale i o podłożu hormonalnym tak jak to było w moim przypadku. Tylko utyłam i zaniknęła mi miesiączka. Wszystko jest dla ludzi przecież! Jeśli ktoś waży 80 kg, to niech sobie na kanapkę położy 1 łyżeczkę nutelli, a osoba, która waży 50 kg może sobie pozwolić na 2 czy 3! Ale nie wolno eliminować wszystkiego rygorystycznie, bo gdy zachce nam się tej nutelli, to rzucimy się od razu na cały słoik, po co tak żyć? To tylko łatwa droga do otyłości. Wystarczy rano zjeść troszkę ulubionych płatków śniadaniowych z mlekiem, potem na obiadek zjeść mniej makaronu, na podwieczorek mały batonik, na kolacyjkę kanapki z twarożkiem i łyżeczką ulubionego dżemu niskosłodzonego. Ja tak robię od tygdnia i schudłam z 54 kg do mojej wagi z dzieciństwa 52 kg przy wzroście 170 cm jedząc wszystko, co lubię i na co mam ochotę nie licząc kalorii. Naprawdę nie zmienimy swojego kośćca, metabolizmu, trzeba się po prostu zaakceptować. Ja chciałam wyglądać jak anorektyczka i tylko przytyłam, to zabawne jak głupota ludzka nie zna granic. Organizm tylko odłożyć zapasy, a wyglądałam tak samo jak wcześniej. Chore! Chore! Chore!

Gość qp0e8e3hyfh
napisz co jadła na poszczegolne posili jak mozesz

Gość tamarcia 33
ja dawniej jak zaczealm diete to była od a do z bez zadnych potkiec tera nie dam rady wytrzymac 1 dnia na diecie , jedynie moge mż stosowac