Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9oiujyhgtrfed

IDEALNA FIGURA KOBIETY

Polecane posty

Gość ja mam małe i co?:P
a co tam widać? na nagraniach czy fotach też wyglądam niby bardzo fajnie a w realu nie mam idealnej skóry itd ale fakt zgrabne, jednak pewnie niektórzy faceci wolą pełniejsze kształty nie pojmuje tego nowego cheerleaderstwa, głownie wyginanie się jak w klubie gogo super są takie co robią pokazy gimnastyczne z prawdziwego zdarzenia

Gość 9oiujyhgtrfed
no dobra wiadomo skora itd nie widac tego.. ale chodzi mi o figure jest boska jak dla mnie tzn ich figury tak mi sie wydja eze dziewczyny ktore maja takie figury i ladne buzie, jak sie ubiora w obcisle rzeczy to kazdy nazwie je super laską i bedzie uwazal za atrakcyjne jak patrze na nie az mam ochote wziac sie za siebie zeby miec chociaz troszke podobna figure choc wiem ze to tez sprawa genów.. czasem nic nie mozna zrobic ja np nie mam wciecia w talii a nogi mam krotkie w stosunku do tulowia i pewnie nawet gdybym cwiczyla tyle co one to tak wygladac nie bede ehh trudno :(

Gość ja mam małe i co?:P
ale zobacz jak bardzo dobór stroju ma znaczenie, tam każda w każdym stroju też tak super nie wygladała zacznij ćwiczyć, nawet dla zdrowia, jak odpowiednio dobierzesz ćwiczenia to się zawsze wysmuklisz i one tam w butach na obcasach to nie mów, ze takie super długie nogi mają:P bo to złudzenie

Gość 9oiujyhgtrfed
a kto ci kaze wygladac jak mi sie podoba? napisalam ze to DLA MNIE idealna figura i ze MI sie podoba nie kaze ci tak wygladac bo mam to w dupie szczerze mowiac jak ty wygladasz.. ludzki smieciu heh ;p

Gość Ante....
Też mi się podobają ich figury i marzę o takiej. Jestem szczupłą osobą i mam bardzo długie nogi ale brak mi wcięcia w talii i jestem płaska.Jeśli chodzi o talię to walczę (hula hop i 8 min ABS) ale jeśli o piersi to tylko chirurg mógłby pomóc. Na niektóre rzeczy nie mamy wpływu (ani kasy).

Gość 9oiujyhgtrfed
shizuka za pozno na towj urok ;p idz straszyc gdzie indziej bo umierajacego nie przestraszysz juz idz karaluchy z domu upoluj na kolacje

Gość nniojio
a ktora mloda i szczupla ma cellulit??

Gość kupidynek33
mam taka figure po 2 dzieci plus jestem po 30