Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niezapominajka2411

Antydepresanty a ZWIĄZKI PARTNERSKIE!

Polecane posty

Witam. Biorę antydepresant ParoGen na nerwice natręctw + ogolne zle samopoczucie z powodu tejze nerwicy. Wczesniej bralam przez 4 dni deprim a potem zaraz po nim wskoczylam za rada lekarza na parogen i biorę juz 8 dzien 10mg (pol tabletki) . Natrectwa troszke zmniejszyly swoja czestotliwosc , lecz doszly inne leki np. ze nie kocham swojego narzeczonego a wiem , ze go bardzo kocham , jestemsy razem juz ponad 4,5 roku a uczucie przeciez tak nagle nie gaśnie. Nigdy do glowy mi nie przyszlo , że miglabym go zostawic a teraz takie cos... czasem jak na niego patrze to mam wrazenie , ze to wszystko jest tak jakby za szybą kocham go , ale to takie dziwne uczucie.. czy to moze byc wina PAROGENU ? czy to minie ? bardzo prosze o porade , moze ktos mial podobna sytuacje . Do lekarza ide za kilka dni , a to wszystko nie daje mi normalnie zyc boje sie , ze niedlugo bede calkiem obojetna i moj narzeczony juz wogole nie bedzie mnie obchodzil pozdrawiam. Anika.

Z gory przepraszam za zalozenie watku na tym forum , ale na innych nie doczekalam sie zadnej odpowiedzi. Moze ktos tu z Was mial podobny problem? Z gory dziekuje za Zyczliwe odpowiedzi. Pozdrawiam.

Gość na imie depresja
a chodzisz na terapie ?

Gość na imie depresja
to mogą być jakieś skutki uboczne leku, ale pewna nie jestem

Własnie bardzo bym tego chciała , zeby to były skutki uboczne. W duchu wiem , ze kocham mojego narzeczonego , przeciez milosc nie moze sie wypalic tak nagle ! wczoraj bardzo kochasz a dzis juz nie ? napewno tak nie może byc... jednak bardzo mnie niepokoi to , ze tak sie stalo. Zwyczajnie boje sie , ze ten lek doprowadzi do całkowietej obojetnosci. Dlatego chcialam zapytac Was , czy moze ktos mial podobnie zazywajac antydepresanty i jak to pozniej wygladalo. Czy to minelo. Z gory dziekuje za odpowiedzi i Tobie "na imie depresja" rowniez. Pozdrawiam.