Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majacaproblem

Mógłby ktos wypierdolic mojego starego z domu?

Polecane posty

Gość majacaproblem

Bo cale dnie nic nie robi, szwęda sie i przeszkadza. Zabić nieroba?

Gość Zajeb dziada
Co masz sie wkurwiac ;)

Gość zojak
zabić to nie ale pogadać zawsze możesz z nim o tym

Gość majacaproblem
Ale mnie kurwica bierze. Jebany dziad nic nie chce robić, co ja mam zrobić? Są wakacje, zero luzu i swobody.

Gość wredniucha
idź do pracy, to nie będziesz go oglądać

Gość zojak
a ile on ma lat ?

Gość majacaproblem
Ale po co mam pracować skoro się uczę, a kasa jest? W tym problem, tylko że ja zaraz wścieklizny dostanę jak ten dziad będzie się pałętał 24 na dobe. Rozumiem, że miałby jakieś zajęcie, coś robił jak dziady w jego wieku, ale nie w kółko łazić i obserwować. Idąc do szkoły zawsze wstaje na złość minutę przed tym jak mam się szykować i potrzebuje spokoju.

Gość wredniucha
a jaki jest układ? to jest jego mieszkanie, a ty u niego mieszkasz, czy to jest twoje mieszkanie, a on mieszka u ciebie?

Gość majacaproblem
Przepraszam bardzo to jest dom matki, a widze, że jej też to przeszkadza, że się tak pałęta. Matka ma wysoką emeryturę, a on co? Raczej nic, w kółko coś kombinuje, że jest chory, ubiega się o jakąś rentę, by udowodnić, że jest nierobem, ale nie z własnego wyboru. W dodatku chyba by mnie zapierdolił, gdybym miała jakąś poprawkę bądź niezdanie. Wymagania ode mnie są, a to gówno tylko potrafi mi przeszkadzać, często do matki mnie obgaduje z nudów.

Gość majacaproblem
wymagania do mnie*

Gość wredniucha
rady są dwie: albo zostajesz i to znosisz, albo się wyprowadzasz - po twoim własnym domu nikt się nie będzie pałętał

Gość ojej ojej ojej
gimgowno ma wakacje:-O

Gość majacaproblem
Wkurwia mnie też to, że z matką jak to zawsze baba z babą się dogada i czuję się na luzie, a on tylko zawadza i powoduje wkurwienie. Często z totalnego lenistwa jest jakiś agresywny, krytykuje, czepia się bez powodu to chyba przez bycie niepotrzebnym zerem. Poza tym widzę, że matce też to przeszkadza, ale nie ma siły się z nim kłócić. Ja już zagroziłam, że jeśli kolejne wakacje spędzi na uganianiu się niewiadomo za czym i przeszkadzaniu to zaczynam być taka jak on, zrywam ze szkołą ze wszystkim. Może dla was to wydaje się śmieszny powód, ale gdybyście tego doświadczyli to byście zwariowali.

Gość Jadwiga1977
Boże, co za niewdzięczna kurwa! Jestem w szoku!

Gość wredniucha
faktycznie masz geny po tatusiu - każdy pretekst dobry, żeby nic nie robić

Gość Azrukhal17
JAKBYM MIAL TAKA KURWE ZA CORKE JAK AUTORKA TEMATU, TO NA M. RODZICOW ZABILBYM JA CEGLA W LEB. Doceniaj rodzicow dziwko i degeneratko :/

Gość Azrukhal17
JAKBYM MIAL TAKA KURWE ZA CORKE JAK AUTORKA TEMATU, TO NA M. RODZICOW ZABILBYM JA CEGLA W LEB. Doceniaj rodzicow dziwko i degeneratko :/

Gość wredniucha
na złość tatusiowi nie skończę żadnej szkoły, nie pójdę nigdzie do pracy i zostanę degeneratką - ale wymyśliłam zemstę, co?

Gość majacaproblem
Odezwały się kurwa stare pierdle siedzące tutaj by mnie zagryźć. Niestety nieroby, pewnie wasze żonki was utrzymują tak jak mojego dziada, do którego wstyd się przyznać. Degeneratami to są te stare lenie, które od czasu do czasu również lubią sobie wypić, jaki daje mi przyklad ten stary pierdziel? Ojcowie moich znajomych jak nie są wykształceni to są: murarzami, malarzami, mechanikami. A to zero?

Gość wredniucha
jak to jaki daje ci przykład? - przecież jesteś najmądrzejsza w całym mieście, więc po co ci jakieś przykłady

Gość majacaproblem
wredniucha już zaczynasz się plątać. Taki ból by ci sprawiło powiedzenie mi prawdy jaka nasuwa się od razu po opisaniu mej sytuacji: MASZ PIERDOLONEGO DARMOZJADA. Tyle.

Gość jakie tu wrózki siedzą
a wy co tacy oburzeni, nie ma sie jarać niedługo my bedziemy go na rencie utrzymywać z naszych podatków :)

Gość wredniucha
ty nie masz darmozjada- to facet twojej matki, czyli ona go ma - a poza tym ty chyba też nie pracujesz i nie dokładasz sie do budżetu domowego, co?

Gość Azrukhal
CO TY WIESZ O PRACY SMARKU, OD 7 RANO DO 19, CZASEM W SWIETA I W NOCY GDY SA WICHURY, ZAPIERDALAM ZEBY TAKIE POJEBANE PRINCESSY JAK TY MIALY PRAD ZEBY PISAC TAKIE GLUPOTY W NECIE. ZARABIAM 3700 NA REKE, MAM 2 DZIECI I NIE SA TAK POJEBANE JAK TY. JAK CI PRZESZKADZA OJCIEC TO WYPIERDALAJ POD MOST ALBO IDZ POD LATARNIE ZA PRACA ZAMIAST NA NECIE NA SWOICH RODZICIELI NARZEKAC. TWOJ OJCIEC TO JAKAS RURA, BO JAKBYM JA COS TAKIEGO USLYSZAL, SPRAL BYM CI PIZDE PASEM, STO DWADZIESCIA RAZY :)

Gość majacaproblem
Azrukhal17 Jesteś totalnym zerem stary głąbie. Gdybyś tak ciężko pracował to byś nie siedział tutaj i marnował swój prąd. Stara prostato gdybyś był tak wielce robotny to byś nie bronił drugiego opisywanego nieroba. Takie bezużyteczne chuje niepotrzebnie decydują się na dzieci jak mają zatruwać im życie, bij swoje dzieci jeśli to robisz chory pustaku, pewnie siedzisz na kredytach, głodzisz dzieci i czekasz na cud.

Gość Azrukhal
CO TY WIESZ O PRACY SMARKU, OD 7 RANO DO 19, CZASEM W SWIETA I W NOCY GDY SA WICHURY, ZAPIERDALAM ZEBY TAKIE POJEBANE PRINCESSY JAK TY MIALY PRAD ZEBY PISAC TAKIE GLUPOTY W NECIE. ZARABIAM 3700 NA REKE, MAM 2 DZIECI I NIE SA TAK POJEBANE JAK TY. JAK CI PRZESZKADZA OJCIEC TO WYPIERDALAJ POD MOST ALBO IDZ POD LATARNIE ZA PRACA ZAMIAST NA NECIE NA SWOICH RODZICIELI NARZEKAC. TWOJ OJCIEC TO JAKAS RURA, BO JAKBYM JA COS TAKIEGO USLYSZAL, SPRAL BYM CI PIZDE PASEM, STO DWADZIESCIA RAZY :)

Gość iskra mocna nocna
"Idąc do szkoły zawsze wstaje na złość minutę przed tym jak mam się szykować i potrzebuje spokoju." Ja bym na miejscu autorki jednak kształciła się nadal, bo jak widać, luki są spore... O co chodzi w tym zdaniu?

Gość wredniucha
w jednym się z tobą zgadzam autorko -twój ociec nie powinien robić dzieci

Gość wredniucha
mógłby sobie wtedy spacerować po chałupie o dowolnej porze i nikt nie wyrzygiwałby się na niego na necie

Gość Azrukhal
JA NIE BRONIE TWOJEGO OJCA IDIOTKO, JA MOWIE ZE TY NIE MASZ SZACUNKU DO WLASNYCH RODZICOW! OTO BEZSTRESOWE WYCHOWANIE KURWA. : D SWOICH DZIECI NIE BIJE BO SA NAJSLODZSI NA SWIECIE! ALE TAKIE IGNORANCKIE KURWY SIEDZACE NA UTRZYMANIU MATKI LUB OJCA, NARZEKAJACE NA NICH, PEWNIE ZE BYM WPIERDOLIL! ALE DLA CIEBIE JEST JUZ ZA POZNO IDIOTKO.