Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SUPERHELIKALNA

Jutro mam urodziny a ON..

Polecane posty

Gość SUPERHELIKALNA

Jutro mam urodziny a mój chłopak oznajmił mi, że możemy gdzieś wyjść jak wróci z siatki ( gra rekreacyjnie) do 22 ... strasznie sie zdenerwowałam bo 3 razy w tygodniu chodzi gdzieś - squash, piłka nożna i siatka. Do tej pory chodził grać w soboty ale teraz coś im sie pozmieniało i będzie chodził w środę . Urodziny mam raz do roku ! Co mam zrobić - przełknąć to czy dać mu drogę wolną . Jesteśmy ze sobą kilka lat i jakoś trudno mi zaakceptować jego zachowanie ..rozważam rozstanie ale czy to powód?

Gość dobra radka
To nie jest powód, ale nie może być tak,że on sobie żyje nie zwracając uwagi na twoje potrzeby.Powiedz mu wprost i obserwuj reakcję. Zobacz też czy często myśli tylko o sobie we wspólnych sprawach.

Gość arya
tez mi powod do rozstania....zwlaszcza jak juz pare lat jestescie razem .dzien jak kazdy inny poza tym ze czlowiem starszy o kolejny rok i z czego tu sie cieszyc ;/

Gość SUPERHELIKALNA
Właśnie bywa różnie - dużo wiecej pracuje i większość domowych obowiązków spada na mnie - czasami sie buntuje :) i nic nie robię żeby przypomniał sobie ze ,,samo sie nie robi" ale teraz nie wiem jak sie mam zachować !

Gość SUPERHELIKALNA
Ja oprócz faceta- mam powody do radości :) i podchodzę bardziej do tego ze jeśli on mnie nie docenia - ktoś inny to zrobi !

Gość jsjdjjdjx
Wszystkiego naj

Gość kliklkilkik
chyba wiem co czujesz - jesteś z nim długo - przyzwyczajenie - może go kochasz ale możesz łatwo zrezygnować

Gość SUPERHELIKALNA
Coś w tym jest :) szkoda że nie wiem co mam robić ! Obrazić sie na tydzień/dwa? Przez tydzień nie wracać do domu czy czekać aż wróci i może gdzieś łaskawie pójdziemy ?