Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bgfvdc

Pierwsze spotkanie, internetowa znajomość

Polecane posty

Gość bgfvdc

Jak w takim wypadku pokonać brak pewności siebie? Boję się, że zrobię złe wrażenie. Mam kompleksy na punkcie swojego wyglądu i choć staram się zachowywać jakbym była pewna siebie, to nie potrafię się przekonać, że mogę się komuś spodobać. :/

a masz prawo do kompleksów ? nie wiem kiepska figura, problemy z cerą, czy tak bardzo ogólnie "..ahhh jest tyle lepszych ode mnie..." ?

Gość bgfvdc
Głównie to mam kompleksy na punkcie figury, jestem przy kości (nie jakaś otyła) i niezbyt zgrabna. :/

To nie jest źle... ale tylko teoretycznie bo kobieta o bardziej krągłych kształtach nie tylko w tych najbardziej porządanych jest strasznie sexy...ale nie u wszystkich facetów. Nie powinnaś się tym martwić. Przecież jesli miałby siespotykać z Tobą ze względu na urodę to ...chciałabyś tego? Nie martw się myślę że będzie ok i Twoje ciałko mu sie spodoba, jednak najważniejsze są relacje między wami... czy sie dopasujecie :)

Gość bgfvdc
Wiadomo, najważniejsza jest nić porozumienia, ale najpierw każdy zwraca uwagę na wygląd i może się od razu zniechęcić. Mam nadzieję, że ja zrobię dobre wrażenie...

Gość kocham irlandczykow
kobietko nie martw sie tak, mialam tak samo jak Ty i wiesz co? zawsze wychodzilo, ze ja jestem jedyna atrakcyjna czescia takiego spotkania:) nie stresuj sie, glowa do gory, cycek do przodu, usmiech i bedzie dobrze!:)

Gość bgfvdc
Dzięki za pocieszenie. ;)