Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alegoraaaco

czy sa jakies srodki na pocenie sie twarzy?

Polecane posty

Gość alegoraaaco

bardzo poci mi sie twarz przy minimalnym wysilku..jak jest 25 stopni to wystarczy ze wyjde na zenwtarz.to spory problem bo mam duzy tradzik i zeby wyjsc z domu musze nalozyc makijaz.pocenie zdaje sie jeszcze wmagac moj łojotok i tluszcz z potem sprawia,ze makijaz splywa,widac moja pryszczata twarz mysle,ze latwiej by mi bylo,jakby sie tak twarz nie pocila sa jakis plyny do smarowania twarzy,ktora sie poci?a moze macie domowe sposoby?

Gość MammaMiaOleDoole
Wiesz, tu jest większy problem... Slyszałas o zywieniu wg 5 przemian. Mysle, że jak zastosujesz sie tego, to tradzik zniknie bezpowrotnie - o ile bedziesz przestrzegac 5przemian. Moge polecic ksiazki i nic wiecej nie powiem, bo mnie zjadą.

Gość alegoraaaco
spadaj mamma mio.ile ci placa od posta ?

Gość mam ten sam problem
dlatego latem nie maluję się, nie stosuję kremów ani pudrów nawet gdybym się malowała i tak by wszystko spłyneło, wystarczy że wejdę do zamkniętego pomieszczenia już jestem cała mokra na twarzy kosmetyki matujące i silnie wysuszające stosowane na dłuższą metę postarzają skórę, przyspieszają pojawianie się zmarszczek używaj punktowo korektor i bibiłki matujące jak się spocisz to najwyżej poprawisz

Gość hellllp
polecam beztluszczowa baza pod makijaz AA, mozna stosowac bez makijazu, tez mam tradzik i dzien bez tapety to nie dzien dla mnie, dodatkowo wygladza cere i makijaz jest trwalszy

Gość możesz iść do kosmetyczki
może jakiś tonik matujący, ale lepiej gdybyś sie nie malowała a właśnie mozesz miec przy sobie taki tonik i go uzywac co jakis czas.

Gość alegoraaaco
hellllp a co daje ta baza?nie poce sie dzieki niej? mozesz podac konkretne namiary na te baze?