Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madridista

PROSZĘ , POMÓŻCIE.!

Polecane posty

Witam. Potrzebuję koniecznie waszej pomocy !. Kochaliśmy się z dziewczyną , bez zabezpieczenia , trwało to około 5 min. i skończyłem na zewnątrz. Od razu dzień po stosunku miała krwawienie (straciła dziewictwo). Zrobiliśmy to w kwietniu , w maju nie dostała okresu tylko miała lekkie krwawienie ,ale już w czerwcu dostała normalny okres 4 dniowy ,obfity. Nic jej nie boli itp. Testy zrobiła 2 , oba wyszły negatywne , tylko że po około 5 min. z drugiej strony testu wyszła taka różowa plama ,nie kreska ,co to może oznaczać. I chciałbym się dowiedzieć czy z tego co tu wypisałem , jest w ciąży .?

Gość umami
a) jak się nie chce mieć dzieci to się zabezpiecza b) jest coś takiego jak lekarz ginekolog i jeśli twoja dziewczyna jest na tyle dorosła żeby uprawiać seks to powinna wiedzieć, że się do niego chodzi, zwłaszcza jeśli się współżyje c) z tego co tu napisałeś nikt ci nic nie wywróży, z pozoru wygląda na to, że wszystko jest ok

Gość umami
Potwór - oczywiście :D

Gość To ja dodam jeszcze e
e) myśl co robisz, bo jak zrobisz, to potem będziesz musiał myśleć jak zarobić....