Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Myszka55

Wkurzający były :/

Polecane posty

Od naszego rozstania minęły już trzy miesiące, a on nadal mi dogryza, ciśnie i obgaduje. Jak zrobić mu na złość ?

Najlepiej całkowicie go olać.Wtedy zgłupieje i mu się znudzi.Jak będziesz prowadziła z nim walkę to będzie jeszcze gorzej.Bądź ponad tym :)

Dziękuję Temee za dobre rady, ale przez te trzy miesiące olewałam go totalnie, a on nadal to robi.

Bo faceci tak mają.Mój tak robił przez pół roku a ja nic.Nic go bardziej nie wkurzało jak moja obojętność.Do tej pory za mną lata ale teraz już nie robi jazd tylko jest czuły i kochający :P. Babeczki często robią błędy niestety i zaczynają się użerać z takimi idiotami-szkoda czasu i przede wszystkim nerwów ;)

Gość bufka lubi plakac
najlepsza reakcja to brak reakcji,

Mam nadzieje, że w końcu mu się ode chce robienia mi na złość :) Teraz zaczął obgadywać mnie dlatego, że zaczęłam spotykać się z chłopakiem, który ma lepszy samochód od niego. Niby twierdzi, że ma na mnie wyjebane i jestem dla niego nikim, ale ciągle mi dogryza :) Ehh facetów nie ogarniesz :)

Gość ELIZZZZZZZZZZAAAAAAAAAA
U mnie teraz w lipcu mija 2 lata gdy sie nie spotykamy! I trudno uwierzyć ale on przez te całe dwa lata miesiąc w miesiąc próbuje nawiązać ze mną kontakt! W prawdzie akurat on ani mi nie ubliża ani nic. Wręcz przeciwnie.Gdy znalazł mnie na portalu randkowym natychmiast zaczął pisać sądząc ze jak kogoś szukam to moze znowu skuszę się na niego!! Mówiłam mu wiele razy NIE. Baa nawet moi znajomi też mu mówili zeby sie ode mnie odczepił .Nic! Na początku tego roku nie wytrzymałam i napisałam mu dosyć brzydko! Byłam pewna ze teraz sie odczepi po tym co o sobie usłyszał. Uff było 3 mce ciszy! Ja usunęłam portale gdzie mógł mnie znaleźć itp. Zostało mi tylko nk. I co? od kwietnia zaczął się tam pojawiać ciągle na moim profilu. Ciągle ogląda moje zdjecia odwiedza czesto profil. Nawet ostatnio napisał mi komplement. Zupełnie nie wiem co jest z nim nie tak. Z netu prawie juz nie korzystam bo wszedzie mnie znajduje. Mogę go zmieszać z błotem a on? mi wybacza i sadzi te swoje słówka .szok nie wiem co jest z takimi osobami!

On sobie myśli coś w tym stylu: "Coooo? Moja była ma nowego faceta i w dodatku ma lepszy samochód?No nie musze jej dokuczyć.jak ona mogła sobie kogoś poznać zamiast nosić żałobę po mnie" :P

Haha Temee masz rację :) No ale mój były jest naprawdę podły, teraz zostałam blacharą ;p No naprawdę aż trudno pomyśleć, że kiedyś taki zakochany a teraz wyzywa od jakiej tylko...

Gość mnchy hyyyy
"że zaczęłam spotykać się z chłopakiem, który ma lepszy samochód" a dasz poprowadzic troche?

Gość mnchy hyyyy
były to byly zalezy ci na nim ze sie tak na niego zloscisz? powinien byc ci obojetny skoro ten nowy ma lepszy samochód :)

Jest taki bo zraniłaś JEGO ;) Jak Ty mogłaś? No jak mogłaś??? :D.faceci mogą zdradzać,oszukiwać itp.,itd.ale gdy zaczynasz układać sobie na nowo życie z kimś innym-jesteś najgorszą,bo masz do końca życia być sama i modlić się do byłego ;)

Gość mnchy hyyyy
"bo masz do końca życia być sama i modlić się do byłego" mój drogi były modle sie do ciebie i jeszcze wiekszy i jeszcze lepszy samochód...mozesz do niego dorzucic tez chłopaka

Temee jak uważasz jest chociaż troszkę zazdrosny i wkurwiony ? bo niby jego miny jak mnie widzi z tamtym na to wskazują. Na twarzy uśmiech, taki sztuczny a oczy jakby zaraz miał się popłakać.

Gość mnchy hyyyy
a moze conieco dygneło