Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

2 dni

Polecane posty

Gość Jadźka98
Nikogo to nie interesuje ty otyła parówo! 🖐️Wypierdalaj 😠

Gość 2 dni do śmierci?
może nie rób tego zastanów się jeszcze

Gość Jadźka98
Wypierdalaj powidziałam 😠 Jeszcze raz cię tu zobacze, a twój mąż dostanie kopie twoich topików z wizażu, raczej mu się to nie spodoba 😠

Gość oczywiście masz aparat
albo chociarz telefon i zapodasz na kafe trochę zdjęć z tej wspaniałej wyprawy? w przeciwnym wypadku będzie to znaczyć że w d... bylaś

nie mam zamiaru na wycieczce siedzieć na kafe ,w telefonie mam bardzo wolny internet a laptopa nie zamierzam zabierać:) więc na fotki nie macie co liczyć ,chyba że po wyjezdzie ale wątpie.

czyli sprawa jasna :D

Gość hahaha a
matko jenifer87 co kogo obchodzi że jedziesz na wakacje ;/ Tobie to sie chyba nudzi w domu ?

wklejałaś żeby uprawdopodobnic ta bajkę ale słabo ci to idzie, w kazdy porządnym a nawet średnim hotelu jest internet za darmo, ale jak sie podróżuje palcem po mapie to nawet zdjęć nie ma czasu zrobić :)

internet za darmo buhahah z tego co wiem to 6 euro tylko nie wiem czy za 30min czy za godzinę ,pozatym kurde jadę na wczasy a nie siedzieć w internecie ! tylko debil bierze ze soba komputer na wczasy ,dla mnie i tak dzień będzie za krótki żeby z wszystkiego skorzystać:D

Jennifer miłych wakacji Ci życzę, ja też za dwa dni jadę. Gdzie ty się wybierasz bo ja do sanatorium w Kołobrzegu na dwa tygodnie :)

ty to masz fajnie, ja nigdy nie byłam w Egipcie, ale moja siostra kiedyś była na wycieczce w Aleksandrii. No cóż to jak najlepszego spędzenia czasu Ci życzę :) wspaniałego wypoczynku i spełnienia marzeń

Do dyspozycji gości Recepcja czynna całą dobę, sejf (dodatkowo płatny), 5 restauracji: Mediterranean - śródziemnomorska, orientalna „Tagin, azjatycka „Plant, niemiecka „Zum Kaiser i dla dzieci "Wiking"; 8 barów All Inclusive zlokalizowanych na terenie całego kompleksu i na plaży (m.in. Aqua Park snack bar, „Jungle, „Indigo, „Coconut, „Banana, „Tropical, „Ananas, Lobby bar), kawiarnie: Crocodile bar oraz White Elephant Cafe, dyskoteka Havana Club (w pobliżu hotelu; wstęp bezpłatny, napoje dodatkowo płatne), dostęp do internetu (dodatkowo płatny ok. 6 EUR/godz.), punkt wymiany walut, bankomat, informacja turystyczna, telefon, fax, serwis sprzątający, pralnia, apteka, mini market, perfumeria, pasaż ze sklepikami hotelowymi, pomoc medyczna, przechowalnia bagażu, ogród, taras słoneczny, parking