Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek123456789

boje sie obrony pracy mgr:/

Polecane posty

Gość Tomek123456789

Witam, tak jak w temacie, otoz bronie sie pojutrze, praca zostala sprawdzona plagiatem i skierowana do obrony, ale recenzentem jest moj byly promotor u ktorego po 2 latach po wznowieniu studiow, bo wczesniej sie nie obronilem i zeby bronic sie musialem zaliczyc 20 roznic programowych, nie pozwolil mi sie bronic bo mowi ze nie mialem z nim kontaktu przez 2 lata... od dwoch lat mam innego promotora, podal mi jedno pytanie, ktore ma mi zadac i reszta zebym sie uczyl historii Polski XX w. jak myslicie czy ten wczesniejszy promotor, ktory jest teraz recenzentem moze sie msic? Blagam pomozcie...

Gość Tomek123456789
niech ktos cos napisze...

Gość Tomek123456789
no w sumie to malo kto tu ma wyzsze wyksztalcenie to nie dziwie sie...

a recenzje czytales? z niej mozesz sie wiele dowiedziec...

Gość Tomek123456789
a kiedy moge ta recenzje przeczytac i kiedy mam do niej prawo? bo nie wiem studiuje na UMCSie a jestem z Radomia...

Gość malinka kalinka coooo?
Na egzaminie magisterskim jest komisja i każdy ma prawo zadać Ci pytanie i promotor i recenzent, ale po to jest komisja, żeby nie było jakichś niedorzeczności. Będzie dobrze, nie martw się.

z recenzja mozesz sie zapoznac przed obroną. po to jest chyba pisana - dla Ciebie.kiedy?nie wiem jakie u was sa przepisy. u nas - dzwonilo sie do sekretariatu i pytalo czy jestjuz recenzja. jak byla to sie szło i czytalo. tyle.

Gość Tomek123456789
dzieki za slowa otuchy:) dzis dzwonilem do dziekanatu i nie bylo jeszcze recenzji mojej pracy a obrona jest w piatek rano...

samo zycie. ja czasem pisze recenzje dla prof 5 minut przed obrona i daje mu do podpisu w trakcie egzaminu magisterskiego :) powodzenia!

Gość doświadczony przez życie
zgodnie z prawem recenzja jest do wglądu magistranta na 5 dni przed planowanym terminem obrony. Jeżeli będzie coś nie tak, zgłaszasz po obronie dziekanowi, że nie udostęniono ci recenzji w ustawowym terminie. Dziekanica świadkiem.

Gość Tomek123456789
kurde czytajac widze pewne niedociagniecia i jeszcze bardziej sie stresuje:/ ale moze bedzie dobrze..

Jak pisałeś sam to obronisz. Nie bądź miękka pała! Poza tym to forum erotyczne a nie naukowe. Jak promotor pedau to mu obciągnij;]

Gość Tomek123456789
tylko ze ja pracy nie pisalem sam, ale przeczytalem ja...

Gość ghsdffdg
I tak nie zdasz, a nawet jeśli zdasz to szykuj sie do pracy na kasie o ile wogóle coś znajdziesz 🖐️

Gość alammos
nie przejmój się jakoś będzie. Ja broniłem pracę inżynierską i magisterską i żyję .Było to siedem lat temu ale miło wspominam. Na mojej obronie pracy magisterskiej było trzech profesorów. Powodzenia

Gość Tomek123456789
nie dziekuje:)