Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

donia2611

Nastletnie mamy z Poznania

Polecane posty

Witam! mam 17 lat i 10 miesięcznego szkraba. Jestem nastoletnią mamą choc nie żałuje i dostosowalam się do tego co dało mi życie. Brakuje mi za to kogoś z kim możnany wyjść na spacer z maluszkiem, wymienić się doświadczeniem. Jak wiadomo rówieśnice bez dzieci mi tego nie dadzą, a starsze mamy to nie to samo, tak więc jeśli jest ktoś w podobnej sytuacji to zapraszam :)

Po pierswze zero szacunku i kultury, po drugie pomyśl c piszesz jak znów obrazisz kogoś kto poświęcił tyle ze swojego życia dla drugiej osoby podczas gdy ty ośmieszasz siebie i swoją matkę pokazując jak ciebie wychowano. I teraz powiedz mi w czym jestem gorsza? bo mój syn nie bedzie się tak wyrażał a ty tak?

Gość szomilassabbsa
skończyłaś już ? to idź rób drugiego wyczekiwanego dzieciaka ciekawe kto zarabia żeby takiego pasozyta jak ty bez edukacji i przyszłości utrzymywać i dzieciora którego wysrałaś

mam narzeczonego od 5 lat i to on zarazbia do tego patrząć na ludzi jak ty wcale nie czuje się gorsza. Skoro twoja matka rodząc cię w normalnym wieku wychowała takiego nieudacznika to wiem że ja bede dobra mama

Gość od 5 lat narzeczonegooo
buhahhaha, to chyba jakiś pedofil był

Gość ja mam 15 lat i mogę być w cią
że, ale nie jestem pewna, bo sex był tydzień temu i na razie piersi mnie bolą. Co twoi rodzice na to? Ja swoim to jakby co to chyba nie powiem, bo mnie zabiją. Chłopak mówi żeby się niemartwić bo podobno on czuje że nic się nie stało.

ludzie co z wami????Widzę że ta dziewczyna pomimo wpadki i młodego wieku nie jest jakąś tępą laską,fajnie że zaakceptowała ten fakt,pokochała dziecko,ma narzeczonego.Mam nadzieje że dobrze wychowa to dziecko i stworzy mu prawdziwy dom. bądzcie bardziej tolerancyjni.Super że nie usunęła ciąży jak dzisiaj większość robi.Jest problem to trzeba się go pozbyć przecież

Gość a co miała usunąć
mogła lepiej zaszyć dupę, to by nie miała kłopotu. Pewnie po nocach ryczy, ale się teraz przecież nie przyzna, że zmarnowała życie sobie, dzieciakowi i pewnie swoim rodzicom, bo się za nią wstydzą. A narzeczony pewnie znajdzie sobie nową narzeczoną.

Gość szomilassabbsa
11 lat i miałas narzeczonego ? bo skoro masz 17 lat i 10 msc bachora to urodziłas go jak miałaś 16 czyli zapłodnił cie jak miałas 15 i jest narzeczonym od 5 lat licząc od teraz czy od momentu urodzenia dzieciora ? ale żeś prowo wymysliła :D 🖐️

Jesteście popierdoleni. Autorko, nie czytaj złośliwych wpisów i wyzwisk. Ignoruj je.

Czemu mówicie, że dziecko w młodym wieku niszczy zycie? Z pomocą najbliższych młode dziewczyny kończą szkoły, studia, rozwijają się. świat się dla nich nie kończy, o czym Wy gadacie? życie toczy się dalej i trzeba robić wszystko żeby było dobrze. Trochę samozaparcia i wszystko się ułoży :)

Gość wszystkie staraczki ci zazdros
zczą. Wyobraź sobie, ze one starają się po 10 lat, a ty się nie przejmuj i rób kolejne, póki możesz.

Gość ja pani wasza
autorka dupy umie dawac a zdania nastoletnie nie umie wpisac zal i patologia

Gość nie chciałabym zeby
dziecko w twoim wieku było moją matką pomyslałas o tym jak ten bękart dorosnie jak bedzie sie czuł ? dzieci rodzą dzieci , masz rozum autorko?

Gość ja pani wasza
Klitajmestra a co lepiej puszczc sie w wieku 15 lat ;-(

Gość szomilassabbsa
zrób jeszcze drugie, trzecie ty darmozjadzie i pasożycie a później po zapomogi od państwa podatnicy musza utrzymywać takie ścierw2\ co sie ruchaja bo lubią i mają dzidzie do zabawy kto opłaca żarcie dla was ? czynsz, wode , wszystko ? pewnie nawet nie wiesz skąd sie pieniądze biorą gowniarstwo smierdzące

Najpierw powiedz, co wg ciebie znaczy puszczać się. Bo dla mnie - dawać dupy na prawo i lewo. Natomiast sypianie ze stałym partnerem, to nie puszczanie się. Fakt, za młoda był ana seks, ale stało się. Bardzo ważne jest, by zrozumieć, że narodziny dziecka nie są i nie mogą być tragedią.

Gość szomilassabbsa
jak omałe dziecko dawała se wsadzać kutasa to cipy obleśna wstretna dziewucha przeciez to dziecko jeszcze , pewnie piersi dobrze nie urosły a już szpare daje facetom do ruchania pewnie cie matka sprzedawała za flaszke wódki

Gość ja pani wasza
Klitajmestra pewnie sama urodzilas bachora w wieku 15 czy 16 lat i je bronisz dla mnie to patologia i nie ma na to zadnego wytlumaczenia po prostu zal mi tych dzieci bo skoncz tak jak matka tez beda nastolatkami w ciazy

Ja wiem że na kafe to siedzi masa kretynów, ale czasami to ręce opadają na poziom tego debilnego zjawiska. Po kaśce jadą bo dziecko zabiła, a tutaj dziewczyna zakłada temat, bo chce poznać podobne dziewczyny do siebie, to też jadą po niej bo młoda, ja pierrr :/ Autorko ja urodziłam dziecko w wieku 16 lat :) teraz mam 32 a córka 16 :) wiekszość ludzi myśli, że jesteśmy siostrami. Jest też sporo ludzi dla których jest to sensacją i powód do obgadywania. Nie ma co się przejmować debilami, trzeba się nauczyć żyć obok nich. Pozdrowionka 🖐️

Gość pincia pańcia
Ja też urodziłam w młodym wieku, miałam 17 lat, mój syn ma w tej chwili 18, dobrz się uczy i ma wiele ciekawych pasji. Patologia to są osoby które tutaj najwiecej krzycza nie majac pojecia oczymkolwiek.

Gość szomilassabbsa
to teraz jasne, druga kurev lizała jaja jak miała już 12 lat i szpare popuszczała to sie utożsamią z każda patologią

Gość Sorry ale ona w wieku 12 lat
już miała narzeczonego? Dla mnie to patologia! A jej chłoptaś chyba ma tyle samo lat co ona, śmiech na sali!

Gość xdcdcwcw
autorko! ja jestem z Poznania, nie jestem nastoletnia mama, ani jeszcze mama mam 21 lat i zaszlam w nieplanowana ciaze, jestem w 4 miesiacu :)

Gość no to macie radochę
jak ludzie mówią, że idziecie z siostrami czy też braćmi. Jakim trzeba być idiotą, by z tego robić plus, że się dało dupy tak wczesnie

Gość ja pani wasza
ksiezniczko candidio czy jakos tam pomysl jaka ty jestes debilka ze puszczalas sie w tak mlodym wieku i urodziulas w wieku 16 lat to akurat jest gorsze niz debilizm nie masz byc z czego dumna wiec nie obrazaj ludzi ktorzy mysla mozgami a nie cipami

Gość szomilassabbsa
jakies podrzutki z taboru cyganskiego tam 12 letnie dziewczynki daja facetom do ożenienia więc rodzą juz od 13 roku zycia a w wieku 30 lat są babciami opasłymi dziecioroby ciapate , produkcja bachorów

Księzniczka Candida ----> fajnie mieć taką młodą mamę:) jak Ci się zycie ułożyło?