Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

córka rybaka010

wlasnie zmarl moj sasiad

Polecane posty

czuje sie winna. Sasiadka (starsza kobieta) krzyczala z ulicy do nas ale nikt nie zareagowal. Obudzilam sie i slyszalam jak ktos krzyczy ale pomyslalam ze ona kogos innego wola a nie nas. Pozniej poszla do innej sasiadki. Jest mi strasznie zle z tym bo moze te kilka minut gdybym zeszla z gory i zadzwonila uratowaloby jego zycie. :( wlasnie dzwonia dzwony w Kosciele :( czuuje sie okropnie i obwiniam sie :(:(

Gość ewa zbogielna
a co,sasiad dawal ci kase za loda?

Gość po co ci te ochydne
zębiska w stopce?

Gość manio ciekawski=)
ona pewnie reklamuje swoje umiejetnosci oralne

Gość Stanislaw Dziwisz
córko rybaka, to na Wawelu go pochowam

wy to jednak jesteście pierd..... !! autorko nie obwiniaj się widocznie tak musiało być

Gość ksiądz Eustachy
Memento mori

fannky niby tak ale jednak coś mi nie daje spokoju. czuję jakiś ból w sercu jakby ten człowiek umarł przeze mnie :( bo mogłam wstać z tego cholernego łóżka, zejść... ta kobieta długa stała pod naszym domem :( wołała o pomoc a nikt jej nie udzielił ! :( Strasznie się z tym czuję :(:(:( pomodliłam się za niego... chyba już tylko modlitwą mogę go uratować :(

Gość hdhhjgh
a gdzie ty miałaś uczucia jak sasiadka wolała o pomoc

Gość córka rybakaO10
to był Badura imienia nie znam

Gość manio ciekawski=)
z prochu powstałeś a potem sie spierdziałeś

I bardzo dobrze, bo ciezko ci bylo ruszyc ta gruba doope z wyra, jak ta biedna kobieta prosila o pomoc. To teraz niech cie to koorwa meczy i sni sie w nocy.

Gość manio ciekawski=)
córko rybaka, a jak często miałaś orgazm z sąsiadem?

Gość Ignarashi Ganta
Naukowcy dowiedli, że osoba używająca na raz więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników ma problemy psychiczne. Mówi ci to coś, córko rybaka?

Gość ulhjnefyhg
idz do sąsiadki porozmawiaj z nią powiedz to co nam - ulzy ci, pewnie nie chodzi ci o tego starca co umarł a o nią bo to ona jest teraz najbiedniejsza

Gość krakowikowik
wez przestan odpowiadac idiotom a zacznij tłumaczyć o co chodziło, dlaczego ona nie mogła sama zadzwonić po pomoc i dlaczego uznałaś że stoi pod twoim domem ale woła kgoś innego?

dzięki, że mnie dobijacie jeszcze. Ale ona poszła do innej sąsiadki i ona zadzwoniła! Chcociaż i tak wiem, że po mnie pojedziecie sama się obwiniam :( Co teraz mam zrobić!!!!!!!!!!! To nie daje mi spokoju!!!!!!!!!!!!!!! Nie mam wytłumaczenia bo mogłam zejść...ale po prostu stwierdzilam że woła swojego wnuczka albo coś...:(

Ale on upadł na ulicy? Zasłabł? Nie wiń się, sąsiadka mogła zadzwonić na pogotowie, a nie bezrozumnie drzeć sie na ulicy:o

Gość ulhjnefyhg
idz do niej! nie siedz na kafe, pomoz jej jakos

ona nie mogła zadzwonic bo nie mają telefonu. Jej syn chyba ma ale on jest pijakiem i zresztą nie wiem czemu nie zadzwonił :(:( może w domu go nie było uznałam że woła kogoś innego bo często wołała wnuczka albo swojego męża. U nas na wsi to normalne zawsze ktoś z rana się wydziera. czasem od płota do płota krzycza do siebie i rozmawiają tak. :(

Gość samotnaizla
czy sąsiad pił nałogowo !

To co ona krzyczala pod Twoim oknem? "wnuczku?" czy koorwa "pomocy"?? nie tlumacz sie i nie usprawiedliwiaj, myslalas, ze wszyscy to beda pisac ze to nie Twoja wina i Cie pocieszac. Sorry ale to Twoja wina. Sasiadka nigdy Ci tego nie wybaczy, ze jej maz przez Ciebie sie przekrecil. To pewnie starsza kobitka to telefonu nie miala.

pojde i co??? Tam już jest rodzina co ja mam powiedziec im??? że spałam a jak sie obudzilam to uznalam ze to tylko takie wydzieranie sie beza potrzeby bylo? :O ja tam nigdy zresztą nie byłam u nich :( a sąsiad nie pił(jego syn). Był starszym człowiekiem i jakieś 3 tyg temu była juz karetka u nich bo miał zapaść czy zawał... sama nie wiem

Trzeba bylo ruszyc doope koorwa. Tak to napewno ormujesz cala wies z okna a jak cos zlego sie dzieje to nikt nic nie widzi. noo koorwa

Monilove nie słyszałam słów jakie wykrzykiwała. Nie słyszałam słów tylko wołanie. Pomysłałam że woła kogos! Z rodzinydlaczego mnie dobijasz :(