Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turkusowe oczko

Co On moze myśleć...

Polecane posty

Gość turkusowe oczko
Kredens trzymam!

Gość turkusowe oczko
Regres wez spierrdalaj prawiku, mam ochote na niego jak sie pręży na siłowni, musze go zerżnac a ty mi zazdroscisz bo sam bys poroochał, ale cipe widziales tylko na filmach

Gość To ja Ci odpowiem rzeczowo
Ty ich nie słuchaj. Co z tego, że ma dziewczynę? Czy przysięgał jej miłość i wierność do końca życia? Nie. Zatem powinnaś spróbować. Już Ci piszę, co zrobić. Podczas kolejnego spotkania na siłowni uśmiechnij się do niego nieśmiało, gdy Wasz wzrok się spotka. Możesz też poprosić go o pomoc przy jakimś ćwiczeniu (zademonstrowanie ćwiczenia np. na barki, zdjęcie obciążenia, przestawienie maszyny, asekurację), on Ci na pewno chętnie pomoże i będzie pretekst do oficjalnego zapoznania się. Nie zapomnij o podziękowaniu mu za pomoc i o uśmiechu. Jak najczęściej powinnaś się do niego uśmiechać, zachęcisz go do działania, jeśli jest zainteresowany.

Jak najczęściej powinnaś się do niego uśmiechać" I oczywiście ćwicz w mokrej podkoszulce bez stanika gwarantem jest także nie założenie majtek :D

wreszcie ktos normalny, dzieki za rade tak zrobie, bede sie usmiechala:)

Gość turkusowe oczko
Usmiechaj sie do niego! moze jest wstydliwy? musisz sprobowac, bo bedziesz zalowala :) pozdrawiam

Gość gdyby był toba zainteresowany
a ewidentnie nie jest juz dawno zagadał by , facet ma cię w dupie , nie osmieszaj się przed nim nie ma chemii między wami nie widzisz tego?

Gość gdyby był toba zainteresowany
hahaha piszesz sama ze sobą ? dobre rady sama dla siebie?

Regres, naprawdę uważasz, że uśmiechnanie się do mężczyzny, którego zna się z widzenia juz dłuższy czas jest równoznaczne z paradowaniem przed nim bez bielizny? Ile Ty masz lat chłopcze?

Gość turkusowe oczko
to wszystko wyżej to jakieś podszywy. Podjęłam już decyzję.

Gość turkusowe oczko
tak, bo tylko ja tu jestem normalna :D

Gość pitulinka
Sorry, ale sama piszesz, ze widac, ze sie nie rozglada za inna dziewczyna, wiec pewnie jest szczesliwy w swoim terazniejszym zwiazku.

Gość turkusowe oczko
To ja Ci odpowiem rzeczowo Regres, naprawdę uważasz, że uśmiechnanie się do mężczyzny, którego zna się z widzenia juz dłuższy czas jest równoznaczne z paradowaniem przed nim bez bielizny? Ile Ty masz lat chłopcze? Regres nie ma nigdy niczego mądrego do powiedzenia, szkoda czasu na polemikę

Gość turkusowe oczko
Podjelam decyzje. Zgwalce go jak bedzie wracal z silowni, albo dorwe go w szatni jak bedzie jeszcze taki spocony

Gość turkusowe oczko
Dlaczego wszystko spłycacie do seksu? Ja pierdole co za ludzie, opamiętajcie się

Gość ty kakaowe oczko
idź po chleb:D

Gość niedobrze_mi
Nie dlaczego. Przecież NIE MASZ PEWNOŚCI czy jest szczęśliwy. Walcz " i następna idiotka" Regres, tępaku, nie znasz czegoś takiego jak sarkazm? Zawiodłam się.

To, że nie zagaduje, wcale nie oznacza, że nie jest zainteresowany. Po prostu potrzebuje zielonego światła, małej zachęty ze strony kobiety. I powtórzę: uśmiech jest zawsze na miejscu! Też trochę ćwiczę, więc napiszę Ci, że dopóki udawałam nieprzystępną (bo szkoda mi było czasu na pogaduchy, co nawet mówiłam wprost) i byłam skupiona na treningu, prawie żaden nie odważył się zagadać, a teraz muszę się opędzać od adoratorów. Pora chyba wrócić do starych nawyków ;)

Gość władzio 66
no jak ta wyżej mówi -wsadź se w dupe sygnalizator i ustaw stale na zielone

Gość turkusowe oczko
On też jest skupiony zawsze na treningu, ale zawsze gdzieś tam się wypatrzymy. Ostatnio nawet ćwiczyliśmy niedaleko siebie i wiem, że zerka czasem w moją stronę - ale to pewnie dlatego, że mnie kojarzy z tych innych sytuacji w ciągu dnia... Nie widziałam jeszcze, żeby z kimkolwiek rozmawiał na siłowni - no raz się zdarzyło z jakimś facetem, w recepcji tez zawsze ta sama, zimna mina - po prostu nie do ruszenia :)

10:05 [zgłoś do usunięcia] To ja Ci odpowiem rzeczowo wreszcie ktos normalny, dzieki za rade tak zrobie, bede sie usmiechala 10:07 [zgłoś do usunięcia] turkusowe oczko Usmiechaj sie do niego! moze jest wstydliwy? musisz sprobowac, bo bedziesz zalowala pozdrawiam" nicki ci się mieszają prowokatorze :D

Regres, naprawdę uważasz, że uśmiechnanie się do mężczyzny, którego zna się z widzenia juz dłuższy czas jest równoznaczne z paradowaniem przed nim bez bielizny? Ile Ty masz lat chłopcze?' Uważam jedno Ze jak już tworzysz takie chore prowokacje to się następnym razem lepiej do nich przygotuj :D

Gość turkusowe oczko
10:05 [zgłoś do usunięcia] To ja Ci odpowiem rzeczowo wreszcie ktos normalny, dzieki za rade tak zrobie, bede sie usmiechala 10:07 [zgłoś do usunięcia] turkusowe oczko Usmiechaj sie do niego! moze jest wstydliwy? musisz sprobowac, bo bedziesz zalowala pozdrawiam" nicki ci się mieszają prowokatorze mieszają się cholernym podszywcom, nie mam 15 lat, żeby się bawić w takie gierki. czasu też nie mam. Więc idź już Regres na drugie śniadanie, temat zamknięty.

Zerka, bo mu się podobasz. Nie rozmawia z nikim, bo jest nieśmiały. Jak chcesz to sprawdź - zacznij rozmowę z innym facetem i obserwuj, czy Ci się przygląda. Założę się, że tak będzie. O właśnie, następnym razem, gdy będziecie ćwiczyć obok siebie zapytaj, czy możecie poćwiczyć na zmianę na maszynie. Przy okazji Cię poinstruuje jak prawidłłowo wykonywać ćwiczenia. Połączenie przyjemnego z pożytecznym, w końcu po coś ci mężczyźni tam są.

Dzisiaj za bardzo nie mam czasu, ale jeśli chcesz, możemy pogadać na privie (mailowo?) - chętnie udzielę Ci konkretnych porad. Chcesz?

Gość mamisynek
oj dupa mnie swędzi-on sobie myśli,kiedy patrzy na cię

mogę też Ci wysłać swoje nagie fotki;)

Gość turkusowe oczko
Sek w tym, za zawsze przychodzę na siłownię z moją przyjaciółką, razem rozmawiamy, razem ćwiczymy :P Ale na ten uśmiech może faktycznie się kiedyś zdobędę :)

Gość mamisynek
mężczyźni nie myślą, bo jakby myśleli to bym nie stał