Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Plenerowa Żona

musze sie wam do czegos przyznac...

Polecane posty

luna co znowu masz za problem??? ostatni w promieniu 50 km od twojej wioski gejbar zbankrutował zes taki nie w humorze??? czy może odkryłeś w swoim drzewku genealogicznym zydowksie korzenie??? moze w koncu sie wygadaj szczerze co cie tak męczy ? co jest powodem twoich frustracji? myle że ci to dobrze zrobi jak sie tu anonimowo wygadasz...

Gość nawet mi nie mów
powiedziałaś, że ta praca jest Twoją pasją, a skoro tak, to powinny Cię interesować rówież i takie sprawy :)

Gość nawet mi nie mów
ech, no to szkoda, że nie interesuje Cię feedback, ja bym się źle czuła nie wiedząc, czy mój wysiłek nie idzie przypadkiem na marne, a nóż-widelec dało by się jakoś podkręcić wyniki i tym samym zarabiać więcej :)

Gość Marcepanowa......
I TY PLENEROWA MASZ PRETENSJE ŻE MÓWIĄ O TOBIE JAK O ZWYKŁEJ.... Z POD LATARNI. MASZ MENTALNOŚĆ GÓWNIARY ZWYKŁEJ GÓWNIARY

Gość ale jaki maz do cholery???
Plenerowa, odpowiedz mi na jedno pytanie: Dlaczego wmawiasz sobie i innym, ze masz meza??? Przeciez wacpanna jest niezamezna, zyjecie na tzw. kocia lape.

A to nie znam. Ale ja też kiedyś byłem tu kimś innym:] i gdybym powiedział kim.... O matko by się dzialo

Gość ale jaki maz do cholery???
Faceta masz, ale meza nie, wiec przestan z laski swojej sobie cos wmawiac, bo jestes smieszna. Wyjdzies za maz, to bedziesz mogla go tak nazywac, poki co, jestes konkubina, czy jak wy to tam mowicie, kobieta z dzieckiem, zyjaca w zwiazku partnerskim.

Gość homoterianim
Andrzej..no prosze,prosze (nadgarstki zwiniete do srodka ) prosze..... Moze cos bylo miedzy nami...andrzej....no...plizzzz

Gość Marcepanowa......
plenerowa masz mentalność kocicy z ulicy

Gość nawet mi nie mów
hmmm... te bluzgające pomarańcze są albo tak beznadziejnie głupie, albo tak perfidnie złośliwe... innej opcji nie widzę.