Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babylove84

sprzedam minikomputer cyklu ,cyclotest2plus

Polecane posty

Gość babylove84

"Cyclotest 2 Plus jako jedyny potrafi rejestrować i oceniać dwa wskaźniki płodności jednocześnie (temperaturę & poziom hormonu LH oraz obserwację śluzu miejscowego). W ten sposób, Cyclotest 2 Plus potrafi dokładniej i skuteczniej wyznaczyć dni płodne niż jakikolwiek inny komputer cyklu. Dzięki tej unikatowej funkcjonalności ma bardzo wysoką skuteczność 99%. (Inne komputery cyklu potrafią jedynie obserwować tylko jeden wskaźnik płodności (albo temperaturę albo zmianę w poziomie hormonu LH )" ja swoj kupilam 2 lata temu.uzywalam go pol roku bo chcialam zajsc w ciaze i w koncu sie udalo.minusem jest to ze nie posiadam instrukcji w jezyku polskim ,ale obsluga jest bardzo prosta.mozna go stosowac rowniez jako naturalna antykoncepcja.uzywanie go wymaga troche samodyscypliny a przy malym dziecku jest ciezko dlatego chce go sprzedac. cena nowego to min.689zl ja za swoj chce 400zl.cene mozemy ponegcjowac. jesli ktos bylby zainteresowany prosze o kontakt na maila es500@interia.pl

Gość Pewnie używałaś go
przed zajściem w ciążę a teraz chcesz sprzedać.I nie mów że nie.Nawet jakbyś kupiła niedawno to za połowę ceny się sprzedaje.Oczywiście z paragonem i całą resztą.

Gość Pokaż mi zdjęcie
z datą zakupu i paragonem.

Gość babylove84
oczywiscie ze tak bylo:) uzywalam go bo mialam problem z zajsciem w ciaze.udalo mi sie i chce go sprzedac.jesli nie jestes zainteresowana to zegnam:) nie rozumiem po co to sledztwo.nikt nie kaze ci kupowac

Gość babylove84
up

Gość ag_a86
napisalam ci maila

Gość bialamasajka
Ja teraz go używam. Odpowiada mi. także polecam tego typu komputerki

Gość babylove84
do tu macie nowy...rozumiem ze chcesz pokazac ze jest duzo tanszy niz ja napisalam.ale sama widzisz ze oferta ktora dostalas jest juz nieaktualna.teraz sa drozsze.ale jesli ktos znajdzie tanszy .....ja nikogo nie zmuszam do zakupienia mojego :) ja wiem ze swoj sprzedam.

Gość babylove84
up

Gość babylove84
podnosze

Gość hahahahahaha!!!!!!!!!!!!!
babylove84 "ja nikogo nie zmuszam do zakupienia mojego ja wiem ze swoj sprzedam." a potem "up" i "up" i "podnosze" bo sprzedac nie moge, chetnych brak jakos..... wiec up :P

Gość babylove84
up

Gość a za ile???
kurcze.tez bym chciala.musze pogadac z mezem .400zl to w sumie fajna cena u mnie chodza za 780 najtaniej

Gość powiedz jak to działa, tzn mi
napisz jak to dzieła, na jakiej zasadzie, mierzysz temp w pochwie ?? kupie jeszcze dzisiaj jak mnie zainteresujesz

Gość babylove84
up

Gość babylove84
do powiedz jak to dziala.....wiesz...ja ci moge go zareklamowac i opowiadac w samych superlatywach a ty mi potem napiszesz ze jestem wredna suka bo nie pomogl ci w zajsciu w ciaze albo zawiodl jako antykoncepcja.poczytaj sobie o nim w necie ,zobacz opinie inncyh uzytkowniczek,jesli cie zainteresuje ,napisz na maila.jesli bedziesz miala jakies pytania z checia odpowiem.u mnie sie sprawdzil a temperature cyclotestem mierzy sie pod jezykiem,nie w pochwie.

Gość babylove84
podnosze

Gość babylove84
up up

Gość babylove84
up

Gość badziewiakowa
czy to jest jeszzce aktualne bo bylabym zainteresowana?

Gość badziewiakowa
no aktualne czy nie????

Gość babylove84
Dodam, że ma w sobie kalkulator, więc przy okazji możecie co innego policzyć :)

Gość gość
Witam, Dwa lata temu kupiłam z oficjalnej strony komputer cyklu baby camp..(planowaliśmy z mężem powiększyć rodzinę)Przez pierwszy miesiąc komputer się uczył, w drugim cyklu( a w pierwszym miesiącu starań) udało mi się zajść w ciąże..gdy tylko dowiedziałam się o ciąży przestałam go używać..teraz córeczka często budzi się w nocy i ciężko mi się zmobilizować do wstawania i do niej i do pomiaru temperatury, a może jeszcze komuś posłuży.. przed wysłaniem skasuję wszystkie swoje dane także będzie jak nowy. Wszystkie inf.aneta1988-kielich@wp.pl..cena z wysyłką 1800zł