Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od paru dni synowa

co kupić teściowej na urodziny?pomóżcie

Polecane posty

Gość od paru dni synowa

chodzi mi o jakiś neutralny prezent, ma 45 lat, biżuterii nie nosi, kremów do twarzy też nie używa, kwiatów nie ma w domu z powodu alergii. nie wiem co by tu wymyślić dlatego proszę was o pomoc.

Gość Ratownik22
Trumne jej kup. Jak będzie się wybierać na tamten świat to trumnę już będzie miała kupioną.

Gość Ratownik22
Trumne jej kup. Jak będzie się wybierać na tamten świat to trumnę już będzie miała kupioną.

Gość a znasz?
kup jej miotłę, na wakacje jak znalazł środek transportu:P kup jej ładną apaszkę lub ciekawą książkę:)

Gość a znasz?
albo jakiś bibelot na kominek, może ładną rzeźbę ze świecy zapachowej?

Gość od paru dni synowa
z książką to raczej odpada bo ona zamiast literatury woli seriale oglądać w tv :) myślałam o perfumach ale nie znam jej gusty więc te co by mi się podobały jej mogą śmierdzieć, a myślicie że ładna torba podróżna byłaby dobrym prezentem?

Gość niby
ozdobną poduszkę, komplet ręczników, komplet pościeli, zasłony, książkę, leżak do ogrodu, wazon, ramkę na fotografie, świecznik, koc, komplet ładnych kieliszków, dobre wino, wykwintne czekoladki, wiklinowe koszyki, puzderko

Gość gośćkkll
Może coś do domu, jakieś filiżanki, karafki, eleganckie miseczki? Zajrzyj na stronę sklepu cooldom.pl, tam mają prześliczne rzeczy do domu.