Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama80

kumpel mojego faceta

Polecane posty

Gość przyszła mama80

Niedługo urodzi nam sie dziecko z tej okazji moj luby planuje przyjęcie tzw. pępkowe. Zamierza zaprosić na nie paru swoich kolegów , rodzinę itd. Problem w tym ze dziś wspomniał ze chce zaprosić również kumpla z którym ja nie za dobrze żyje a on miał z nim uciąć kontakty do minium ze względu na jego zachowanie. ( swego czasu próbował mnie wrobić w parę swoim intryg - oskarżając mnie o różne wyssane z palca historie a skończyło się na wyzywaniu mnie i grożeniu mi - oczywiście za każde akcje mnie przepraszał ale po ostatniej nie wytrzymałam i zerwałam z nim wszelkie kontakty bo nie miałam sił na jego "dziecinne" i wybuchowe zachowanie) Z jednej strony nie chce mu niczego zabraniać z drugiej strony nie chciała bym widzieć tego kolesia na imprezie. Powinnam olać sprawę niech frajer sobie przychodzi czy jednak stanowczo zarządać by nie przychodził i wyjść na zołze ?

Gość arendaros
Powiedz mu żeby nie przychodził. To wasza wspólna impreza. Ty też masz chyba jakieś prawo wyboru. Takie moje zdanie.

Gość aranika
nie rozumiem , kumpel twojego faceta obrazal cie , wyzywal a on sie jeszcze z nim przyjazni? to szok!

Gość celin dion n
aranika ma racje

Gość przyszła mama80
Tzn niby sie nie przyjaźnią . Mój luby ograniczył z nim dość sporo kontakt. Nie spotykają się i nie dzwonią do siebie , sporadczynie spotykaja się teraz w pracy. Dlatego jak mi wyskoczył z zaproszeniem jego to sie zdziwiłam nic mu nie odpowiedziałam - ale byłam wściekła że nawet o tym pomyślał.

Twój mężczyzna to jakiś mięczak za przeproszeniem.Koleś Cię obraża i grozi a ten jeszcze chce go zapraszać na imprezę i po koleżeńsku pić wódkę? Stanowczo powiedz "NIE".

Gość rtgdfgd
Powinnaś zaproponować trójkącik na zgodę.

Gość chinkaczikulinka3311111
przestań sie pieścić ze swoim facetem,masakra jakas zagłaskasz go kiedys a on znajdzie inną,nie bez powodu mówi się że faceci kochaja zołzy,powiedz że nie ma go być bo sobie nie zyczysz i tyle