Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rogaczka i zdradzaczka

Zdrada za zdradę

Polecane posty

Gość gość
Gdy mnie zdradziła żona nie zastanawiałem się nawet minuty - zdradziłem ją w tydzień po tym gdy się dowiedziałem o jej zdradzie. I co? Wspaniałe uczucie. Trzeba zachować dla siebie resztki godności i czuć że nadal jest się atrakcyjnym. Nie żałowałem,nie żałuję i nie będę żałował swojej decyzji. W sytuacjach gdy mężczyzna jest zdradzany ten wpierw myśli o jakiejś małej zemście potem o ewentualnym ratowaniu związku. Ale w przypadku mężczyzn ratowanie związku się nie sprawdza - gdy ma się świadomość że kobieta była z innym jej ciało staje się dla tego mężczyzny jakby trędowate. tutaj nie chodzi o to by sobie udowadniać kto jest bardziej wyrafinowany - zdrada jest zawsze złem ale czasami dobro nie popłaca i na zło trzeba odpowiedzieć czymś równie bezwzględnym ( o ile jest ku temu sposobność). Nasze małżeństwo się rozpadło ale to z Jej winy - nie mojej.

Gość gość
ja bym wolala sie rozejsc.

Gość ....@

Tak naprawdę to nawet nie wiesz czy Cię zdradził droga autorko. Dowiedziałaś się od „życzliwych” osób, ale może nie lubią Cię i dlatego puścili „taki” rozgłos. A co byłoby, gdyby okazało się to nieprawdą? Jak będziesz się czuła? Ty robiłaś a on nie...😉. Uważam, że lubisz ten „sport” a to wszystko jest tylko głupim tłumaczeniem. Jeśli robisz to bez uczuć, jesteś nic nie warta. Kobieta powinna siebie szanować!! A co jeśli na tym sex party ktoś obok cię nagrywał i puści to w obieg?