Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomóżcie...........

dziewczyny pomóżcie:)

Polecane posty

Gość Pomóżcie...........

w sumie nie wiedziałam gdzie to umieścić:P Mam problem ze sferą intymną,szukałam już takiego tematu ale nie ma.Ostatnio zabawialiśmy się z moim facetem powiem szczerze za ostro,i podrapał mnie bardzo pazurem poleciało trochę krwi,i powstała rana podczas robienia siku boli i szczypie miała któraś z Was tak? Szukam kremu który sobie poradzi z takim czymś,ale wszystko strasznie drogie i w ogolę. Znalazłam taki krem Cicatridina ale 34 zł a nie mam tyle. Może ktoś zna jakiś odpowiednik albo coś...:/

Gość foka19
Przyklej plajster ha ha ha haha haha ha

Gość byc moze nijaka
nijaka moja pomoc , ale zwykle gdy nie mam odpowiedniego ''smarowidla'' smaruje nivea , jest dla mnie uniwersalne , jesli szczypie podczas sikania , nivea powinno pomoc , poniewaz jest tluste i stanowic bedzie bariere ochronna , a najbardziej trafnym posunieciem byloby udac sie do apteki , porozmawiac z farmaceutka , na pewno cos doradzi sensownego ... ps - przmwaj ranke ziolkami rowniez powinny nieco ulzyc

Gość doradze :)
kup sobie masc CLOTRIMAZOLINUM :) mozna ja stosowac w miejscach intymnych a jest bardzo tania kosztuje około 4 zl ..kup.. posmaruj i nie zamartwiaj sie napewno pomoze .pozdrawiam

Gość wez sie puknij w glowke
clotrimazolum - jest na drozdze czyli grzybice !!!!!

Gość Pomóżcie...........
clotrimazolum jest na grzybka a ja jestem zdrowa;) co do nivea smaruję grubą warstwę sudokremu i bez zmian też szczypie:P wczoraj się zorientowałam w aptece o ceny,niestety mam mały budzet ale dam radę dziękuję wam:)

Gość doświadczony przez życie
clotrimazolum pomaga na wszystko. Ewentualnie octenisept jest dobry, tribioticu nie używałem, ale ludzie go chwalą.

Gość Pomóżcie...........
Dobra lecę przytrzymać kredens, bo dostałem sms, że sąsiad chce kombajnem wyjechać.

Gość Pomóżcie...........
podszywie jak już to dostałam nie dostałem ah... :D

Gość Pomóżcie...........
Przez ten ból w dłoniach od podtrzymywania kredensu zapominam kim jestem.

Gość Pomóżcie...........
też się zastanawiam nad tym słyszałam że jest bardzo dobry ;P podszywie to do psychologa idz:)