Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majacaproblem

Mógłby ktos wypierdolic mojego starego z domu?

Polecane posty

Gość majacaproblem
kasaa Mój ojciec ożenił się z pieniędzmi mojej matki, chciał żyć w luksusach, latał za nią jak mucha do gówna, przed poznaniem jej pytał ile ma pieniędzy na koncie. Gdyby mój próchniak jeszcze chlał to bym chyba dom wysadziła w powietrze.

Gość iskra mocna nocna
Matka ma ci sporo do zaoferowania? Haha jaka zakłamana materialistka z ciebie :)

Gość kasaa
mającaproblem ale dla swojego zdrowia i spokoju lepiej się wyprowadz,jak mama nic nie zrobiła przez tyle lat to ty zrób,wkońcu masz prawo do normalnego życia,a z mamą będziesz przecież w kontakcie

Gość wredniucha
dopóki matka będzie kłaść na wszystko pieniądze to na pewno będą w kontakcie

Gość majacaproblem
kasaa Ale najbardziej boję się tej samodzielności, która mnie czeka. Tutaj poza znoszeniem tego dziada, matka oferuje mi wszystko i że tak powiem 'usługuje' w znaczeniu takim, że gdy wrócę zmęczona ze szkoły zawsze mam obiad, swój zajebisty pokój, rozrywki itp.

Gość wredniucha
w tym momencie spadłam z krzesła!!! ależ to wykapany tatuś, a nie wiem czy nie lepsza od niego!!!

Gość Nie przeszkadzajmy...
Typ gimbusa ktory wchodzi na internet i narzeka na wszystkich wokol, zachwalajac siebie. Standardowy typ.

Gość kasaa
Dasz radę:)JAk już się wyprowadzisz to zobaczysz że to nie jest takie straszne,najtrudniejszy pierwszy krok

Gość wredniucha
jasne, a stara niech sponsoruje

Gość Gruba_berta_350
O jejku jaka ta Mama biedna :-( taka rodzinka jej się trafiła

Gość iskra mocna nocna
Matka będzie wozić darmozjadowi obiadki, żeby toto nadal miało "super warunki" :D

Gość iskra mocna nocna
Jaka tam biedna, ma super córkę przecież hahaha :D

Gość kasaa
Czemu tak na nią najeżdzacie?Pójdzie do pracy to bedzie miała,a nawet jak mama jej pomoże to co??Nie macie pojęcia jak to jest mieszkać z alkoholikiem albo kimś kto się znęca...

Gość majacaproblem
Idźcie napadać nastolatki na ulicach, to wasze hobby, przynajmniej wydaje się wam że wśród nich możecie być autorytetem, a to tylko wasze urojenie.

Gość iskra mocna nocna
Po co mamy iść gdzieś napadać nastolatki, jak tutaj jest jedna uciśniona przez "Stare dziady" i ojca zwanego gównem? :D

Gość majacaproblem
kasaa Nie wiem czy zdałaś sobie z tego sprawę jaka tu społeczność przesiaduje. Widziałaś co niektóre tematy? Co za nędzarze, co drugi temat to jakieś sposoringi, brak środków do życia. Oni mają wpisany w swój los taką patologię dlatego taka moja sytuacja jest dla nich bzdurą.

Gość Gruba_berta_350
Ale ojciec już się nie będzie plątał jaśnie pani pod nogami :-)

Gość kasaa
zauważyłam...niektórzy to dno...i mają zero zrozumienia dla innych

Gość majacaproblem
Gruba_berta_350 Rusz dupsko i schudnij patałacho. Robisz księżną z kogoś, a nie z siebie, a widać ktoś ma kłopot z poruszaniem się i są tego efekty.

Gość Gruba_berta_350
Bardzo jesteś bystra skoro uważasz, ze nick gruba_berta_350 może należeć tylko do grubej osoby :-) :-) rozbawiłaś mnie :-)

Gość Gruba_berta_350
pewnie ważę 350 kg albo mam tyleż lat :-) inaczej być nie może :-) to nie może być tylko liczba dowolna :-)

Gość Gruba_berta_350
a moje imię to Berta oczywiście :-) :-)

Gość majacaproblem
A czego innego się spodziewać po niewyżytych osobach próbujące zainstnieć wśród narzekających nastolatek? Wtrąci się jakaś wyglądająca dobrze, wykształcona kobieta? Same ciche kurwiska, karmiące swoje bite dzieci zarobionym chlebem przez dupodajstwo. Twoje uwagi do mnie nie docierają.

Gość iskra mocna nocna
Autorka w swej zajebistości po prostu umie od razu zanalizować każdego "Starego dziada" na forum, nie dziw się Berta, że już Cię rozgryzła :D

Gość iskra mocna nocna
No tak, a któż inny może zakładać takie debilne tematy, jak nie jakieś ciche kurwisko z gimnazjum?

Gość majacaproblem
iskra = berta, babo daj sobie na wstrzymanie zapomniałaś wziąć leków, ja już kończę, wracam do opalania stare kurwiska. Tak was to boli, zmierzyć się z rzeczywistością jakie młode laski chodzą po świecie, a wy w internecie polujecie na jakąś. POWODZENIA. :D

Gość kasaa
ja pierdolee ale detektyw z ciebie,rozbawiłeś mnie:)nie mam zamiaru udowadniać że nie jestem autorką

Gość iskra mocna nocna
No proszę, takie wyszczekane, a już ucieka, zasób słownictwa ubogi, to nie wie czym pojechać :D

Gość Azrukhal
Coreczka tatusia :D. No ale wszystko zostaje w rodzinie :)

Gość Gruba_berta_350
zazdrościmy Ci wszystkiego :-) od bystrości umysłu, poprzez relacje z rodziną a kończąc na kulturze osobistej :-)