Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**cream**

kafeteria to niezły odmóżdżacz

Polecane posty

za długo tu juz siedze , tematy ciągle te same , te same prowokacje , ale jak odejsc

juz tu siedze ok 5 lat :O z przerwami . ten nałóg naaje sie do leczenia chyba

Gość piękna Hellena
do tego jeszcze co chwilę jesteś inną osobą:D raz jesteś samotną matką 2 dzieci, raz wzorową szczęśliwą żoną i kochanką raz prawiczkiem a raz mężczyznom po 40 - zdecyduj się :P

Gość kremuś de la kremuś weź
idź przytrzymać kredens w kuchni :P

cream - nie przejmuj się, ja rok z hakiem siedzę, a więcej postów nabiłam :D

Gość piękna Hellena
to ja pójdę przytrzymać kredens.

bo ja wiem , czy jestem w tym mistrzem, poprostu samemu sie nie chce wychodzic na miasto w koncu juz nawet nikogo nie chce poznac bo po co , napewno by to była panna po kilku związkach itp więc po co mi to

pewnie jakaś ładna dziewczyna by Cię zachęciła do jakiegokolwiek wysiłku, chociaż nawet nie musiałaby jakoś specjalnie motywować Cię do działania :P

kremuś de la kremuś weź...taa jasne chyba w snach , jestem realista ładne zazwyczaj mają duzy przebieg więc niech mi dadzą spokój , zresztą ja nikogo nie podrywam więc mam zagwarantowane ze bede zawsze sam :) migotka tylek jak szczotka....przesadzasz :O

generalizujesz Kremuś, ładne dziewice też są :P szkoda, że nie mają napisane na czole: 'dziewica' niee? :P Odnośnie dziewic, na przykład ja jestem jeszcze dziewicą i chodzę z facetem, który miał już kilka kobiet w swoim życiu, ale nie ma to dla mnie najmniejszego znaczenia. Jeśli ludzie się kochają to to jest najważniejsze. Nie sądzisz?

oczywiscie ze nie bo miłosc to nie wszystko a z puszczalskąnie mam zamiaru byc , albo z taką co jest po kilku związkach bardziej opłacalna jest wtedy samotnosc. a ładnych dziewic juz nie ma chyba ze w gimnazjum

jakie kobiety? Gdzie? Tu na kafe? Weź przestań

Kremuś to miej oczy szeroko otwarte, a sama się znajdzie. Zobaczysz. Wrzuć na luz i poznawaj kobiety. Może trafi swój na swego. Bo tak w rzeczywistości nikt nie chce czuć się samotnym :(