Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Icebound Harpy

W oczekiwaniu na…

Polecane posty

Przed chwilą, miszluft napisał:

Pierogi na śniadanie? Grubo 😄

Nie jadłam nic od 17:00, więc zjadłabym konia z kopytami.

Przed chwilą, miszluft napisał:

W dodatku przy duszącym bólu w klatce i zapaleniu płuc 😉 Twarda zawodniczka, a jaki apetyt 😉 

Zjedz to na co masz większą ochotę. 

Przed chwilą, Icebound Harpy napisał:

Mam dylemat kulinarny - co zjeść na śniadanie - tosty z serem i szyneczką indyczą 🦃 czy pierogi ruskie? 🥟 które znalazłam w zamrażalce, oczywiście nie kupne, tylko z domowej produkcji. 

Pierogi na obiad. Ruskie uwielbiam i można mnie nimi rozpieścić 😉

Na śniadanie to obowiązkowo kawa z mlekiem bez laktozy, do tego bułka z masłem, sałatą lodową(uwielbiam) plaster szynki, ogórek zielony i odrobina twarogu. Całość posypuję ziołami prowansalskimi 😍☕

12 minut temu, Fifofa napisał:

Polewamy się szampanem miłość miłość w Zakopanym.

Cztery razy po dwa razy 😆

Jesteście niezmordowane... : ) zazdroszczę energii... serio.

• Thanks 1

2 minuty temu, Icebound Harpy napisał:

Nie odchudzaj się, bo szkoda życia na głodówki. Jak tak dalej będziesz robić, to przyjadę i zacznę Cię karmić ☺️😄

7 minut temu, bad behaviour napisał:

Śliwka by nie cisnęła beki z nagłej utylizacji "męża" Madzi na rzecz kochliwego makarona, który już tyle tu kochał (łącznie z Boni, która po nim tylko jedzie, jak sobie uroił, że ją widział na seksi fotkach) ;D 

I co, zadowolona z efektu na oczyskach? 🤩

Libed też dostał bana na świeżym koncie i skasowano jego posty, wprowadzające nieco rozsądku w wieczorną inbę, za to cała świrownia tych podróbek śliwek itp. ma się dobrze 😉 

Widziałam 3 po 3 to co wczoraj sie tu odwalalo, zenada kompletna. Nie miałam czasu sie wpisać wybacz 😛 ze przyboczna sie nie sprawdziła.

historia kredki jest skomplikowana. Użyłam jej rano - tragedia, nie dało sie dobrze umalować, jakby słabo napigmentowana (możliwe ze miałam jeszcze mokre oczy). Wygladala jak słabo napigmentowana blado niebieska kredka.

potem stwierdziłam, ze jeszcze popróbuję. Zrobiłam druga warstwę kresek i super. Nie wiem czy ona sie jakos rozrysowała bo ten jej poczatek był jakis lewy/przyschniety, ale pokazały sie te kolory faktycznie i efekt był naprawdę wow, nawet chciałam ci zrobić zdj 😃 dałam jeszcze trochę na powiekę jako cien i rozsmarowałam i wyglądało to zayebiscie. Cały make up oka nie licząc tuszu zrobiony w 5 min, a wyglądało przez ten gradient kolorów na wielka prace. Tak ze finalnie polecam, ale trzeba wyczuc jak sie nią malowac:)

Edytowano przez miszluft
  • Like 1

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Cztery razy po dwa razy 😆

O północy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz 🌲😌

Przed chwilą, yeya napisał:

Co nie… a ochotę większą wiadomo, ze na pierogi, choć więcej zabawy z nimi, bo jeszcze tłuszczyk przyrządzić do nich..i wodę zagotować..może jednak zostanę przy tostach. 

4 minuty temu, Icebound Harpy napisał:

Zwłaszcza ze pora już taka obiadowa. Jak na obiad to pierogi jak najbardziej 😀

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Nie odchudzaj się, bo szkoda życia na głodówki. Jak tak dalej będziesz robić, to przyjadę i zacznę Cię karmić ☺️😄

Jeżeli zrobisz mi taką wyżej opisaną kanapeczkę, to nie będę protestować. 💚

2 minuty temu, yeya napisał:

Ja mam więcej energii niż kiedyś. Im starsza, tym większa wariatka. Strach się bać, co to będzie jak z laską zacznę chodzić 😄

5 minut temu, miszluft napisał:

czemu my dziś na śniadanie kapuśniak plus chleb z pasztetem i ogórkiem następna kanapka dżem malinowy kolejna masło orzechowe salami ser wędzony majonez pomidorki cherry a do tego kawa z pomarańczo herbata z imbirem i goździkami oraz grzane wino xD

• Haha 1

Jeżeli zrobisz mi taką wyżej opisaną kanapeczkę, to nie będę protestować. 💚

Zrobiłmy sobie wyżerkę, będziemy plotkować i oglądać filmy. Ale znając życie, do rana byśmy opowiadały i śmiały się 😝😄

Przed chwilą, mr_Kumpir napisał:

czemu my dziś na śniadanie kapuśniak plus chleb z pasztetem i ogórkiem następna kanapka dżem malinowy kolejna masło orzechowe salami ser wędzony majonez pomidorki cherry a do tego kawa z pomarańczo herbata z imbirem i goździkami oraz grzane wino xD

Wy to ze śląska i ciężko pracujecie. A tu mamy księżniczkę z lat 20 zwiewno 😃

wino na śniadanie? 😜

Przed chwilą, mr_Kumpir napisał:

O kurna. 😄

1 minutę temu, mr_Kumpir napisał:

Bogato 😄

11 minut temu, Icebound Harpy napisał:

Zakochani żyją miłością.. Rano to a wieczorem tamto.

15 minut temu, bad behaviour napisał:

W dodatku przy duszącym bólu w klatce i zapaleniu płuc 😉 Twarda zawodniczka, a jaki apetyt 😉 

Wiesz, mam taki komfort, że mogę sobie pozwolić na co chce, bo nie muszę się głodzić, by spełniać anorektyczne upodobania gapsona.

18 minut temu, miszluft napisał:

Napisałam ci Znicz Pruszków na domu 

nie powiem by to bylo zabawne

10 minut temu, miszluft napisał:

Widziałam 3 po 3 to co wczoraj sie tu odwalalo, zenada kompletna. Nie miałam czasu sie wpisać wybacz 😛 ze przyboczna sie nie sprawdziła.

historia kredki jest skomplikowana. Użyłam jej rano - tragedia, nie dało sie dobrze umalować, jakby słabo napigmentowana (możliwe ze miałam jeszcze mokre oczy). Wygladala jak słabo napigmentowana blado niebieska kredka.

potem stwierdziłam, ze jeszcze popróbuję. Zrobiłam druga warstwę kresek i super. Nie wiem czy ona sie jakos rozrysowała bo ten jej poczatek był jakis lewy/przyschniety, ale pokazały sie te kolory faktycznie i efekt był naprawdę wow, nawet chciałam ci zrobić zdj 😃 dałam jeszcze trochę na powiekę jako cien i rozsmarowałam i wyglądało to zayebiscie. Cały make up oka nie licząc tuszu zrobiony w 5 min, a wyglądało przez ten gradient kolorów na wielka prace. Tak ze finalnie polecam, ale trzeba wyczuc jak sie nią malowac:)

No czułam się trochę jak na sądzie kapturowym (laur Himalajów hipokryzji zdobyła jak zawsze "biała rękawiczka" ;)). Libeda i mnie banuje ta sama moderatorka "W", a ona nie odpuści 😉 

Super, ja wiem generalnie, co to jest za produkt, bo miałam takie, w sensie opalizujące kredki, mogące też funkcjonować jako cień, ale bez tego efektu tęczowego kolorów, jaki ma chyba ta szafirowo-zielona. 

1 minutę temu, Icebound Harpy napisał:

Wiesz, mam taki komfort, że mogę sobie pozwolić na co chce, bo nie muszę się głodzić, by spełniać anorektyczne upodobania gapsona.

Tyj kochana tyj.

• Haha 3

1 minutę temu, Icebound Harpy napisał:

Czy to znaczy ze wymarzona waga została osiągnięta czy porzucona? 😃kto ci narzucił te liczby?

• Haha 1

Ale to ty jesteś na diecie, ciągle coś wsuwając (czyli zawsze będziesz przy kości), ja nigdy w życiu nie byłam na diecie, takie cudowne geny niczym drobnej Japoneczki 😎 Po prostu według mnie nie jesteś chora, a wysępiłaś współczucie nawet od Pieprz. Nikt z objawami niemal zapalenia płuc nie marzy o wsunięciu porcji pierogów z "tłuszczykiem", nawalając o tym z werwą na forum. 

3 minuty temu, Icebound Harpy napisał:

😄

1 minutę temu, miszluft napisał:

Czy to znaczy ze wymarzona waga została osiągnięta czy porzucona? 😃kto ci narzucił te liczby?

Osiągnęłam już ją jakiś czas temu. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się