Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alienowa91

jak znalezc chlopaka nie chodzac po barach, dyskotekach..

Polecane posty

Gość alienowa91

musi byc jakis inny sposob przeciez..

Gość ar
WEJDZ NA TEMAT NA FORUM EROTYDZNYM

Gość oprocz uczelni i pracy
na wystawach,wernisazach, odczytach, warsztatach, kursach, zajeciach sportowych, rajdach, a ja swoja milosc poznalam na ulicy...

Gość alienowa91
opowiedz please :-)

to do mnie?

Gość ja również chętnie
poczytam jak poznałaś na ulicy :)

Gość alienowa91
no tak!

stalam z planem miasta i zastanawialam sie, w która strone pójsc, zaczal mi pomagac.

Gość ja swojego poznałam
w supermarkecie i to jak jeszcze z mamą byłam :P

Gość alienowa91
he he jak z filmu,mnie takie cos absolutnie nie przytrafi sie, a chyba na to czekam..eh

Gość :(BRUNET:)
mozesz poznac tak !! mozemy popisac na gg 31422208

Gość intro22
ja poznałam obecnego chłopaka przez forum tematyczne. więc polecam. dużo normalnych ludzi, z którymi ma się coś wspólnego na starcie... w kąciku towarzyskim ogłosiłam tylko że chętnie pójdę na piwo czy kawę z kimś z miejsca X, odpisał, poszliśmy i od spotkania do spotkania byliśmy sobie tylko coraz bliżsi... chociaż właściwie nie szukałam faceta, tylko ogólnie nowych twarzy, no ale tak się jakoś złożyło, że bardzo przypadliśmy sobie do gustu...

Gość alienowa91
A ja wlasnie podziekuje za znajomosci z forum, tym bardziej z kafe - zle doswiadczenia :o choc wiem, ze tak jest jak piszesz, ze sa wielkie plusy takich znajomosci..

z nietypowych - w autobusie zrobilo mi sie niedobrze, a ( pozniejszy ex) zaczal mnie ratowac, okazal sie lekarzem, pediatra zresztą:).Jeszcze z innym - zabieralismy publicznie glos w dyskusji ( seminarium tematyczne) kazde mialo inne zdanie, było ostro potem w kuluarach ją konczylismy , poszlismy na kawe na zgodę, mozna by bylo to spokojnie pociagnac, tyle,ze mialam juz chłopaka:). Jest mnostwo miejsc i okazji, w barze i dyskotece masz male szanse na ciekawa znajomosc.

aaa - i w tym autobusie jechałam z ojcem !

Gość arya
kobiety nie powinny szukac facetow , kobiety powinny być przez facetow znalezione :D

Gość Czemu nie chodzisz?
Wydaje mi sie, ze to jest problem dla ciebie. Poszukaj sobie chlopaka jak juz bedziesz w miare normalna.

Gość cóż lepiej być czasami
nienormalną niż zmuszać się do czegoś co się ni elubi w życiu nie chodzi o dostosowywanie się do ogółu przecież:O

Gość Nienormalnym byc tez
Nie jest za fajnie ;)

Gość intro22
ale ja pisze o forum tematycznym nie takim jak to czy podobne. chodzi mi o fora hobbystyczne bardziej :) znajoma też tak poznała faceta, z tym że oni długo ze sobą pisali i długo na forum pisali, żeby wyczaić że obydwoje są zrównoważeni psychicznie ;) na takie jak kafe już widziałam że wchodzą, yyy, podejrzane typy i tu nigdy bym nie szukała znajomości...

Gość AdeanPL
Dziewczyno nie przejmuj się prawda jest taka, że wystarczy podejść i zapytać mamy to do siebie iż w tych sprawach jesteśmy nie śmiali bo takie czasy, że się: "mówi dziewczyna to problem" albo kumple lub boimy się odrzucenia i wyśmiania. Proponuję takie coś : 1. Podejdź do tego który ci się podoba lub po kryjomu patrzy na ciebie bo ty mu się podobasz. 2. Zapytaj się czy mu się podobasz lub powiedz, że on ci się podoba. 3. Zakończenia: a) Zgadza się bo jak mógł by się nie zgodzić skoro tylko na to czekał. b) Ma już dziewczynę i nie może się zgodzić(próbuj dalej). c) Zaczął wierzyć w brednie lub się boi nie przerywaj, powiedz ja nie żartuję wink Dziękuję dobranoc ;D