Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika.k94

Bóle w 30 tygodniu

Polecane posty

Gość monika.k94

Witam. jestem w 30 tyg ciązy i ostatnio odczuwam bóle takie jak zawsze dostawałam przy pojawieniu się miesiączki dzis w nocy powtórzyły sie juz po raz 3. Pierwszy raz poczułam je w niedziele. Co to moze być?? Troche się obawiam ze moze byc cos nie tak. W poniedziałek mam wizyte u mojego lekarza oczywiście mu o tym powiem. Ale co to moze byc?? Prosze o odpowiedz...

To jest normalne w ciąży. Wspomnij o tym swojemu lekarzowi ale raczej nie masz co się martwić. Im w bardziej zaawansowanej ciąży będziesz tym możesz mieć ich więcej. O wiele więcej takich bóli jest też w kolejnych ciążach. Jeżeli ból jest bardzo dokuczliwy możesz wziąć nospę. Powinno przejść. Przy bólach porodowych nie przejdzie nawet po nospie. W każdym razie skonsultuj to z lekarzem.

ja tez od dwoch dni mam takie pobolewanie jak mialam na okres..cieply prysznic i nospa pomagaja..polozna mi powiedziala ze im blizej do porodu tym takie bole beda normalne.Dodam ze nie sa one nie do wytrzymania..ot takie pobolewanie lekkie

mam ten sam problem ,boleam codziennie i najmocniejsze w nocy ..trwa to juz tydzien i jeden dzien...wizyte u lekarza mam 16 lipca ,musze wytrzymac ..duzo leze i jak bardzo boli w nocy to nospa i jest lepiej...nie martw sie ,pytalam wielu dziewczyn i kazda twierdzi ,ze tez tak miala i to nornalne .Pozdr

Gość jhdsaBdfh
to pewnie skurcze przepowiadające mi mój lekarz przepisał magnez w większej ilości i było znacznie lepiej ale powiedz obowiązkowo że coś takiego się dzieje dobrze jeśli policzysz ile razy w ciągu dnia coś takiego ci się zdarza podobno nie może być więcej niż 10 na dobę mój mi się o to pytał a jakby pojawiały się zbyt często czy się nasilały miałam się udać na IP

Gość monika.k94
Dzieki dziewczyny.. Teraz tez je czuje to bardziej dokuczliwy ból. Moje znajome mi mówiły ze lada dzien moge urodzic jesli bede je miała tak czesto.

Gość jhdsaBdfh
jeśli są za często i są dość bolesne to może się już dziś gdzieś przejedz to sprawdzić czasem lepiej spanikować :)

Gość ojtam ojtam
ja miałam podobne tyle że mnie też tak dosyć mocno zakłuwało - i jak się okazało po 2 dniach miałam rozwarcie na 2,5 cm .. a to był 35 tc

Gość ja też w 32
ja też w 32 tygodniu tak miałam okazało się że zaczęło się robić rozwarcie ale stanęło na 2 cm i szczęśliwie dotrwałam do końca no ale żona kuzyna trafiła z takimi małymi bólami do szpitala w 34 tyg rozwarcie dość szybko postępowało i zaczęły się wody sączyć przez dwa tygodnie udawało się hamować akcję i urodziła w 36 a zaczęło się też tak niewinnie

Gość monika.k94
Mnie jak zaczeło bolec w nocy tak do teraz trzyma. Strasznie dokuczliwy ból w krzyżu miesnie nóg okropnie. Czuje ze nie długo pojade do szpitala

Gość ja też w 32
jak masz jakiekolwiek wątpliwości to jedź i się nie oglądaj skoro ból nie puszcza tylko trzyma cały czas to to moim zdaniem nie jest normalne

Gość ja też w 32
a jak stwierdzą że to nic takiego to cię wypuszczą ale ty się przynajmniej uspokoisz