Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem samotny

Brakuje mi milosci

Polecane posty

Gość Jestem samotny

Chcialbym sie zakochac ale nie moge nikogo spotkac jestem strasznie samotny 24 lata wawa.

Gość kociczkaaaaaaa
mnie też brakuje :( olał mnie facet po prawie 6 latach, uciekł do mamusi a ja zostałam tutaj.. w Warszawie... historia jak z dobrego filmu :(

Gość po przemyśleniu stwierdzam ,że
Nie można się tak zakochac, bo sie tylko chce, tak na życzenie. to tak nie działa. a robisz coś w tym kierunku? Poznajesz fajne dziewczyny?

Gość koekfj
Nie ma już w XXI wieku miłości.

Gość Jestem samotny
Nie moge poznac nikogo interesujacego, nie bede ukrywal nie moge poznac zadnych nowych osob, chodze na silownie i tam rozmawiam z ludzmi ale zeby sie zblizyc to nie da rady. Stalem sie strasznie niesmialy i nieufny po tym jak moja wieloletnia milosc robila mi przez pare miesiecy rogi a potem zostawila dla typa z ktorym teraz jest zareczona...

Gość porzuconaxx
To boli. ;(

Gość Jestem samotny
No po tym wydarzeniu stalem sie totalnie innym czlowiekiem... zbieralem sie przez ponad rok i wciaz nie wiem czy sie pozbieralem do konca, chyba nie skoro mam problemy z nawiazaniem relacji i bliskosci.

Gość adwokatdiabłaSHE
mam dokładnie to samo. A mówią, że nic mi nie brakuje ludzie którzy nie znają mnie....brakuje mi bliskości drugiej osoby tak cholernie///////ehh

Gość adwokatdiabłaSHE
mam problemy w nawiązaniu relacji, stwierdził to sam specjalista, pracuję nad tym

Gość Jestem samotny
Slysze podobne rzeczy, trace powoli nadzieje na milosc na bycie z kims... nie wiem co ze mna jest nie tak.

Gość kociczkaaaaaaa
mam tak samo jak Ty.... z tym że ja dopiero od miesiąca jestem sama czuje się strasznie:(

Gość taka_jedna__
mi tez jej brakuje. jestem juz z rok sama. poznalam paru facetow w niektorych przypadkach to ja zagadywalam staralam sie czy cos... ale nic nie powychodzilo jeden chcial tylko seksu drugi nie jest gotowy na zwiazek itd stracilam juz nadzieje na to ze ktos sie znajdzie i nie mowicie mi tu ze kazdy kiedys spotka tego kogos ze potrzeba czasu ze trzeba wyjsc do ludzi. zrobilam wszystko i nic po prostu trzeba sie z tym pogodzic ze niektorym jest pisana samotnosc. pewno jeszcze spotkam kilku na swej drodze ale watpie czy ktorys z nich bedzie tym jedynym

dlaczego zaraz musi być coś nie tak. Po prostu trzeba czasu.To nie jest tak ,że zachcesz i masz.Czasami ludzie czekają latami na swoją Miłość. Trzeba cierpliwości.Niczego nie przyspieszysz.

Gość adwokatdiabłaSHE
wiem co czujesz, pocieszę Cię-jestem o rok starsza od Ciebie. Co lepsze-nowo poznane osoby myślą, że kogoś mam, nie wiem po czym to osądzają, myślą chyba że wszystko mam, a rzeczywistość jest zupełnie inna.Bywam w miejscach różnych-siłownia, kluby, koncerty itd.Gdzie spotyka się duzo ludzi, oczywiscie poznaję ich dużo, ale na tym się kończą znajomości.Z nikim nie mogę bliższej znajomości nawiązać, jest ten dystans który chyba da się wyczuć z mojej strony.

Gość Jestem samotny
Wlasnie tego sie boje. Nie ukrywam chyba najstraszniejsza jest dla mnie samotnosc. Nie chce byc sam i moc tylko patrzec tylko na milosc... co robic? Niedlugo bede mial cwiercwiecze a od 3 lat nikogo nie moge poznac...

Gość adwokatdiabłaSHE
zmień schematy myślowe. Więcej wiary w siebie :)

Gość Jestem samotny
W siebie to ja wierze, ale czuje sie bezradny wobec braku milosci.

Gość kociczkaaaaaaa
ciężko jest przeskoczyć tyle lat z kimś razem spędzonych.... i nagle zostać sama/ sam

Gość adwokatdiabłaSHE
Zastanów się w czym tkwi problem. Brak miłości-rozumiem, ale czy robisz coś w kierunku żeby to zmienić? Bywaj w miejscach gdzie mógłbyś znaleźć swoją potencjalną kandydatkę na dziewczynę z którą chciałbyś stworzyć związek. Bądż bardziej otwarty na nowe znajomości, kto wie może Twoja miłość jest blisko? rozejrzyj się, bo być może tkwisz w takim przekonaniu że jesteś sam, a być może jest inaczej...

Gość Jestem samotny
Pewnie problem tkwi we mnie trudno jest mi do kogos sie zblizyc.

więc próbuj się otworzyć, stopniowo, nic na siłę.

Gość adwokatdiabłaSHE
wszystko zależy od Ciebie. Jak spotkasz jakąś fajną dziewczynę nie bój się jej-porozmawiaj z nią, staraj się zainteresować swoją osobą.Nie wiem co by Ci tu jeszcze doradzić, jesteś młody, wszystkoi przed Tobą

Gość miranda miranda
Z pewnościa jesteś nieufny po tym jak potraktowałą ciętwoja była partnerka i na pewno masz z tego powodu uraz do kobiet. Nie wszystkie kobiety zdradzaja i nie wszystkie są złe, otwórz się na nowe znajomości. Idź na basen, idź na spacer bywaj w miejscach gdzie bywają ludzie, są różne portale randkowe, nawet ten fejsbuk :P- nie masz wyjścia jeżeli chcesz kogoś spotkać musisz wziąć sprawy w swoje ręce

nie nastawiaj się tylko na to, że szybko kogoś znajdziesz. I nie rezygnuj.

A mi brakuje milosci chociaz jestem w zwiazku...nie wiem co gorsze.Sytuacja, w ktorej sie obecnie znajduje czy bycie samej i tesknota za odrobina milosci, ktora czasami czycha tuz za rogiem...

i to i to nie jest przyjemne.

Gość miranda miranda
Ja też jestem w związku i brakuje mi miłośći i odwzajemnego uczucia, stwierdzam że to jeszcze gorsze niż bycie samotnym :( osoby samotne- głowa do góry mogło być gorzej !!

wiem, zdaje sobie z tego sprawe.Pocieszam sie mysla, ze milosc nie zawsze przychodzi od razu i niektorzy potrzebuja troche wiecej czasuu. Moze warto czekac:)