Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majacaproblem

Mógłby ktos wypierdolic mojego starego z domu?

Polecane posty

Gość majacaproblem
iskra mocna nocna Oj nie udawaj, że nie wiesz o co chodzi, stare pasztety tutaj popełniają nawet błędy ortograficzne a nie zwracacie im uwagi. Ja popełniłam drobny błąd stylistyczny, halo nie piszę tu matury, piszę jak do jełopów. Dobrze wiesz, że chodzi o to, że on wstaje minutę przed tym jak mam iść do szkoły. Po co tak wstaje skoro nigdzie nie idzie? Wredniucha Swój jad stara wyjadaczko zachowaj dla siebie, czasem siedzą tu mądre kobiety, kiedyś opisałam podobnie swoją sytuację i powiedzialy, że mam jebanego darmozjada pod dachem. A swoje słowa skierowałam do wszystkich takich nierobów jak pan Azrukhal17, który jakoś biedny zapomniał pójść do pracy... :D

Gość iskra mocna nocna
Widać, że autorka to jakiś, za przeproszeniem, zjeb genetyczny. Pewnie dlatego ojciec się stara o rentę.

Gość wredniucha
prawda boli, co?

Gość majacaproblem
Azrukhal Sądząc po twojej ostatniej wypowiedzi nie do końca pokazałeś się ze strony takiej za kogo się podajesz. Nie jestem starą panną, jestem osobą, która chodzi jeszcze do szkoły, więc alimenty należą się osobie do tego czasu do którego się uczy. WIęc bydlaku opanuj swoją flustrację i swoją agresję zachowaj dla siebie, pierdoląc w dupsko batem swoje biedne dzieci.

Gość iskra mocna nocna
Swoją drogą- za mądra to nie jesteś, już pomijając twoje podejście do rodziców. Mądrzy ludzie wiedzą, co to kultura osobista.

Gość ty ... jak ci tam
wyperdol sie sama idiotko

Gość iskra mocna nocna
"Flustracje" haha jaki niedouk :D

Gość wredniucha
po co dublujesz temat skoro "mądre kobiety siedzące na kafe" już napisały ci wszystko czego oczekiwałaś i we wszystkim przyznały rację?

Gość iskra mocna nocna
Prowokuje do rozmowy, ale w co najmniej żenujący sposób. To na pewno gimgówno.

Gość majacaproblem
Oh czepiaj się literówek stara krowo. Pewnie ci żarcia brakuje w lodówce i chcesz się najeść internetem. Zresztą po co ja tu swoją sytuację opisywałam skoro mogłam tu spotkać te same nieroby jak mój jeden nierób pod dachem. Albo drugą opcją jest że jesteś osobą w podobnym wieku do mnie, a zazdrościsz mi sytuacji i uważasz ją za normalną, a ty żyjesz z lumpa i mieszkasz w drewnianej ruderze.

Gość majacaproblem
wredniucha skasowali mi temat, chciałam podbić i "adres ID nie istnieje" czy coś takiego. :)

Gość iskra mocna nocna
Jest też trzecia opcja, lubię po prostu czytać nędzne wypociny takich żenujących panienek jak ty, mających siano w głowie. :)

Gość Azrukhal
CO TO JEST "Flustlacje"? :D DZIS MAM WOLNE NA ETACIE... ZRESZTA TY NAWET NIE WIESZ CO TO ETAT ZAKOMPLEKSIONY, LENIWY, PASZTECIE GIMBUSOWY

Gość majacaproblem
Ah siano w głowie? Ja również mogłabym tak powiedzieć, twoje wypowiedzi są tak banalne, że aż żenujące. Masz po prostu burdel w domu albo zakładasz temat jak tu większosc ''brakuje mi kasy mam 2 dychy do konca miesiąca'' i uważasz że moja sytuacja jest normalna. Liczyłam, że osoby na jakimś poziomie się udzielą, pracujący, wykształceni, ale najwidoczniej same zera głodują na cafe, a takie osoby o jakich wspomniałam wyjechali na wakacje bądź pracują.

Gość Azrukhal
P.S. Zazdroscic nie zazdroscimy, raczej wspolczujemy. Poziomu IQ

Gość iskra mocna nocna
:) I kto tu wyładowuje swoje "flusrtacje" haha :D twoje obelgi nie robią na mnie wrażenia, bo jesteś tak śmieszna, że aż żałosna :)

Gość majacaproblem
Azrukhal IQ to ty masz w swoich marnych kopniętych przez prąd łapach. Oby cię kopnął prąd i na pewno twoje bite dzieci nie przyjdą na twój pogrzeb. Ja stary knocie uczę się, mam super warunki, wszystko byloby idealnie gdyby nie takie drugie gówno jak ty, która zatruwa luźną atmosferę.

Gość iskra mocna nocna
"a takie osoby o jakich wspomniałam wyjechali na wakacje bądź pracują. " hahaha "takie osoby wyjechali" haha, żal.pl :D

Gość kasaa
wyprowadz się...mam podobny problem i juz niedługo sie wyniosę z domu,masakra jak niektórzy potrafią utruć życie

Gość majacaproblem
iskra mocna nocna Podniecaj się stara krowo, że uczestniczysz w dyskusji z młodym gimgównem jak to ujęłaś. Brylowanie wśród młodzieży - to jest twoja ostatnia deska ratunku na zapomnienie o swoim poczuciu beznadziejności. To aż razi.

Gość majacaproblem
kasaa Jak to miło, że znalazła się osoba w mojej sytuacji, nie jakaś porażona przez patologię stara krowa, która uważa to za szczyt do dumy i poszanowania takiego nieroba. Mnie niestety czeka jeszcze trochę męczarni, ale też na studia zamierzam się wyprowadzić, oczywiście nie kto inny jak nie ukochana mama będzie musiała opłacać mi wszystko, nie wiem jak ona wytrzyma z tym gównem. Będę codziennie jej współczuć

Gość iskra mocna nocna
Oj, gimgówno, gimgówno :) Takie toto mądre chce być, a tak nie wychodzi :) Dla twojej wiadomości, jestem niewiele starsza od ciebie, tyle tylko, że mnie rodzice nauczyli kultury i szacunku. Sprawdź sobie w słowniku, co te słowa znaczą, ciemna, żenująca, pusta maso.

Gość iskra mocna nocna
Matce chyba będzie lżej, jak jedno gówno się wyprowadzi. :)

Gość Azrukhal
Dziwka jestes i tyle. Chyba kazdy to wie bo straszne kompleksy masz. Na kazdego mowisz per stary- dziadek cie zgwalcil? . Zycze ci dziwko abys nabrala pokory. Nie mowiac o rozumie

Gość kasaa
wpółczuję naprawdę...wiem co to znaczy ,jak taki idiota siedzi i się o wszystko czepia,nie ma innego wyjścia jak wyprowadzka

Gość majacaproblem
iskramocnanocna Brałaś leki schizolko? Moja matka już dawno temu chciała go wypierdolić, ale on ją szantażował i błagał, a ja jeszcze wtedy mało co rozumiałam, bo byłam mała. Teraz to ja mam z nim problem i to on mi przeszkadza bardziej niż on jej, ale nie ukrywam, że nie raz mówiła, że jej zawadza i wszystko ona musi opłacać, a on do niczego się nie dokłada. Gdyby go wypierdoliła to i cała jego rodzinka by się na nią rzuciła z pięściami jak ona mogła. Po prostu moja matka od wiecznie była zbyt dobra i zbyt naiwna, a ktoś na tym korzystał. Gdyby nie moja matka to gówno by nadal siedziało na głowie swojej matki i jej srało na głowę bądź leżało w lesie z butelką wódki.

Gość pmgmgmpm
Kasaaa, i tak wiem ze jestes autorka tematu :). Pizda

Gość iskra mocna nocna
A nie wspominała, że ma drugie gówno, które musi utrzymywać?

Gość kasaa
nie jestem autorką,mam ojca alkoholika i wiem co to znaczy życie pod jednym dachem z kimś takim

Gość majacaproblem
kasaa Miło, że ktoś doświadcza tego samego co ja. Ogólnie gdybym była tak obco i wrogo nastawiona do swojej matki jak do swojego starego gówna to bym się wyprowadziła, ale niestety trzyma mnie tu moja matka, z którą się super dogaduję i która ma mi sporo do zaoferowania.