Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kumkumaaaaa

300zl na prezent na wesele starczy?

Polecane posty

Gość kumkumaaaaa

idziemy w ta sobote na wesele i nie wiemy ile dac. Nie przelewa sie nam zbytnio ale jakos dajemy rade i niewiem czy dac 300 czy 400zl

Gość manio ciekawski=)
Zrezygnuj z obiadów i daj 500 Przecież nie idziecie się nażreć na koszt młodej pary :classic_cool:

Gość kompocik rabarbarowy
400 ;)

Gość megi be
Na parę 300 to mało. Zależy jedno czy dwu dniowe wesele. A jak masz 7 wesel i nie masz kasy to musisz z kilku imprezek zrezygnować.

Zależy jaka rodzina. Na moim weselu byli tacy, co nie dali ani grosza i nikt do nich pretensji nie miał, bo wiedzieliśmy, że sami nie mają za wiele. Uważam, że pomysł, że wesele ma się zwrócić jest poroniony. daj 300 zł i się nie martw, najwyżej ci dupę obrobią, ale nie możesz sobie od ust odejmować, żeby innym dać.

Moim zdaniem i 300 i 400 to mało, więc lepiej daj 300 bo i tak nikt nie pomyśli że to dużo a zawsze 100 w kieszeni zostanie

Gość cvsdvds
a ja ide na wesele z partnerem i daje 200 zł chociaz jestem za świadkową, ale to wesele na 50 osób w jakiejs lepiance i młoda patrzy zeby dupe szkłem utrzec wiec postanowiłam ze dam 200 zł....pozniej za dwa tyg znowu mam wesele i we wrzesnie nastepne dwa wesela..