Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zanim powiem sobie dość

do mężczyzn jedno jedyne pytanie

Polecane posty

Gość Suka zimna i nie zimna
adsasd a Ty skąd wiesz takie cuda;)?

Gość sama o on śpi
Długi i Szczeruś, I ja do zdania swojego jestem przywiązana i zmieniać go, póki co, nie zamierzam, ale i kłócić się też nie będę... bo nie lubia. Niestety, fakty mówią same za siebie:)

Gość sama o on śpi
Długi, jak to zweryfikować?

Gość dissolved girl
Dobrze Cię rozumiem, autorko tematu, też na takiego trafiłam i po prostu nie potrafię tego pojąć. "Takich wybieracie a macie pretensje do mężczyzn. Czy choć raz możecie wziąć odpowiedzialność za własne czyny." Ja na szczęście trafiłam tylko na jednego takiego typka, bo mam nosa do ludzi i szczęśliwie unikam nieodpowiednich. A jednak, raz dałam się złapać...a facet niczym nie podpadał. Sorry, ale trudno takie coś przewidzieć, chyba, że założymy z góry że każdy kłamie i ściemnia.

Gość sama a on śpi
adsdasd, skąd możemy to wiedzieć na początku znajomości, skoro tak doskonale ściemniają?

Gość dissolved girl
Ja rozumiem, że ludzie kłamią z różnych przyczyn...ale rozwala mnie takie udawanie kogoś bliskiego, bo jak to inaczej nazwać? Na tanie komplementy się nie nabieram...ale gdy widzę, że ktoś o mnie dba, okazuje mi, że jestem ważna, stara się... a potem wychodzi, że tak naprawdę miał mnie gdzieś, to ja się pytam - PO CO? Po co kogoś oswajać, po co budować bliskość z kimś, kogo ma się gdzieś? Dla zabawy? Co to za zabawa w ogóle?

dissolved girl czytasz mi w myślach..."ale rozwala mnie takie udawanie kogoś bliskiego, bo jak to inaczej nazwać? Na tanie komplementy się nie nabieram...ale gdy widzę, że ktoś o mnie dba, okazuje mi, że jestem ważna, stara się... a potem wychodzi, że tak naprawdę miał mnie gdzieś, to ja się pytam - PO CO? Po co kogoś oswajać, po co budować bliskość z kimś, kogo ma się gdzieś? Dla zabawy? Co to za zabawa w ogóle" Właśnie to mnie zastanawia!!! PO CO!!!??? Jest na każde skinienie, jest przyjacielem, cudownym kumplem, jest naprawdę świetny! I nie chodzi tu o kopmlementy czy jakieś głodne kawałki... My naprawdę dobrze się razem czujemy i świetnie rozumiemy... Czy udaje? No właśnie to mnie zastanawia. Po pierwsze jak można tak udawać a po drugie po co... z nudów?? Jakoś do tej pory nie trafiłam na taki egzemplarz... Jak facet nie był zainteresowany to nie był, jak chciał się zabawić to od razu było widać o co mu chodzi... A ten!!! Wykończy mnie tą swoją "przyjaźnią"!!! On wie co ja do niego czuję! I kurde dalej swoje... A żeby cociaż chodziło mu tylko o jedno! A tu gudzik! Z pentelką! Nigdy nie posunął się za daleko bo wydaje mu się, że jak pójdzemy do łóżka to.. mnie skrzywdzi, i nie chce wykorzystywać sytuacji!!! A k... nie widzi, że dla mnie to bez różnicy czy on mnie tylko całuje czy ... To jest kolejny męski punkt widzenia niezrozumiały dla mnie! Pocałunek to nic WIELKIEGO! Ale jakoś nie całują się z kim popadnie! Co to za różnica czy nas całują czy bzykają???!!! Dla mnie granica intymności i przyjaźni kończy się na cmokasie w policzek! A jemu się wydaje, że jak mnie bzyknie to mnie skrzywdzi, a jak mu mdleję w ramionach bo tak mnie całuje, że nogi drżą, to to nie jest krzywdzące... Co za gatunek!!!!!???

Gość Suka zimna i nie zimna
o kurwa swięte słowa

adsdasd Takich wybieracie a macie pretensje do mężczyzn. Czy choć raz możecie wziąć odpowiedzialność za własne czyny. A czy ja mam pretensje??!! Zastanawia mnie tylko mechanizm działania męskiego mózgu, umysłu, serca, duszy czy czegoś tam... Ja bym tak nie potrafiła!!! Bo i po co ??!! Dla zabawy, z nudów, żeby się do wartościować???!!! PO CO WAM TO??????

Gość szalo.....
" Ja rozumiem, że ludzie kłamią z różnych przyczyn...ale rozwala mnie takie udawanie kogoś bliskiego, bo jak to inaczej nazwać? Na tanie komplementy się nie nabieram...ale gdy widzę, że ktoś o mnie dba, okazuje mi, że jestem ważna, stara się... a potem wychodzi, że tak naprawdę miał mnie gdzieś, to ja się pytam - PO CO? Po co kogoś oswajać, po co budować bliskość z kimś, kogo ma się gdzieś? Dla zabawy? Co to za zabawa w ogóle? " tez zadaje te pytanie i kurwa nie dostaje odpowiedzi mysle zabawa kims,nudy ,dowartosciowanie sie..to wszystko w jednym..zalosne

Gość Długi
Ja bym tak nie potrafiła!!! Bo i po co ??!! Dla zabawy, z nudów, żeby się do wartościować???!!! PO CO WAM TO?????? A nie lepiej go o to zapytać ? a i chyba przesadzasz :)

Gość Długi
no i większość facetów tak nie robi więc nie histeryzujcie :)

Gość szalo.....
gdzie tu widzisz jakas histerie,stwierdzamy po prostu fakty i tyle a zapytac go ..tak mozna raz,drugi,trzeci..za kazdym razem odpowiedz jest inna..wiec slowa takiego faceta sa nic nie warte..

Gość Długi
A czy ja mam pretensje??!! Zastanawia mnie tylko mechanizm działania męskiego mózgu, umysłu, serca, duszy czy czegoś tam... U każdego faceta są one inne nie każdy musi się zachowywać jak on

Gość Długi
szalo Nie pitol :P ( żart )

a dopytać... a pytałam :P a bo mnie lubi, a bo jestem wartościowa a... bo tak :) a że nie chce mnie skrzywdzić i że się o mnie troszczy to więcej już mnie nie dotknie ... ale gadaj zdrów, wystarczy że na niego zerknę a ten już zaczyna znowu... i nie zachowuje sie jak tylko przyjaciel bo patrzy tymi łoczami bez końca... a niech go ... a w dupie mam to wszystko...... i tylko wrodzona ciekawość nie daje mi spokoju JAK TAK K... MOŻNA!!!!!!! moja rodzina, przyjaciele inni, innej pci, mój nawet eks tzw. mąż w życiu o mnie tak nie dbał... NO IDĘ SIE DZISIAJ UPIĆ!!! Skasowałam numery, maile i bedę twarda, skończyłam z tym panem i już o nic nie będe go pytać :P HAK MU W SMAK!!! Niech sobie inna przyjaciółkę znajdzie... A ty gupie serce milcz!!!!!!

Gość szalo.....
dlugi :D:D;)

Gość szalo.....
do zanim...masz racje gadka szmatka,skad ja to znam,bo jestem najwazniejsza.pff...olac takich,cale szczescie nie wszyscy sa tacy

Gość Długi
szalo..... No i odrazu normalnie gadasz :D ;)

Gość Długi
Ja bym tak nie potrafiła!!! Bo i po co ??!! Dla zabawy, z nudów, żeby się do wartościować???!!! PO CO WAM TO?????? To bardzo proste....oni mówili wam co chcecie usłyszeć

Gość Długi
takie "kadzenie" no i czasem to poparli w czynie i już was mają tak to działa

Gość Długi
Rada dla was patrzcie bardziej na nich jak się zachowują i jakie czyny popełniają a mniej zwracajcie uwagę na słowa :)

Gość aniahaaaniaa
Długi ale pytanie nie jest o to jak się zachowują, czy o czym Ty teraz piszesz, a dlaczego tak jest jak autorka napisała i jak mogą się tak zachowywać itd

Gość Długi
dlaczego tak jest jak autorka napisała i jak mogą się tak zachowywać Bo kobiety tego oczekują a za to oni mają spokój i "uwielbienie"

Gość Długi
do tego taka "zafascynowana" i ufająca rzadziej zdradza jest szczęśliwsza łatwiejsza i chętniejsza

Rada dla was patrzcie bardziej na nich jak się zachowują i jakie czyny popełniają a mniej zwracajcie uwagę na słowa. Bo kobiety tego oczekują a za to oni mają spokój i "uwielbienie" Długi ale tu chodzi właśnie o czyny nie o słowa... On właśnie nie mówi tego co ja bym chciała usłyszeć! Za to robi wszystko czego można oczekiwać od faceta a nawet więcej... Jest przy mnie, zawsze mogę na niego liczyć, martwi się o mnie i troszczy, wysłucha i sam też się wygada, nie nudzimy się razem, rozumiemy bez słów, długo bym tak mogła wymieniać ... pomijając to że on mnie nie kocha (za co go zresztą nie winię - przecież go nei zmuszę :) ) to śmiało mogę powiedzieć, że to jest facet idealny! Naprawdę można aż tak udawać? W jakim celu? Jak na razie to on więcej daje niż otrzymuje! I po co się tak stara? Po kiego się ze mną spotyka i szuka kontaktu? Co mu to daje? Uwielbienie? Miałby i bez tego :) Dziwni jesteście... Mi by się nie chciało tak zabiegać o kogoś kto nic dla mnie nie znaczy tylko po to żeby mnie uwielbiał... do tego taka "zafascynowana" i ufająca rzadziej zdradza jest szczęśliwsza łatwiejsza i chętniejsza chętniejsza do czego? do przytulania i głębokich sporzjrzeń w oczy? zdradzająca kogo? nie jesteśmy razem zresztą co go obchodzi czy bym go "zdradziła" czy nie skoro mnie nie kocha !!! Rany!!! A podobno to kobiety są skomplikowane :P

"takie "kadzenie" no i czasem to poparli w czynie i już was mają tak to działa " a łaaaaa... a jak nie chcą nas mieć albo już wiedzą, że mają to po co??? SADYŚCI??? żesz w mordkę jeża on mi raczej na sadystę wyrachowanego zimnego sukinsyna nie wygląda... a trochę go już znam... no po prostu rewelacja... wy jesteście wychodzi na to jednak po prostu z innej planety... inny gatunek :P jakiś pokręcony i cholera żyć się z wami nie da ale bez was jeszcze gorzej ;)

Gość szalo....
" Rada dla was patrzcie bardziej na nich jak się zachowują i jakie czyny popełniają a mniej zwracajcie uwagę na słowa" dlugi...dokladnie tak,dla mnie jezeli slowa nie sa pokryte czynami,to sa nic nie warte,to sa tylko puste slowa,na ktore nie daje sie nabierac..tylko wlasnie po co to robia dobre pytanie

Gość johnny m...
wiesz po co to wszystko? Dla chwili. Trzeba zyc chwilą. Przecież kto powiedział że trzeba żyć z jedńą osobą przez całe życie, przecież jest tyle osób do poznania. A ty jestes akurat jedną z nich na tą chwile ( a on dla ciebie) . Wiec cieszcie sie chwilą nawet jak nic z tego nie wyjdzie

johnny m... mądre to, smutne i takie prawdziwe... jak tak na to spojrzeć to faktycznie ma to sens... więc trwaj chwilo :( a potem rozsypię się w pył...