Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochankokochanka

Kochanki cudych mężów i te co odbiły komuś męża

Polecane posty

myślałam, że tak uważasz:( odnoszę wrażenie, że nie traktujesz poważnie tego co pisze.......... myślałam że dla Ciebie to jest tylko wesoło spędzony czas.......:(

Gość Rachim1972
Taaa...romanse :( Ale masz rację to nie miejsce do prywaty ,sorry.Pozdrawiam.

Gość Rachim1972
Żabcia ...Ty się nie pieklij...wiesz przecież jaka sytuacja,pamiętam i nic na to nie poradzę ...a i silnej woli nie mam takiej jakbym chciał mieć ,pozdrawiam Cię .

Gość Rachim1972
To że nie możemy być razem i rozmawiać , nie oznacza, że nie będę Cię pamiętał .I na tym koniec....

Nie, czemu.........kompletnie nic do Ciebie nie mam......to są tylko piosenki.......jak mogę do Ciebie mieć jakieś pretensję? o co???????????może tylko jedną: że się poddaliśmy........:) ale nie ma o czym mówić, było, minęło..........

Mi querido yo, pero creo que me encontre con el verdadero amor y te has ido....realistas lo que eramos el uno al otro?.....Que nadie in cluso sabemos....

to samo po angielsku:) My dear I think that you have been found true love and you decided to left me......who were we to each other??? that we will never know.....

więc ja się poddałam? naprawdę?......przepraszam, ale ja nie pokochałam nikogo innego........w moim życiu nie było miejsca dla innego mężczyzny......ale może jakoś inaczej się poddałam.......przepraszam może coś zrobiłam takiego.........możliwe.......ale jednego jestem pewna nikogo innego wtedy nie było......było, minęło.....bezpowrotnie....

jeśli się poddałam wtedy w jakiejś innej formie, bo na pewno Cię nie zdradziłam akurat tego jestem pewna na 1000 procent.........to dziś Cię przepraszam za wszystko co złe.......

widzę że tylko potrafisz zniknąć.......nic Ci nie życzę, bo wszystko co chciałeś ma.....dziękuję za miło spędzony czas........