Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mozaikaka

Jaką ozdobe do włosów mi polecacie?

Polecane posty

Gość Mozaikaka

Jestem po cywilnym, dziecko juz mamy więc welon odpada, zresztą nie podobają mi się. Na dobrej jakosci diadem mnie nie stac wiec co moge włozyc jeszcze we włosy poza kwiatkiem ?? Te stroiki z siateczka lub bez są w modzie?

Gość Renkaaa
Ja myślę, że nawet sam kwiat, albo kilka mniejszych kwiatków wystarczy. Dla mnie te stroiki wydają się tandetne.

Gość Mozaikaka
Tylko, ze nie podobają mi sie za bardzo kwiatki we włosach :(

Gość ludzik123
wszelkie kwiaty?

Gość Mozaikaka
Bede miała wiązanke z Kantadesek, taki kwiat we wlosach nie podoba mi sie

Gość Natallliinkaa
Witaj w klubie tez mam dziecko i tez teraz bede miala slub. I wlasnie zastanawialam sie nad dlugim welonem baaardzo bym chciala.. ale podobno nie wypada:( a ja tak bardzo chce.. i myslalam wlasnie ze zamiast welonu to moze jakis kwiat ale jaki??zywy sztuczny?

Gość modna
A nie myślałaś żeby zasięgnąć porady u stylisty? Pomoże Ci wybrać wszystkie dodatki. Osobiście polecam salon Wizaż Adamczewska. Naprawdę pełen profesjonalizm. Z usług tego salonu nie można być niezadowolonym.

Gość ludzik123
Natalinka nie przejmuj sie tylko jak chcesz to wloz... w dzisiajeszych czasach prawie zadna nie idzie do slubu dziewica a welony zakladaja... to ozdoba a nie symbol juz od dawna

Gość ludzik123
autorko - faktycznie ten Twoj kwiatek we wlosach to troche lipa... a moze zmienic kwiaty w wiazance? ja mialam storczyki ale tajlandzkie fajnie wygladaly i w bukiecie i we wlosach