Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

cdn. mojego poprzedniego watku ktory...zniknal...

Polecane posty

Go艣膰 bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

GDZIE MOJA RENTA???!!! 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :( Wiecie ja mam zycie tego ksiedza opisanego powyzej z tym ze on Ziemia Swieta i jeszcze pewnymi rzeczami, o ktorych NIKT NIE BEDZIE bo wszystko po cichu zostanie to wiecie z Niemiec ,Austrii , Anglia, USA. Tacy prawdziwi misjonarze. Z tym rodowodem z Polski z Faustyna z Dzienniczkiem. O milosierdziu Bozym beda uczyc i nawet do USA i do Ziemi Swietej jesli im dadza - przemyslec rozne rzeczy i tak dalej. Czy oni beda rzymscy? Oni beda od Boga -od razu z Ziemi Swietej i Z CZASEM RZYMSCY kto wyjedzie do USA, a w Europie zalezy wszystko od Niemiec - jak sie Niemcy ustawia w tej nowej rzeczywistosci i tyle. Takze to beda wasi najlepsi ksieza - ci pomordowani przez takich durniow jak ta wiocha. Takie Popieluszki. Z tym ze on byl z biedy, adopt, bez swiecen chyba a to byl ksiadz z dobrej rodziny takze on moze nawet do USA dotrzec i tam trzymac z Ziemia Swieta albo skonczy na Rzymie albo bedzie mial rodzine i wyjedzie na zachod. Moze ewangelik. BO TAK i tyle. I wiecie to jest niby smieszne, ale w ogole. I powiem wam nic tylko taka jest geneza ostatnich wyczynow rodziny krolewskiej w Londynie. Bo ludzie uznali ten KK w Polsce, ze cos wymysla na te brygidki. Wreszcie. No ale co sie dalo wymyslic w polowie lat 80tych. Ale cos tam robili zeby byc rzymscy. A pozniej? A teraz? i tyle. Takze wiecie ja to uwazam zyje bo jestem PROTESTANCKA od dziecka. Ja nie jestem taka katoliczka jak np. ten ksiadz. Bez chrztu? I tyle. Ja jestem ewangeliczna i tylko tak patrzylam na nich czy wszystkie klepy tu maja wszyscy na miejscu czy nie. I zobaczcie - czy to pasowalo zebym ja do szkoly w polsce chodzila? Takze wasze uczynki wzgledem mnie to jest JEDEN SKANDAL i nikt normalny wam sie nie da i tyle. Do mnie do domu mieli przychodzic jak mnie chcieli z Kevina bez krzyza rodowodowego brygidek i tyle. I ten ksiadz tez mial zrobic wiec wiecie skonczyl w HCL i to jest wiecie tyle ile juz tu wina ludzi - tak biskupi zalecieli. Bo wiecie ksiadz sie stracil , ludzie zaczynaliby latac. A tak? Biskup zalecil zeby tak konczyc - nowy ksiadz , nowe powolanie i tyle. No coz... jedyne co mozna bylo zrobic to zrobic ze mnie protestantke i tak mi nikt nie dal rady. I do dzis nie dawaja. Ta moja klasa z podstawowki na mnie , srednia tez. I wiecie o ile ta srednia to jeszcze - dzieki tym siostrom PO CICHU (to co to za rodzenstwo) albo zamordowanej przez klase Staline babce z angielskiego to wiecie nie wnikam , ale ta podstawowka to wiecie jedna kurwa - i moge tak napisac bo wiecie z Bona trzymaly na mnie, swietlik ukradly, jedna katechetka i najwyzej sklep KWIACIARNIA, ale od kogo ta kwiaciarnia? A ja co? I wiecie w Holandii mnie nie chca bo Zielinska miala racje. Tyle ile bo wiecie z rozwalonego zakladu przemysl chemiczny to pol na pol,ale wiecie ogrodnicza, kwiaciarnia - takie cos i tyle :( To wszystko :( I wiecie ja sie nie dam tej kurewskiej klasie - czemu one se burdelu nie otwarly? I po co im byl ten sklep i ta Bona - a tak jak sie zapytacie wszystkie slaska rodzina. No to praca z rodziny. A co z Bony? I ja mam z nia proces o sad i tak chce rente bo Miroslawa Sz. zabila co najmniej 5 osob wiec z nia nie ma kontaktu i tak wiecie natknelam sie na Iwone Zielinska w Holandii jak przyjechalam. TO SAMO. I wiecie ja nie pojde do zadnego sadu na Bone bo skoro Miroslawa Sz. ogolnie ADOPT Z AFRYKI z KAINEM i rodzicow miala tez z KAINEM - zabila. Po co? Zeby isc nie isc na poczte i tak dalej. Zeby miec stala prace w 2 miejscach - na poczcie i w szkole. I w sredniej doszla do wniosku, ze zabija dalej wiecie bo nie pasowaly jej studia, a juz wiedziala ze w dzieci pojdzie bo tak sie wyda a inaczej nie. I zabila DZIADKOW. i wiecie - gdzie ona ma rodzicow? i tak dalej. Plyn Lugola i HCL i wiecie wszystko gra. Jak z tym ksiedzem meczennikiem tu. I ja mam isc do sadu i sie sadzic na kredycie wiecie - takie kurwy to sa wszystko. KJU. I wiecie ona byla adoptowana z Afryki i rodzice tez. I teraz to ograjcie. Cala trojka z Kainem. I dziadkow miala chyba tez z Afryki z Kainem i tyle. I ona chyba byla dana i ta Bona moja matka biologiczna.No i se to poogrywajcie jak jedyny uczciwy ksiadz tu zostal w HCL pochowany i tyle. Moze jakis grob ma ale gdzie? Pozniej chyba za niego byla kukla bo wiecie odszedl, przyszedl. Choc nie wiem. Od razu mieli dac kukle z Londynu i dalej. Takze wiecie jak ten Londyn chce te wies ograc to nie wiem. To z kukla tego ksiedza i tyle. Ja mam zdjecie z nim do komuni jak bylam pierwszej. Nie wiem po co ja tam polazlam. Moze mnie w zoltej kiecce wyslala. Taka historia. Ale bylam , przystapilam. Wszystkie dzieci biale sukienki, a ja zolta. No to bez 1 komuni bo nie ochrzczona i tyle. Znaczy jakis chrzest mialam... a dajcie spokoj. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 馃槨 Na zachodzie sie wyzerowalam we wszystkich pracach - zostal po mnie telefon ale DOKAD pojecia nie mam. Na pewno nie za stala praca. Borowek w ogole nie bylo - jedynie miesiac na pile spalinowej. Nagle nie ma niczego. Jedynie brata nie mam, caly magazyn sie stracil albo dwa, Janiny tez nie bylo. Zielinska sie stracila. A jej rodzina? Ona rodzine tez slaska miala ani matki ani ojca ani syna ani corki. I tyle mysle o calosci. No i wiecie jedyny zarzut, ze wiecie w ogole pojechalam. NA SZCZESCIE NA POLSKICH PAPIERACH i tyle mnie slaska rodzina obchodzila. To sie mialy dupy wredne zapytac czy mam niemiecki pass i stoje o Jana Ewangeliste. Nie o UE i przegraly. Bo wiecie kto jest patronem UE? Jan Ewangelista? To niech mi to ktos udowodni i tak zegnam Holandie 2010 ze nic mi nie mieli do powiedzenia gdzie mam sie wyproznic jak w ubikacji nie moge bo przeszkadzam wszystkim i tyle :( Takie rzeczy to sa - a ta stala praca na amazon.de to mnie tez nie denerwujcie bo telefonu wprawdzie juz nie mam ze jedynie salatki dzwonily, ale coz... to mialo nie byc zadnego telefonu a jakis zostal, ale PO CO? I wiecie po co jak po co - JAK JA MIALAM ODEJSC i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰