Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana panna młloda

Jak można być tak zapatrzonym w siebie???

Polecane posty

Gość zszokowana panna młloda

Nie znałam zjawiska Zia86, wczoraj dopiero nacisnęłam link z tematu ktory ktos podniosl, wyszukalam w google i znalazlam to http://www.youtube.com/user/Ziaaaaaaa/videos Jak można być tak zapatrzonym?!!!! Milon filmików, narzeczeństwo, ślub, jakieś prezentacje, cuda! A wszystko plastikowe. Mój ślub będzie może skromniejszy ale pełen miłości a nie taki plastikowy!

Gość za 12 min
gosciu musi byc niezle nadziany, jakby byl biedny nigdy by na niego nie poleciala

Gość biedna ale szczęśliwa
ona raczej nie pochodzi z biednej rodziny, popatrz na rodziców ale kurcze polaczki jesteście zazdrosne, piękny elegancki ślub i wesele, same chciałybyście takie... ale nie macie takiej możliwości i obgadacie ich z kazdej strony zal mi was!!

Gość biedna ale szczęśliwa
ona raczej nie pochodzi z biednej rodziny, popatrz na rodziców ale kurcze polaczki jesteście zazdrosne, piękny elegancki ślub i wesele, same chciałybyście takie... ale nie macie takiej możliwości i obgadacie ich z kazdej strony zal mi was!!

Gość zazdrośnicyy to wy
oj tam oj tam ważne że są szcześliwi, zakochani, a wy jesteście poprostu zazdrośni :P

Gość taki jeden super facet
Dla twojej informacji jego krawat ślubny kosztuje 1200pln. Warość kolczyków to ok 12 tyś pln Krawat ojca 2100pln Wybacz ale interesuje się drogimi krawatami :) Nie mam pojęcia o innych ciuchach. Krawat syna 570pln Nie jestem fanem mody itd. Ale gość sra kasą to widać. A ty po prostu zazdrościsz. Dla mnie to jest totalnie obojętne w czym kto chodzi. A krawatami zainteresowałem się bo zastanawiałem się jak można wydać 1 tyś pln za krawat który nie różni się niczego od tego za 50pln.

Swoją drogą zastanawiają mnie obrączki. W życiu takich nie widziałem. Tytan połączony z białym złotem w sposób lany ??????

Człowiek z 3.21 to kierownik sieci paliwowej... jak oni sie nazywają......... Moya czy jakoś tak.

Nie rozumie co was denerwoje i nigdy tego nie pojmę... Ma facet kasę wy nie. Ja tez nie mam za dużo. Ale patrze na takich ludzi z podziwem. A dziewczyna wydaje się być wsiowa. Więc złapała trochę szczęścia mimo że facet brzydki jak noc

Wciąz analizuję tylko jeden filmik w 4.09 otwiera sake za ok 1200$ Polacy to cholernie zazdrosny naród. Chcieli by tak ale musza dopierdolić. Ja tez bym chciał.

Jako barman nie jestem pewny czy to nie jest maciek z cover clubu. Uczy barmanów

Gość jedbniwnddwe
brzydka ona brzydki on :)

Mało kogo stać na wynajęcie biurowca i chińskiej knajpki A czy ona brzydka.. raczej ładna.

Dziewczyna jest z krakowa. 10 min i wszystko można o kazdym wiedzieć. Poszłam z nimi do jazz rock kafe kraków. I przyciągnoł moją uwagę facet który wszystkim funował - bogaty trzeba się za nie go brać. Był totalnym ciotą grającą cały dzień na kompie. Wiec będę mogła go zdradzać ile chce. Pierwszy raz w życiu kupił mi sushi. Oczywiście że się zgodziłam w huj kasy siedzenie przy kompie a ja robię co chce. W dodatku jestem wiecznie mała dziewczynką więc będę żyła jak księżniczka. Widzicie jakie to proste ?

Gość a co ty sie
tak podniecasz tym? Jesteś ich znajomym czy jak, że znasz ceny kolczyków i krawatów??!!

Gość kajmxknx
Ślub jak ślub, dla mnie wyszło to bardzo ładnie, mój też będzie taki bajkowy. Każdy ma prawo zorganizować go jak chce i według swojego gustu, ale żeby od razu wrzucać filmiki do neta? Widać, że dziewczyna to biedna wieśniara. Poznała kogoś kto ma pieniądze i teraz na siłę musi to wszystkim pokazać. Prostactwo ot i tyle.

Gość 12 minut
Podobno właśnie jest odwrotnie, to ona jest nadziana a on mniej. Tym bardziej nie rozumiem wyboru partnera ale cóz...

Gość Oj, przestańcie się tak
podniecać:O Ani ona bogata, ani on. To wesele pod hasłem "Przepijemy naszej babci domek cały":O On dostał w spadku dom po babci. Ona go zamieniła na 'motylkowe wesele'. Ot i cała historia

Gość stalkeer
Zia jak zwykle nie mogła się powstrzymać przed opisaniem swojej rocznicy w necie ze wszystkimi szczegółami, trzeba się przecież pochwalić, że stać ją na jedną z najdroższych restauracji w Warszawie, co za wieś... Skąd oni biorą na to kasę? Para brzydkich, niepracujących dzieciaków.

ona prowadzi jakiś blog? Gdzie macie te wszystkie info o rocznicy itd? No są ludzie bogaci i biedni. Mnie tylko denerwuje, że każdemu to pokazuje na siłę. Ktoś kto ma klasę, nie chwali się tym co ma. Dla mnie wszystko na siłę, pomiędzy nimi nie widać żadnej chemii... Ale fajnie popatrzeć jak inni mają pieniądze :)

Zazdrosne jesteście :D :P A tak na serio za dużo naoglądali się ślubów amerykańskich ;) Ale skoro im się to podoba to nie ma problemu :) Moim zdaniem ona nie jest brzydka. Jest normalną,przeciętną kobietą. Ale określiłabym ich jako "Piękna i bestia" .

Gość stalkeer
Prowadzi dwa blogi z hamerykańskimi "inspiracjami" http://slubne-inspiracje.blog.pl/ http://dzieciece-inspiracje.blogspot.com/ A oprócz tego opisywała wszystko na forum gazetowym, tutaj też pisała ale dziewczyny pokazały jej gdzie mają takie puste idiotki i zia się obraziła i poszła. Założyła 12!!! wątków na ten temat http://forum.gazeta.pl/forum/w,619,126583068,126588371,Re_zia86_poczatek.html

Gość stalkeer
A o rocznicy pisała też na gazecie na forum Warszawy, a potem musiała wydać "recenzje" dałam link wyżej i oczywiście musiała napisać, że to rocznica ślubu i podpisać sie jako zia86 żeby wszyscy wiedzieli, że ją stać na stołowanie się w takiej knajpie! Żałosne.

Gość Pyzunia 22 lata
nie oglądam bo mnie nie rajcuje ale ciekawi nie jak wielką trzeba miec potrzebę "patrzcie i podziwiajcie" aby to wszystko umieszczać i necie interesujące, skąd bierze się taki pęd do bycia celebrytą?

Tak sobie myślę że kobieta to jednak dużo może makijażem :) a facet...jak widać na filmikach z linku :p

Gość łeeeeeeeee
brzydka para

Gość no to moze tak by to
oni obydwoje sa pusci