Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość letnia upalna noc

Dlaczego mężczyźni nie doceniają wartościowych kobiet?

Polecane posty

Gość letnia upalna noc
Darker prostackie myślenie masz.

Gość darker dobrze gada

"A uroda i piękno to pojęcie względne, wnętrze jest najważniejsze." Jak mi się nie podobasz to nie mam ochoty poznawać twojego wnętrza. No dokładnie. Był podobny temat jak to jedna pisała, że liczy się "serduszko", że niby wnętrze jest bardzo ważne. Tyle, że bardziej będzie się liczyło to serduszko u kogoś atrakcyjniejszego, niż u tego mniej atrakcyjnego.

Gość manio ciekawski=)
I jeszcze te komunały o "staraniu się". Jeśli starać się to znaczy nadskakiwać, przymilać, to wiele kobiet, tego nie lubi, bo od mężczyzny oczekuje, żeby przyszedł, zrobił wrażenie (różnorakie, nie tylko swoją powierzchownością, także intelektem, osobowością, to zależy od tego jakie preferencje, jaka jest dana kobieta, rozmaitych typów jest dużo) i uwiódł, zauroczył, powalił, zdobył. To nie muszą być wcale jakieś dramatyczne akcje, jak z idiotycznych filmów. Kobieta chce poczuć się zdobywana, bo wówczas będzie miała poczucie, że jest dla zdobywającego ją mężczyzny warta zachodu. Inna rzecz, jak to się robi i z jakim typem kobiety, jednak co do zasady, nic się nie zmienia. Gdy przychodzi jakiś, nawet przystojny mężczyzna, ale nadskakuje, podskakuje, słodzi, drepcze wokół na paluszkach, spełnia wszelkie zachcianki, stara się być pomocny, jakby był wynajętym lokajem, to jest już na straconej pozycji, bo kobiety odbierają takiego mężczyznę, jako kumpla, przyjaciela.

"Darker prostackie myślenie masz." A ty jesteś głupia

hgidphgd Jak facet dba o siebie nadto to mu wytykacie, że jest pedantem, że facet musi być facetem. Jak czasami zapomni coś umyć i to dostrzegacie od razu robicie z niego brudasa i niechluja. Kobieta zawsze znajdzie sobie dziurę w całym. Zawsze będzie marudzić, narzekać i wytykać. Facet biedny - źle - facet bogaty, z czasem też będzie źle, bo w d... sie poprzewraca i za dobrze będzie.

Gość MęŻcZyZnA+
Dlaczego dla Was kobieta uczuciowa, szczera, wartościowa, z pasjami, szanująca się jest niedocenian ia, nie istnieje dla Was? Dlaczego liczą się tylko dla Was puste, plastikowe lale? Mogę powiedzieć tylko za siebie: Mi podobają się naturalne kobiety nie żadne plastiki. Mógłbym odwrócić to pytanie ale to nie miałoby najmniejszego sensu a wywołałoby niepotrzebna zadymę. A co do niedoceniania to akurat troszkę same na to pozwoliłyście. Związki bez zobowiązań/seks bez zobowiązań sama nazwa wskazuje-jest seks nie ma zobowiązań. Przez masowe wyzwolenie kobiet mężczyźni nie muszą się w większości starać o kobietę ponadto w mediach przedstawia się wizerunek kobiety-plastik jako kanon piękna tak więc wszystko prowadzi do uwielbiania ciała i zapomnieniu i wartościach wyższych.

Gość manio ciekawski=)
dziunia Przecinek po i też nie jest powodem do dumy o ile pamiętam ze szkoły ;)

"Mogę powiedzieć tylko za siebie: Mi podobają się naturalne kobiety nie żadne plastiki. " Już widzę jak wzywasz policję bo Doda chce ci zrobić loda :D

Gość letnia upalna noc
Darker pokazałeś własnie swoje chamskie oblicze. Przykro mi ale z prostakami nie rozmawiam.

Gość oł jeeeaaa
letnia upalna noc A ty masz myślenie jakie jest kreowane przez media zero samodzielnych myśli .....

Gość Jula 2000
Kobiety wolą wysokich mężczyzn a nie kurdupli. Kurduple powinni schować się jak najgłębiej.

Gość manio ciekawski=)
Prowokacja, nie prowokacja, pogadać można :D

Gość oł jeeeaaa
Darker pokazałeś własnie swoje chamskie oblicze. Przykro mi ale z prostakami nie rozmawiam. Darker na pewno nie będzi płakał :D

Gość Arturoooo25
Arrturooo25 vera lynn Forumowiczka, nolife. Znana z głupich tekstów, wpieprzania się w tematy, gardzenia innymi żeby podnieść swoją samoocene. Jednak nie to chce wam opowiedzieć. Mam z nią pewne doświadczenia w realu. Założyłem jakiś czas temu głupi temat tu na kafe (został usunięty) że umówie się na sex z fajną laską. Szukałem łatwej zdobyczy. Nawineła się vera. Pisała głupoty pół żartem pół serio. Ale odezwała się na podane przeze mnie gg. Napisalem na kafe miasto z którego jestem. Ona z sąsiedniego miasta, niedaleko. Troche erotycznej korespondencji a za kilka dni już byliśmy konkretnie umówieni bo ona szukała wrażeń, wysłana przeze mnie fota jej się spodobała. Dobra konkrety. Przejdźmy do spotkania. Kawiarnia w centrum. Przyszła kobiecina troche zaniedbana (z widoczną nadwagą). Niby mowila że ma 25 lat ale spokojnie dałbym jej trzydzieści kilka. Mysle sobie przyszła to chociaz sobie porucham w myśl nie wazne że potwór ważne że otwór. Przenieśliśmy się do mnie na drina. Ona się rozgadała strasznie. Mówiła mało inteligentnie, chaotycznie. Rozkleiła się bo temat wkroczył na jej problemy z psychiką (podobno schizofrenia dwubiegunowa). Miałem dość. Ale ona zaczęła się rozbierać. Doszło do stosunku. W łóżku wiało nuda. No i potem śmierdziało. Muszę stwierdzić że ogolnie z higieną na bakier była. Seks tragedia. Szybko skończyłem tą farse, nawet nie doszedłem. A ona leży dalej jak kłoda i gada o ślubie!!! Bylem w totalnym szoku. Z trudem pozbylem się jej z mieszkania. Dziś leczę się z grzybicy. Ostrzegam przed internetowymi znajomościami. Szczegolnie z takimi dziwolągami

Gość MęŻcZyZnA+
Już widzę jak wzywasz policję bo Doda chce ci zrobić loda Policję może nie ale na pewno bym odmówił nie mój typ kobiety.

Załóżmy: kobieta jest uczuciowa, szczera, wartościowa, z pasjami, szanująca się, ale....jest brzydka Jak z taką kobieta nawiązać kontakt fizyczny? Chyba tylko desperaci Bez minimów urody nie da rady.

"Darker pokazałeś własnie swoje chamskie oblicze. Przykro mi ale z prostakami nie rozmawiam." Ja tu z nikim nie rozmawiam tylko odnoszę się do wypowiedzi. Ps. Wracaj do kuchni.

Gość letnia upalna noc
"A ty masz myślenie jakie jest kreowane przez media zero samodzielnych myśli ....." Chyba sobie żartujesz! Mylisz sie i to bardzo! Nie oglądam tv ani nie słucham radia. To co tam serwują to dla mnie straszne bagno i strata czasu.

"Jak z taką kobieta nawiązać kontakt fizyczny?" Torba na głowę i za ojczyznę.

"Policję może nie ale na pewno bym odmówił nie mój typ kobiety. " Bo do ciągnięcia druta to musi być właściwy typ :D

Gość dupson
darker to umow sie z dziunia chociaz raz poruchasz bez torby hahaha 🖐️

Gość MęŻcZyZnA+
Darker Takie wolne zabawy XXI wieku mnie po prostu nie bawią interesują mnie związki a nie jakieś takie łapu capu, że tak powiem.

Gość oł jeeeaaa
Chyba sobie żartujesz! Mylisz sie i to bardzo! Nie oglądam tv ani nie słucham radia. To co tam serwują to dla mnie straszne bagno i strata czasu. sądze że się nie myle bo mówisz to samo co oni :D

"interesują mnie związki a nie jakieś takie łapu capu, że tak powiem." To psa sobie kup. Nie zdradzi, kocha bezgranicznie i robi co mu każesz.

ciągle widzę tu ludzi pierdzielących brednie o "wartościowych". co to w ogóle kurwa znaczy?

Gość bo to dno ...
,,,,vera lynn Forumowiczka, nolife. Znana z głupich tekstów, wpieprzania się w tematy, gardzenia innymi żeby podnieść swoją samoocene. Jednak nie to chce wam opowiedzieć. Mam z nią pewne doświadczenia w realu. Założyłem jakiś czas temu głupi temat tu na kafe (został usunięty) że umówie się na sex z fajną laską. Szukałem łatwej zdobyczy. Nawineła się vera. Pisała głupoty pół żartem pół serio. Ale odezwała się na podane przeze mnie gg. Napisalem na kafe miasto z którego jestem. Ona z sąsiedniego miasta, niedaleko. Troche erotycznej korespondencji a za kilka dni już byliśmy konkretnie umówieni bo ona szukała wrażeń, wysłana przeze mnie fota jej się spodobała. Dobra konkrety. Przejdźmy do spotkania. Kawiarnia w centrum. Przyszła kobiecina troche zaniedbana (z widoczną nadwagą). Niby mowila że ma 25 lat ale spokojnie dałbym jej trzydzieści kilka. Mysle sobie przyszła to chociaz sobie porucham w myśl nie wazne że potwór ważne że otwór. Przenieśliśmy się do mnie na drina. Ona się rozgadała strasznie. Mówiła mało inteligentnie, chaotycznie. Rozkleiła się bo temat wkroczył na jej problemy z psychiką (podobno schizofrenia dwubiegunowa). Miałem dość. Ale ona zaczęła się rozbierać. Doszło do stosunku. W łóżku wiało nuda. No i potem śmierdziało. Muszę stwierdzić że ogolnie z higieną na bakier była. Seks tragedia. Szybko skończyłem tą farse, nawet nie doszedłem. A ona leży dalej jak kłoda i gada o ślubie!!! Bylem w totalnym szoku. Z trudem pozbylem się jej z mieszkania. Dziś leczę się z grzybicy. Ostrzegam przed internetowymi znajomościami. Szczegolnie z takimi dziwolągami,,,,, czego się spodziewałeś po psychicznej która pisz na erotyczny:O

Gość bo to dno ...
pisze*

Gość oł jeeeaaa
"interesują mnie związki a nie jakieś takie łapu capu, że tak powiem." To psa sobie kup. Nie zdradzi, kocha bezgranicznie i robi co mu każesz. Do tego on bedzi cie kochal wiec jest milosc