Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronikaikot

mlody wyglad

Polecane posty

Gość weronikaikot

mam 20 lat wygladam na 14. figure mam bardzo kobieca tylko te rysy takie malo zaostrzone. dodatkowo jestem niska. przypominam selene gomez choc wygladam jeszcze troszke mlodziej. co moze byc przyczyna i czy da sie cos z tym zrobic. z goryy dziekuje za odpowiedzi

Gość tone kosmetyków wywal
na ryjek, chodź do solarium codziennie i od razu starzej ... umysłowo chyba też masz 14:O

Gość gfdbgfb
jak maszkobieca figure to nie ma możliwości zebyś wyglądała na 14 lat, bo w tym wieku to dziewczynki dopiero zaczynają dojrzewać

Gość Brunhilda 13
to faktycznie masz problem.:D Wolałabyś wyglądać na 40? :) Zastanów się dziewczyno, co piszesz. Ludzie nie mają co jeść, a ty masz taki "problem".

Gość bgv
Ciesz się z tego, późno się zestarzejesz. ;) A taki typ urody jest fajny, o ile nie ubierasz się jakbyś rzeczywiście chodziła do gimnazjum. :)

Gość Brunhilda 13
Nie koniecznie późno się zestarzeje, bo może długo wyglądać młodo, a potem nagle się postarzeć w bardzo szybkim tempie. Młody wygląd nie jest problemem.

Gość Brunhilda 13
I jeszcze jedno: ciesz się tym, że wglądasz młodziej dopóki możesz, bo nie wiesz, jak długo to potrwa. A potem założysz temat: dlaczego wyglądam na 30 a mam tylko 20? :)

Stara lampucera z ciebie i wydaje ci się, że wyglądasz młodo. Do tego jeszcze uważasz, że masz kobiecą figurę o boże... wmawiaj sobie dalej. Trochę pokory dziwo...

Gość weronikaikot
moze faktycznie przesadzam...ale ludzie mi czesto o tym gadaja i to mnie denerwuje mozna mi sie dziwic ale raczej nie jest to fajne tak sie wyrozniac na tle rowiesnikow i wygladac jak dziecko..chociaz ja wiem ze przesadzam..