Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azdaja

Czy ktorejs z Was chlopak gra w DiabloIII

Polecane posty

Gość azdaja

czy tylko ja mam pecha :(

Gość yngntbaw
Gimgiwna maja pecha.zacznij ubierać laleczki na necie stardoll

Gość azdaja
fajnie, tylko, ze ja mam 23, a on 27 i uwierz mi, wrocilabym do czasow kiedy bylam gimgownem ;) co do ubierania laleczek, polecasz jakies strony?

Gość jestem kobietąą
diablo 3 jest the besr graj z nim

Gość azdaja
on gra Insane, nie mam szans ;) poza tym nie chcialabym skonczyc jak on moze i super, ale on przegina :o przynajmniej sie zglosil ktos kto wie o co chodzi

Gość ghrrrhhrr
ja gram w diabloII i mam 23lata mój facet również gra i ma 32 nawet moja matka gra i ma 52lata chyba wiek tu nie ma nic do rzeczy

Gość azdaja
nie z tym wiekiem napisalam, bo ktos mi napisal, ze jestem gimgownem i ile gracie dziennie h?

Gość bringoo
wspolczuje mowi ci osoba, ktora byla uzalezniona od gier

Gość azdaja
moj to nawet w dwojke nie gral tylko SCII to jeszcze jakos wytrzymywalam ale DIII jest przegieciem jakims

Gość bringoo
potrafilem bez przerwy grac 7h, a w ciagu dnia 12

Gość azdaja
bringoo, fajnie, ze rozumiesz :( ja juz nie mam sily, on potrafi grac 24h kazda wolna chwile spedza na kompie tylko diablo :( poza tym jak mu sie przerwie to jest chamski :o

Gość azdaja
moj potrafi o 21h zaczac i o osmej rano skonczyc tylko dlatego, ze nie wytrzymuje, poza tym rozmawia tylko o tym jest nieobecny myslami, ja juz probowalam wszystkiego ale nie da sie :( on byl uzalezniony od WOWa jakies 5 lat temu pozniej 3 lata nie gral w nic i teraz znowu.

Gość bringoo
mi pomoglo to, ze w ogole nie wlaczam nic tylko internet, a przez ok rok wlaczalem komputer tylko zeby cos napisac, sprzedalem wszystkie gry, rok temu mialem nawrot polroczny do cs ale wytrzymalem i jestem szczesliwy

Gość azdaja
no a z Twojego doswiadczenia jak mam pomoc mojemu chlopakowi? masz jakis pomysl? z perspektywy osoby, ktora wie jak to jest grac tyle h bez przerwy?

Gość jestem kobietąą
ja gram jak mam ochotę czasem cała noc ,a czasem miesiąc wcale , robię to co lubię, i co chcę, każdy ma swoje ulubione rzeczy w życiu jeden gra, inny chodzi na zakupy a trzeci oglada telewizje

Gość bringoo
gralem w gimnazjum po tym powiedzialem sobie ze nigdy juz nie zagram i biore sie za nauke to mi pomoglo,nie ma sensu ograniczac czasu bo i tak to nic nie da albo rzucasz albo nie

Gość ghrrrhhrr
ciężko powiedzieć ile gramy. ja siadam do gry kiedy mam wolny czas (a mam go ostatnio sporo bo mam już wakacje :P) jednak kiedy wraca mój facet z pracy to raczej przestaję już grać, więc zajmuje to kilka godzin dziennie (2-4) Mój facet gra kilka razy w tygodniu. Matka też chyba gra codziennie jednak nie wiem ile czasu gra. Pierwszy zaczął grać mój facet, później moja mama a na końcu ja. Dosyć niedawno zaczęłam jednak mam i tak najwyższy poziom więc wnioskuję, że gram najwięcej

Gość azdaja
jestem kobieta - oczywiscie, jezeli jest to 2-3h dziennie, a nie kilkanascie, tu chyba juz nie chodzi o rozrywke tylko. a najgorsze sa te aukcje na diabloIII on sie nakrecil, ze na tym przy okazji zarobi :o

Gość jestem kobietąą
policz ile czasu ty spedzasz na pierdolach zanim zaczniesz faceta krytykoac, zakupki ,kosmetyzki, kolazenczki, gapienie sie w telwizor bez sensu

Gość azdaja
hehehe cala rodzina :D to jest fajne, ale moj ma jakies chorobliwe podejscie do tego :o tez mi proponowal zebym grala, ale ja raczej nie jestem w tym klimacie

Gość ghrrrhhrr
i w sumie uważam, że nie ma szału z tym diablo, nie rozumiem za bardzo powszechnej fascynacji tą grą. Tym bardziej nie wiem jak można w nią grać całą noc... Wolę gothika itp jednak już go przeszłam kilka razy i teraz gram w to co mam

Gość azdaja
nie no sorry, zadne zajecie nieobowiazkowe nie zajmuje mi kilkunastu godzin (bez jedzenia i pica z przerwa tylko na toalete) ja nie chodze na zakupy prawie w ogole (nie mam kasy) z kolezankami raz w tygodniu a do kosmetyczki nie chodze w ogole. takze nie wiem skad ten atak na mnie :o

Gość bringoo
powiedz mu, ze ma zarobic na mieszkanie i na tym niech sie koncentruje daj mu realny cel do spelnienia i zero komputera pierwszy miesiac jest tragiczny, pogróźnawet odejściem, jak to nie pomoże to są ośrodki do leczenia, ja nie umiałem grać 2 godziny dziennie tylko kilkanaście podziwiam ludzi którzy grają i się nie uzależnili

Gość azdaja
ghrrr - no wlasnie ja tez tego nie rozumiem, sprobowalam na poczatku pograc i nic, ale mojego chlopa jaraja gry ktore mozna przejsc 100000 razy :(

Gość azdaja
z tym odejsciem to ciagle tak robie, on przeprasza, obiecuje, ze sie zmieni i znowu zaczyna. najgorze jest to, ze on nie chce przestac grac, nie zdaje sobie sprawy, ze ma z tym problem dla niego to normalne .

Gość ghrrrhhrr
może jednak spróbuj zagrać. Początkowo również nie byłam skłonna do grania. Wtedy mój facet czasem mnie wołał w czasie grania żeby mi coś pokazać a mnie to w ogóle nie interesowało. Kiedy sama zaczęłam grać to ciekawi mnie to na jakim jest poziomie, jaką ma zbroje itd. Mam wtedy też satysfakcje bo moja postać jest lepsza i jakbyśmy zagrali na dwa kompy to pewnie bym go rozwaliła na cacy heh

Gość bringoo
nie sluchaj jej mozna grac ale 2 godziny, a nie 14 tu potrzebna pomoc jak sam nie widzi problemu, ja nie widzialem do czasu az sie ocknelem ze jestem coraz slabszy w nauce

Gość azdaja
aha, czyli nie gracie razem w ogole. no wlasnie zastanwaiam sie nad tym, ale boje sie, ze w en sposob bym mu przyzwolila na to. nie chodzi o to, ze mi sie nudzi jak on gra (chociaz tez troche), ale zal mi go, jak go poznalam to w ogole nie gral, chodzil na silownie, uprawial sporty, a teraz mu zylki w oczach pekaja i w ogole jest dziwny ...

Gość azdaja
bringoo, ilekroc o tym rozmawiamy, to albo twierdzi, ze "to jego hobby" albo przyznaje mi racje (pewnie na przyslowiowe odwal sie) i pozniej znowu wraca do gry. ja nie wiem dlaczego blizzard robi takie gry :o

Gość jestem kobietąą
żaden atak ty woliwsz popierdolić z koleżaneczkami w galerii , a on grać , każdy ma prawo spedzac czas jak chce