Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sparki,,,

Mam dzisiaj caly wolny dzien, gdzie pojsc zeby poznac ładną dziewczyne????

Polecane posty

Gość sparki,,,

doradzcie cos

Gość fgjodfkbmgpofhlkmb;vln,gf[ohkc
przyjedź do mnie to poznasz

Gość justek76
idź do agencji towarzyskiej

Gość sparki,,,
a skad jestes?

z Gdyni

Gość PannaP. .
wejdź na czat , regionalny i umów się z jakąś ;p

Gość sparki,,,
nie lubie czatow, tam same ksiezniczki ktore trzeba bajerowac tygodniami zeby wkoncu sie spotkac a ja chce dzisiaj!!

Gość pimpałek
tam sa księzniczki tu pasztety ,czego ty byś chciał

Gość sparki,,,
wyglad nie jest wazny, chce do towarzystwa poznac, no gdzie moge isc????// jestem z olsztyna

Gość 66738883338892
Na plażę na Kortowie idz :classic_cool: albo na starówkę :classic_cool:

Gość pimpałek
piszesz ,ze chcesz ładną ,a za chwile ,ze wygląd nie jest ważny ? idz sie pierdolnij młotkiem w szopie i zwal konia to ci przejdzie ochota

Gość detektyf'em
" 00:20 [zgłoś do usunięcia] sparki,,,, ja tez jestem brzydki i czasem sobie wyobrazam ze jestem przystojny, pisza do mnie dziewczyny smsmy i wogole mam duzo znajomych " OSTRO.

Gość sparki,,,
spierdalaj pimpalek a huj ci do tego, ty i tak nie nadajesz sie takiego pustaka jak ty nie chce. pojde na te kortowo albo starowke i co dalej?? musze jakos zagadac

Gość sparki,,,
po co odkopujesz moje stare posty? nic nie wnosisz do tematu.

Gość 66738883338892
Najlepiej jakbyś poszedł z kolegą...wtedy jakoś tak łatwiej zagaić, bo tak samemu trochę dziwnie. W ogole ile masz lat? studiujesz?

Gość pimpałek
nawet ja gdzies pójdziesz i zagadasz to nie ma szans ,pewnie smierdzi ci z ryja ,jestes paskudny jak diabeł tasmański i masz owrzodzona morde ,pewnie nawet twój kutas nie chce zebyś go zwalił

Gość detektyf'em
bo jestę detektywę :D :classic_cool: 🖐️

powiem Ci jak to sie robi.... wiem ze są takie dziewczyny ktore wystrczy ze zlapiesz za tyłek są już twoje. oczywiscie ja nie jestem taka osoba. teraz sa 3 rodzaje dziewczyn warto spr. - dziewczyny ktore powiedzą ci cos niemiłego i odejdą -dziewczyny ktore sie zaśmieją i zaczna z tobą gadać - dziewczny ktore będą oburzone twoim zachowaniem ale jak je przeprosisz to dadzą sie poznać

Gość sparki,,,
no ale jak zagadac? co powiedziec? i chyba tak nie na srodku chodnika?

2 sposób to tak zwany EMPIK wchodzisz do tego sklepu dziewczyna sie rozgląda. obserwujesz ja tylko tak by ona tego nie widziala. patrzysz jakie plyty ogląda. podchodzisz i tez wybiersza podobne rzeczy do niej. mowisz cos w stylu. ten woklista jest niesamowity. mysle ze powinna cos ci odp. i rozmowa sama jakos sie rozwinie.

no wlasnie tak na srodku chodnika ..... mnie kiedys ktos w tylek walną ale ja jestem typem nr 1 ....taie babska tez mozesz spotkać

Gość sparki,,,
z empikiem dobry pomysl :)

Gość sparki,,,
ale cos jeszcze dajcie jakis pomysl...

Gość 66738883338892
No to ruszaj do Alfy :classic_cool:

teraz inny sposób. zeby nie bylo jedziesz do innego miasta. tak godz. pociągiem. pytasz o jakies nieznane ci miejsce. ona tłumaczy ci jak tam dotrzeć. ale mówisz ze raczej nie dasz rady i czy moze ona cie odprowadzić. oczywiscie nie wszystkie dziewczyny sie zgodzą ale jakies myśle ze tak. albo zeby chociż kawalek z tobą szła. a jak juz to zrobi to zapytaj czy moze sie jakos odwdzięczyć. powiesz ze jestes umówiony z kolegą tam ale masz jeszcze z dwie godzinki i zapraszasz ją na lody np. zeby sie odwdzięczyć oczywiscie. mysle ze jakas sie zgodzi. oczywiscie to moze trwać pare dni a nawet pare tygodni.

inny sposob to taki ze masz.np teczkę nic niewartych papierów. masz ją specjalnie otwartą jak widzisz jakies ładne dziewczyny to wypada ci z rąk. musisz zrobić tak aby wszystkie papiery ci sie rozlecialy. myśle ze ktoś ci pomoże. mam nadzieje ze dzewczyna taka jaka chcesz. a jak ci pomoże to musisz podziękować. powiedzieć musisz cos w stylu ze uratowałas mi zycie itp. chyba musze ci sie odwdzięczyć. jak powie ze nie ma dzis czasu na kawe itp. to zapytaj czy innym razem moze sie odwdzięczyć. jezeli powie ze nie ma czasu to oznacza ze nie jest zainteresowana tobą wiec odpuść ale warto dalej próbować.

ale najlepszy sposób to oczywiscie na imprezie gdzie duzooooo sie dzieje. pytasz dziewczyne czy zatanczy, tanczy z toba. potem mowisz dzieki za taniec. pytasz: jestes tu sama czy z kimś. ona ci odp. pewnie o to samo zapyta. wtedy znowuz pytasz czy pogadamy moze postawię ci piwo. i juzzzz masz ją proste no nie

dalej pisać ? czy nie ?

Gość gość
Wlazłem na czat kiedyś gdzie ty widziałeś te księżniczki? Tam to tylko samotne matki, znudzone mężatki, brzydkie jak noc, małolaty, zajęte a facet w pracy i się nudzą. Czat to zupełne marnowanie czasu jak dziewczyna jest ładna to ma setki adoratorów i nie musi wchodzić na czat bo i po co.

Gość gość
Juz to widze. Pytasz dokad isc, a nawet nie zagadasz :D