Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babajigolo

bo z facetami nigdy nie wie oj nie wie się ...

Polecane posty

Gość babajigolo

dziś odezwał się do mnie facet z którym kiedyś przez jakiś czas się spotykałam ... od dwóch lat ma dziewczynę. dziś powiedział mi, że brakuje mu tamtych czasów, wspominaliśmy sobie i pierwszy raz powiedział, że podkochiwał się we mnie. zawsze myślałam, że traktował mnie raczej jako koleżankę. właśnie przegadaliśmy przeszło godzinę przez telefon, a mnie zaczyna boleć serducho i coś dziwnie ściska w żołądku :(((

Gość babajigolo
czy ja wiem ... dzisiaj napisał mi też, że ma kobietę, fakt zazdrosną jak cholera, ale nie zamieniłby jej na żadną inną. tak więc nie wiem, czy jest sens, jeśli wszystko we mnie wróci ? co wtedy

Gość babajigolo
no więc właśnie :( a rozmawiało sie tak bardzo bardzo fajnie

ja spotkałam się ostatnio z moim pierwszym chłopakiem, nie widzieliśmy się 7 lat... po pierwszym spotkaniu kontakt sporadyczny, po tygodniu spotkaliśmy się znowu, został na noc :P no i się nie odzywa :( w sumie to się spodziewałam tego że pewnie będę one night girl, jeszcze się chuj odezwie jak mu się zachce! A tak pierdolił, że żałował że nam wtedy nie wyszło :O

Po 2 latach nadal Cię coś ściska? A czemu on tak NAGLE się odezwał???? I jakoś mi się wydaje dziwne by po ponad 2 latach związku nagle z dnia na dzień dzwonił do byłej dziewczyny i mówił jak to się w niej kochał...

Gość History
Martologia- Samce tak mają.

a może on się odezwał bo traktuje to po koleżeńsku... chciał być miły i tyle... zresztą nie sądzę by sam z siebie nagle zaczął być taki wylewny - faceci tacy nie są. Sądzę raczej że autorka czegoś nie dopowiada...

Gość reksik__
patologia :D

Gość ;eqkjiohefiurgf
popieporzona była z Ciebie

Gość trywialne
to po jakiego grzyba on się teraz do Ciebie odzywa i takie rzeczy gada? powinien to przemilczeć chyba szuka kochanki, urozmaicenia i liczy na romans

Gość iowuugtirfbg
no to skoro tak mu Cię brak i to on zaczyna kontakt nie Ty,..,.. autorko.,.,. napisz co dalkej. spotkaliście się???!??! seks?

Gość heiugtriugtikqwbkqjrw
jasne... NAGLE SIĘ ODEZWA L... a może to TY do niego też piszesz/dzwonisz...

Gość Marja i matyna
babojigolo... skoro napisał Ci że ma kobietę i że nie zamieniłby jej na żadną inną to gdzie w tym ty??!?!?! poza tym.... nie ogarniam czy on jest psychiczny że jednego dnia Ci o miłości a drugiego o kobiecie której na inną nie zamieni... czy też... Ty prowokujesz pewne tematy i wszystkiego nie mówisz... w sensie przedstawiasz wszystko tak jakbyś była niewiniątkiem!