Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolonia999

WSZYSTKIM, KTÓZY WYKUPILI WAKACJE W TRAIDZE ŻYCZĘ MIŁEGO URLOPU- ZBANKRUTOWALI!

Polecane posty

Gość marika...
alez przeciez juz dawno bylo o tym wiadomo.

Gość pepek
hura!!!!!!!!

Gość Kolonia999
NIE, JUTRO DOPIERO BĘDZIE OFICJALNE POTWIERDZENIE+ŚCIĄGANIE TURYSTÓW, KTÓRZY TERAZ SĄ NA WYCIECZKACH Z TEGO BIURA:)

Gość Kolonia999
TRIADA NA POCZATKU ROKU MIAŁA PROBLEMY, WYKUPIŁ JĄ SKY CLUB, I DALEJ ORGANIZOWAŁ WYCIECZKI POD LOGIEM TRIADY, A DZIŚ BUUUUUUUUUUUUUM!

Gość 98398232
Kolonia musisz tak krzyczeć? pewnie sie cieszysz ze komus sie w zyciu nie powiodlo tepa dzido :)

Gość Kolonia999
PRZEPRASZAM PISZĘ NA TELEFONIE:( ABSOLUTNIE NIE! PISZE, ŻEBY INNI NIE DALI SIĘ NABRAĆ! POLSKIE BIURA TURYSTYCZNE TO MASAKRA! ZOSTANIECIE BEZ PIENIĘDZY I BEZ WYCIECZKI! PO ZA TYM, DLA POLAKÓW ZAWSZE SPRZEDAWANE SĄ GORSZE WYCIECZKI, NIZ NP. DLA NIEMCÓW! JA ZAWSZE JEŻDZĘ Z BERLINA (JESTEM ZE ŚLĄSKA I MAM BLISKO) ...ZA 400 EURO SUPER WAKACJE:)

Gość hahahaa99389
ja tez jestem ze SLaska i do Berlina wcale tak blisko nie ma co ty pieprzysz. a poza tym juz nie musisz nikogo ostrzegac bo wszyscy wiedza ze zbankrutowalo i juz nie sprzedaja wycieczek. przyznaj sie ze sie cieszysz z cudzego nieszczescia zakompleksiony capie.

od dawna mówiono że sky club to biuro niepewne! To po co kupowali tam wycieczki?

Gość żal mi tych ludzi :(
:(

Gość 34523532
A ja miałam jechać z tym biurem właśnie, tydzień temu kupowałam wakacje, ale w ostatniej chwili zmieniłam i skorzystałam z oferty TUI - mam nadzieje, że nie zbankrutują tfu tfu.

O bankructwie Triady mówiono i pisano od kilku lat. Co najmniej od 2-ch, jakiś czas temu Triada wypuściła swoją markę SKy CLub. Kto był mądry już wtedy widział, że biuro kombinuje. Pod koniec 2011 coraz częściej mówiono, że to już koniec , bankructwo wisi w powietrzu. Współczuję wszystkim turystom, szczególnie tym, którzy mieli dopiero lecieć na wymarzone wakacje. Długo beda czekać na kasę bo mimo ubezpieczenia Triady to nie bedzie pełna kwota wpłacona. Znając Triadę i jej zagrywki i tak dziwię się, że tyle się utzymywali na rynku. Byłam z nimi chyba 3 razy na objazdówkach i byłam zadowolona, ale nie jestem malkontentem i po prostu śmiałam się z różnych sytuacji.

TUI tak szybko nie zbankrutuje :) tu stary artykuł o Triadzie - ktoś kto jeżdzi, czyta fora to powinien to wiedzieć i z nimi nie jechać. http://finanse.wp.pl/kat,129474,title,Znane-biuro-podrozy-trzy-kroki-w-przepasc,wid,14383988,wiadomosc.html?ticaid=1ebdd&_ticrsn=5

Gość Nic strasznego
Zawsze jak lecę to kupuję ubezpieczenie 150 zł od osoby i nie muszę się martwić bo w razie mojej rezygnacji lub wpadki biura wypłaca mi ubezpieczyciel. A z Triady leciałam w maju do Maroka.

Gość kolorowe okularyy
wiecie co jest najbardziej przykre? że z takich biur podróży zazwyczaj korzystają starsi ludzie:( nie znają się , nikt im nie doradzi...nie korzystają z internetu, aby przejrzeć negatywne opinie i później są zrobieni w ch****...