Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esemes SS

Dlaczego kobiety wola prymitywow po kafelkarstwie niz wyksztalconych ludzi??

Polecane posty

Gość Esemes SS

Dlaczego wola prymitywa, albo robola z browarem w reku ktory klepnie ja publicznie po tylku jak swinie bez zenady niz wyksztalconego czlowieka (nie nudnego) po prawie, medycynie, architekturze czy czyms podobnym?

Gość Esemes SS
pytam powaznie

Gość camerun
bo to faceci z jajami, a nie jakieś cioty... 🖐️

Gość no to trafiłaś
bo nie ma nie nudnych po takich kierunkach:P a poza tym nie każdy bez wyższego wykształcenia jest prymitywem:P

Gość anethe
bo potrafią porządnie wyczohrać mysie

Gość lopae
bo takie przymuły po prawie i medycynie to tylko bułkę przez bibułkę... tylko ci się wydaje, że nie są nudni...

Gość a jamyślęże
a Ty się masz za takiego wykształconego? wątpię, bo wtedy wiedziałbyś, że kobiety zdecydowanie wolą mężczyzn na poziomie a nie takich "klepiących po tyłku"

Gość a jamyślęże
ja na przykład użyczam odbytu każdemu kto to zaproponuje

Gość a jamyślęże
"Esemes SS niby dlaczego koles po medycynie jest nudny? to jakies bujdy z d**y" tak samo jak Twój temat, ze kobiety wolą prymitywów.

Gość wolę męskich mężczysn
Bo taki od kafelek umie coś w domu zrobić, auto naprawi, słoik odkręci, pająka zabije. A taki po prawie umie co najwyżej wezwać tego od kafelek, zadzwonić po lawetę, słoika otworzyć nie da rady, a pająków albo też się boi, albo uważa, że to nieludzkie mordować zwierzątko :P I zużywa więcej kosmetyków niż ja. :P

Gość GHAH dziecko neostrady 666
Robol jak ma kasę to poleci na niego nawet kobieta mająca wyższe wykształcenie, niż on! Byle kasę miał! Wykształcenie to nie IQ! Książki i komputery oczy psują straszliwie, a jak długo siedzi się na uczelniach to plery wysiadają! Klasa robotnicza pędzi szalenie po wykształcenie wyższe, a potem pracują na budowach w UK, czy kontraktorka w USA, a mogli by języka angielskiego się uczyć i po OHP nawet Yale, Cambridge, Oxford zaliczyć, gdy studenciaki wojują z politykami reszta se konika wali und piwo pije and białe proszki wciąga! Reszta do więzienia, albo na zmywak, czy tam to szparagów! Biurokracja się rozrasta, kraje się zadłużają! Balujmy! Reszta młodziaków spłaci nasze nędzne balanki nudnawe wapniaków! Wielu się w tych czasach już starcami dorosłymi rodzi!

Gość Huncwok 24
NIe wiem co maja studia na dobrym kierunku do "bycia nudziarzem" ale ok widze ze ludziom brakuje tutaj jednak tej 5 klepki. A autor ma racje niestety..

Gość anethe
nie wykształceni są bardziej obrotni, zaradni, a wykształciuhy tylko na bezrobocie idą

Gość gość
A dla mnie to kazdy facet wyksztalcony czy nie wyksztalcony to prymityw i basta...

Gość gość
Widzialem tych wyksztalconych po politechnikach,kompletni idioci

Gość gość
A ja (wykształcona) miałam faceta "po kafelkarstwie". Okazał się wyjątkowym s...nem!