Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

donia2611

Nastletnie mamy z Poznania

Polecane posty

Księzniczka Candida ----> fajnie mieć taką młodą mamę:) jak Ci się zycie ułożyło?

Gość Cygany opanowały
kafeterię

Gość szomilassabbsa
są dumne że daja dopy i urodziły dzieciaki w wieku 16 lat ja pierniczę :D dla mnie to wstyd , gorsza społeczność i ma narzeczonego :D pewnie buraka w dresach który czasem dorabia jako pomocnik murarza i pije piwko pod biedronką a jak się przydaży łatwa dopa to ją ruchnie na boku :D

Gość szomilassabbsa
taki burak co zapłodnioł 15 latkę bez kozery rucha wszystko co na drzewo nie ucieknie i szuka pewnie młódek co jeszcze na huśtawkach się bujają na placu zabaw

Córka to owoc mojej wielkiej nastoletniej miłości. Byliśmy ze sobą 5 lat, ale niestety nasze drogi rozeszły się. Od 9 lat jestem szczęśliwą mężatka. 3,5 roku temu urodziłam drugą córeczkę :) Ze straszą córką mam świetny kontakt i mam nadzieję że z młodszą też kiedyś będę sie tak świetnie rozumieć.

Gość patologia goni patologię
Noo banda zjebów i nic wiecej, same dzieci tutaj siedzą. pryszczate nastolatki. Dziewczyny wychowały swoje dzieci, nie wyrzuciły do smietnika i nie utipiły w stawie i chwalic im to.

Gość UWAGA!!!!!!!!!
AUTORKA SIĘ SZANOWAŁA: - NIGDY NIE CHODZIŁA NA IMPREZY I NIE PIŁA. WOLAŁAM W WARUNKACH DOMOWYCH DAWAĆ DUPY I NA TRZEŹWO. :-)

Gość UWAGA!!!!!!!!!
*WOLAŁA

Gość szomilassabbsa
AUTORKA SIĘ SZANOWAŁA: - NIGDY NIE CHODZIŁA NA IMPREZY I NIE PIŁA. WOLAŁAM W WARUNKACH DOMOWYCH DAWAĆ D**Y I NA TRZEŹWO :D :D :D :D HIT DNIA :D

Gość szomilassabbsa
dla mnie bzykanie dziecka 11- 15 lat ja tutaj autorki mają narzeczonych i miłości :D to jest tak samo jak ruchanie w ośrodku opiekuńczym niepełnosprawnej kobiety umysłowo z zespołem dauna to jest wykorzystywanie wiadomo że wielu ciuli chce sobie poruchac dziewczynkę ale to nie znaczy że należy na to sie godzić i pisde wystawić tu jest państwo prawa a nie ilslam

Gość no ale ona pisze że nie imprez
owała. Szczerze to ja w tym wypadku wolałabym imprezować, chodzić na dyskoteki niż pieprzyć się na wagarach w łózku rodziców.

Gość szomilassabbsa
nie dość że to bzykają to jeszcze zapładniają i taka rodzi nie wie co to jest seks, w życiu nie miała orgazmu, nie ma wykształcenia , niesamodzielna i pisde wystawia do ruchania

Gość oj ona jest mądra niesłychanie
tak mądra, że aż z tej mądrości się pączkuje

Gość szomilassabbsa
autorka jest "niegłupia" pewnie nie, umie pisać, mówić , łazi , potrafi sie pewnie samodzielnie ubrać, potrafi zjesć to co ktos jej da nie jest jeszcze taka głupia :D

Gość MamaMisiaaa
Jestem z Wroclawia. Mam 18 lat i 18miesięcznego syna. Mialam chlopaka. nie uprawialismy sexu, zostalam zgwalcona, ciaza, decyzja o urodzeniu dziecka, najcudowniejsza jaka moglam podjac. chlopak mnie wspieral. wzielismy slub maluszek wola na niego tatuś a ja moge powiedziec, ze jestem najszczesliwsza pod sloncem. Nie karmcie troli odczepia sie

Gość MamaMisiaaa
Tak jak myslalam temat sie zakończył

A po co go ciągnąć? Żeby żółć i nienawiść mogli przelewać ci święci przedstawiciele naszego światłego społeczeństwa:o Ja tam zazdroszczę dziecka:)