Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yu89oihyui8ol

Niecałe 4 miesiące czasu na schudnięcie POLEĆCIE DIETĘ aby schudnąć najwięcej...

Polecane posty

Gość yu89oihyui8ol

..ale bez ćwiczeń.. :P w gre wchodzą jedynie spacery z dzieckiem w wózku!.

Gość niussa
A ile chcesz zrzucić i jaki wzrost? Podaj swój obecny jadłospis.

Gość Kamillkall
napewno jesli chodzi o podstawy chociaz byc moze to juz wiesz żadnego majonezu, żadnej smietany, jak najmiej makaronow , jasnego pieczywa, słodyczy, oczywiscie zadnych przekasek pomiedzy posilkami chyba,ze sa to owoce warzywa. Pij zielona herbate zeby sie oczyscic, duzo wody mineralnej niegazowanej...

Gość Kamillkall
Ja tak schudlam bez cwiczen w miesiac4,5 kg moze nie jest to duzo,ale bylam zadowolona

Eliminacja węglowodanów tzn. mącznych i słodkich rzeczy oraz bardzo tłustych. Ja majonez jem do sałatek - trochę tłuszczu potrzeba w diecie. Niecałe 3 mies. minus 12 kg - kompletnie bez ćwiczeń bo nie lubię.

Eliminacja węglowodanów tzn. mącznych i słodkich rzeczy oraz bardzo tłustych. Ja majonez jem do sałatek - trochę tłuszczu potrzeba w diecie. Niecałe 3 mies. minus 12 kg - kompletnie bez ćwiczeń bo nie lubię.

Gość helka28
jarzebinka ]\gratuluje spadku mozesz podac menu przykaldowe na dzien? bardzo prosze

Ok, przykładowo: - śniadanie jogurt jogobella light z pestkami słonecznika albo otrębami owsianymi - serek wiejski lub duże jabłko lub truskawki zbełtane z jogurtem i słodzikiem (dużo) - jakaś sałatka (np. z sałaty lodowej, ogórek,pomidor itp. z jajkiem lub serem lub tuńczykiem - coś na ciepło np. leczo z piersią kurczaka, czy zupa czy jakiś omlet z warzywami - kolacja to często tylko maślanka bo jestem napchana po obiedzie, czasami biały ser + pomidor ze szczypiorkiem. W weekendy jem obfitsze obiady - np. pieczony łosoś z jakąs sałatką - wtedy wieczorem juz tylko pije maslankę. Dzisiaj np. mam w pracy roladę szpinakową z serkiem i łososiem (przepis z internetu) pycha! Wychodzi tak 1000-1100 kal

Gość helka28
dziekuje ja nie moge 6 kg zrzucic :)

Gość yu89oihyui8ol
Dziekuję za rady!! Jarzębina gratuluję pieknego spadku wagi :) też bym chciała tyle wązyć co Ty. Ja niestety po urodzieniu dziecka mam wagę wysoką,bo aż 86 kilo,więc JEST Z CZEGO ZBIJAĆ kilogramy!

Dziewczyny ..............obfitsze kształty rekompensuje dziecko, osóbka którą przytulamy i mamy dla kogo żyć. Kilogramy spadną predzej czy później. NIE MARTWMY SIĘ Trochę pracy nad sobą i będzie dobrze POZDRAWIAM i czasami wpadnę

Witam:) z tego co Pani napisała, wynika, ze chce Pani zrzucic zbędne kilogramy pozostale po ciąży. Nie napisała Pani jednak w jakim wieku jest dziecko i czy nadal karmi Pani piersią? To bardzo ważne, ponieważ odchudzając sie drastycznie w tym czasie moze Pani zaszkodzić sobie i dziecku. Musi Pani pamiętać, ze jeśli jest Pani Mamą karmiącą, to z Pani pokarmem dziecko otrzymuje niezbędne do wzrostu i rozwoju składniki. Jeśli wcześniej nie dostarczy ich Pani sobie z jedzeniem, ryzykuje Pani utratę cennych składników mineralnych z Pani organizmu (np. wapnia z kości itd). Mogę zaproponowac Pani dietę, na której schudnie Pani i nie odbędzie się to kosztem Pani organizmu. Może zapoznać się Pani z moją ofertą na stronie www.diety.poznan.pl. Na dodatkowe pytania chętnie odpowiem mailowo: monikach@diety.poznan.pl

Gość zrzuciłam wagę przez okno
bez ćwiczeń będzie bardzo ciężko zgubić a jeszcze gorzej utrzymać

Gość do postu powyżej .........
bzdura. dieta to podstawa. schudłam bez żadnych ćwiczeń 5 lat temu 18 kg. nie na raz ale w sumie 18. trzymam się. jak utyję 2-3 kg zaraz to zrzucam. teraz właśnie miałam do zrzucenia 3-4 kg i zaczęłam tydzien temu. juz schudłam 2. jem głównie warzywa i owoce trochę sera, jajek, jogurty

Gość pitrawaw
ja tez bez cwiczen schudlam ładnie

No i ja też juz pisałam że bez żadnych ćwiczeń, nawet ruszam się mało, praca siedząca, wszędzie samochodem, jeszcze te upały :O więc tylko leżę :O